Strili vam 800 do vyfuku? Mam origo vyfuck a pri prudkem pridani a ubrani mi strlili do vyfuku. Nejvic to dela za studena, ale i po ohrati se to kazdych par km stane....
Koukal jsem, ze mam trochu sazi v miste, kde se svod setkava s tlumicem. Jako kdyby to tam netesnilo... Mate to tam taky? Nedavno jsem ze svodu seskraboval pripeceny kus nejakeho asi plastu (kousek od tohoto spoje). Neprisel jsem na to, odkud se to tam dostalo. Taky to mohlo priletnout ze silnice....
Jo a jeste jedna trochu blbost.... Jak presne vam jdou palubni hodiny? Me se za den zpozdi i o 15min. Trochu mi to pripomina cinske digitalky z 80tych let...
petrs napsal:
Strili vam 800 do vyfuku? Mam origo vyfuck a pri prudkem pridani a ubrani mi strlili do vyfuku. Nejvic to dela za studena, ale i po ohrati se to kazdych par km stane....
Koukal jsem, ze mam trochu sazi v miste, kde se svod setkava s tlumicem. Jako kdyby to tam netesnilo... Mate to tam taky? Nedavno jsem ze svodu seskraboval pripeceny kus nejakeho asi plastu (kousek od tohoto spoje). Neprisel jsem na to, odkud se to tam dostalo. Taky to mohlo priletnout ze silnice....
Jo a jeste jedna trochu blbost.... Jak presne vam jdou palubni hodiny? Me se za den zpozdi i o 15min. Trochu mi to pripomina cinske digitalky z 80tych let...
strili to vsem.
take mi to netesnilo -> napatlano necim od Bernera... -> vyreseno
tikitalky se mi nezpozduji.. nebo jen minimalne
Upravil hicks dne 30.09.2010 00:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Za strileni si rad priplatim... dela nam to pro radost :-)
...
Len či z toho rovnakú radosť majú aj ventile...
Na 1150ke sa mi malá netesnosť medzi zvodom od valca a Y-zvodom (teda pred lambdou) okrem sadze prejavila takisto strieľaním a po pár km som skončil s roztaveným rámčekom EČV.
mne to nestriela. Z toho spoju vyteká trochu kondenz po naštartovaní, kým sa lauf nezohreje. Ak máš v spoji veľkú vôľu, tak povoľ objímku tlmiča a posuň ho v objímke dopredu k zvodu.
Tak sem myslel, že blbě slyšim. A jak tady čtu, tak asi slyšim dobře a taky mi to teda občas pšoukne do vejfuku. Mám pocit, že spíš při ubrání plynu, ale to možná bude tím, že prudký přidání moc často neaplikuju :-)
Strileni do vyfuku se deje pokud je bohatsi volnobeh. Mam namysli pouze stav pokud zavres. Pri pridani at uz mirne ci prudce se tento jev dit nesmi, to by bylo spatne spalovani. To jsi urcite nemyslel...
Je to hodne RR :-) obvzlast v noci, kdy z vyfuku jde ohen...
čau splnil jsem si sen koupil jsem si F800GS.Mam tam laďák jen koncovku a chtěl bych originál mám možnost ho vyměnit z BMW F800ST a potřebuji radu jestli tam bude pasovat.Jestli náhodou neni výfuk oríginál stejny z GS a ST.
Jarda fm : Proč chceš měnit na origo lauf? Ty jo,však tam ten Leoš prdí jak sviňa
Upravil Kubrt dne 05.12.2010 16:51
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jarda fm napsal:
čau splnil jsem si sen koupil jsem si F800GS.Mam tam laďák jen koncovku a chtěl bych originál mám možnost ho vyměnit z BMW F800ST a potřebuji radu jestli tam bude pasovat.Jestli náhodou neni výfuk oríginál stejny z GS a ST.
mam original.. mozna bych i prodal... temer novy.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarda fm napsal:
... jelikož se nudím a vymýšlím blbosti, koukal jsem na laďáky.
Moc pěkně vypadá AC Schnitzer Stealth (totožný myslím s Remusem) ... jezdíte ho někdo na 800? Co jsem koukal na grafy u Akrapoviče tak posun ve výkonu je nula a jde o zvuk a trochu hmotnosti. Rozhodně nechci něco z čeho by bolela hlava, měl jsem na KTM Leo Vince a fungoval pěkně ... takže spíš jen spekuluju, zda do něčeho nacpat 10+ tisíc ...
Občas mi to při ubrání plynu taky zapšouká-zaplká do výfuku celkem se mi to nelíbí páč to vypadá jako když je ten motor nějak nedoštelovanej,konzultoval jsem to s mistrem z ISŠA oboru mechanik jednostopých vozidel a řekl mi že ty 800ky to celkem dělají a obvzlášť pokud je tam laďák (ten já nemám ) a prý pokud to není nějak moc, tak prý neřešit je to prý zbytek směsi co se dostane do výfuku; přesto bych raděj aby to nedělalo,no uvidím co na to řeknou na servisu v renocaru při 20 000km
Jarda fm- nedivím se že ten výfuk chceš měnit,ten kdo ho tam dal moc vkus a estetiku asi neřešil