Má být slušně, vyrazíme přes České Středohoří do Krušných hor.
Pokud se bude chtít někdo přidat, sraz jako vždy benzinka Hrubý na Staré Poště...9:30...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
to Fila: jde spíš o svezení se...pěkné silničky pod Milešovkou, nádrž Fláje, hřeben Krušných hor a kochačka po malých silničkách...kdo už s námi byl ví, že se jezdí prostě málo rovně
čau. Taky uvažuji o nějakém výjezdu na sobotu. Když vyrazím od západu, tak bych vás třeba moh někde v horách Krušných potkat...? Máte konkrétnější trasu nebo naplánovanou zastávku?
Trasu v kostce mám...rande třeba v Bílině před 11:00? Na oběd bychom měli být u rozcestí na Dlouhé Louce...
to Woodman: když vyjedeš od Oseka na Litvínov, na první vpravo do kopce severozápadně na hřeben směrem na Fláje, tak přímo na sedle je pár chalup - Dlouhá Louka, u rozcestí je vlevo malé parkoviště a vedle toho dvě chalupy. V levé je velmi příjemná restaurace a hořícím krbem www.penzionrozces..."Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ja se s vama snad letos nezvezu, zase pracuju. Hrebeny Krusnych jsem letos jel z Hory sv. Sebestiana az na Komari Vizku, je tam krasne. Tak si to uzijte a opatrne.
Zdravím dodatečně Vjetrníka, Moraba a jejich partnerky (trhli jsme se v Jiřetíně na H. sv. Kateřiny a stihl jsem rozlučku jen s klukama vzadu) a díky všem za příjemnou společnost "Na rozcestí". Cesta zpět na západ hřebenem Krušných hor byla opravdu "krušná" (mlha a déšť...), snad jste dopadli lépe...
Woodman napsal:
Zdravím dodatečně Vjetrníka, Moraba a jejich partnerky (trhli jsme se v Jiřetíně na H. sv. Kateřiny a stihl jsem rozlučku jen s klukama vzadu) a díky všem za příjemnou společnost "Na rozcestí". Cesta zpět na západ hřebenem Krušných hor byla opravdu "krušná" (mlha a déšť...), snad jste dopadli lépe...
ja jsem koukal na radar, ze jste to mozna chytili...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Woodman napsal:
ja jsem koukal na radar, ze jste to mozna chytili...
Chytili...asi tak 50 km před cílem, viditelnost možná 50m