Chtěl bych se zeptat, jestli je někdo máte a mohli by jste případně vyfotit... Řeším stupačky a žádný se mi nezamlouvají. Souvisí to i s tím, že ty původní úzký jsou jakoby hrozně vysoký a pro mně blbě umístěný vůči řadičce... Spodní hranu mají normálně na úrovni toho čepu co je drží, ale horní děsně nad. Nízký,široký stupačky ale taky nechci, jsou už moc dole a nerad bych škrtal. Rád bych prostě normální široký co jsou na úrovni toho čepu a to by právě Pivoty být mohly. Jen nechci kupovat zajíce v pytli, tak bych si to nejradši dřív prohlídl. Díky moc
Maiali nel Fango!
Vyndej ze stupaček gumy jsou jen nacvaknutý a bude to lepší, a hlavně až budeš mít trochu boty od bláta tak si nerozbiješ hubu. Tot vlastní zkušenost.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Vyndej ze stupaček gumy jsou jen nacvaknutý a bude to lepší, a hlavně až budeš mít trochu boty od bláta tak si nerozbiješ hubu. Tot vlastní zkušenost.
Ani mně nenapadlo, že by si někdo myslel, že snad jezdím, nebo jsem kdykoli jezdil s touhle hovadinou...
Takže - gumičky samozřejmě NEMÁM! Maiali nel Fango!
Huty napsal:
2morabo - ono skoro stejně vypadá, když se ty stávájící nadvaří a je to určitě levnější. Najdeš to tady...
Ono jde o to,ze ty sumota jsou stavitelne so dvou poloh,standart a -2,5cm.
Rozsirit plus upravit uchyceni na stavajicich stupackach by bylo myslim i drazsi.
Aktualne 1250 GSA HP