Zdar, už jste to četli? http://touratech-...eceni.html
Upravil Tomano79 dne 05.10.2010 18:31
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Vypadaj velice dobře! A ta zádová kapsa,ta je parádní
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přelouskal jsem info na blogu a myslím, že to nemá chybu. Přesně to pokrývá to, co jsem vždy od motooblečení chtěl a žádný to nesplňovalo.... Ještě počkám jak to bude in-natura a jestli mi to bude vyhovovat střihově, jsem poněkud nekonfekční, ale mám za to, že favorita na konečné oblíkací řešení jsem právě našel!
Maiali nel Fango!
Mno, obavam se, ze cenove to bude moooc moooc vysoko. Rallye 2 v kombinaci s nepromokem z pracovnich potreb a pripadne teplou podvrstvou si asi jeste par let necham...
Vypada to dobre, ale kdyz si odmyslim tu omacku kolem,jsou to v podstate dvoje hadry jedny letni a jedny nepromokavy zimni s vetranim,jen jdou dat na sebe spatny to neni. Cena bude asi znacna. Zajimalo by mne jak se v budu citit s obema vrstvama na sobe.
Ja mam vzdusny hadry pod to neprofuk vlozku a na dest nepromok,nic vic nejak nepotrebuju a je to pohodlny za kazdyho pocasi. Za dlouhyho deste se stejne snazim nejezdit,i kdyz nekdy to nejde.
Kdyz sebou flaknu,tak mam v riti jedny hadry,tady budu mit v riti hned dvoje.nic moc
Ale je dobre,ze se vyviji dalsi moznosti a modely,aspon bude z ceho vybirat.
Jeste by mne zajimalo jak tam jsou ty chranice,jen v lehke verzi a vrchni nema nic? Pak by se vrch samostatne nedal pouzit a v chladnu brat stale na sebe dvoje mi prijde neprakticky a spis blbost. Kdyby meli obe verze chranice v sobe,tak zas na sobe by to bylo taky blby,takze to musi bejt vymysleny nejak jinak
edit: tak jsem si to precetl cely v tom vrchnim prevleku chranice nejsou,takze samostatne pouzitelny jen do toho mesta,hmm.
Upravil xavier dne 06.10.2010 00:11
Aktualne 1250 GSA HP
Už jsem zkusil taky dost, hlavně co se týče nepřízně počasí (naposled 1100km z toho 900 v dešti - bohužel bez nepromoku- tak nějak hlásili příchod babího léta ).
Jako velmi dobrý řešení se mi jeví slušná enduro bunda (v podstatě jakákoli) a pod to softshell bunda a pod ní něco funkčního. Asi by to šlo i s kalhotama ale ty zatím nemám. Jde to taky nosit smostatně a myslím že to nadělá asi víc parády než střih pracovní bundy - to co vidím zde. A jako nejlepší proti delšímu dešti je best nepromok.
Rozhodně je tahle kombinace levnější a podle mě daleko funkčnější, univerzálnější a i skladnější. Už mě to 2x vytáhlo ze sraček když jsem na delší cestě podcenil oblečení a nevzal si nepromok.
Každý má míru pohodlí jinde ale mě se s tím jelo velmi dobře. Mít tak nepromok, nebo ty soft. kalhoty tak to bylo svatý . Tím chci říct že pod bundou sucho a jen mi někdo lil vodu do bot a rozkroku .
A ještě bych dodal že na tuhle kombinaci přišla moje přítelkyně kterou tahám po takovejchle hard akcích a ona to statečně snáší.
Tím nechci kazit kšeft a investovaný prachy do vývoje ale lidem co nemaj na hadry za 50K by to mohlo pomoct.
Dakar 650, HusaberG
adventure73-pardal napsal:
Dle specifikace materiálů jsem zvědavej na cenu. Ty materialy jsou fakt TOP.
ty normálně kolabuješjá tam žádnou novinku nevidím,když sem si na beskydmánii prohlížel tvoje hadry,tak tam všechno máš a nemenuje se to TTono až lidi uvidí cenu za TT tak se trochu sklidní asi tak jako z hader BMW do ktrých teče, a né jen do nich
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
ty normálně kolabuješjá tam žádnou novinku nevidím,když sem si na beskydmánii prohlížel tvoje hadry,tak tam všechno máš a nemenuje se to TTono až lidi uvidí cenu za TT tak se trochu sklidní asi tak jako z hader BMW do ktrých teče, a né jen do nich
Ne neboj, vim jen kolik muze stat jeden kousek a tady potrebujes 4:-) ale jinak me to utvrdilo v myslence kterou chci na 2011 realizovat, lehke hadry a pres ne nepromok...... jako jedna z variant co mit v nabidce
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Podle mé zkušenosti prostě univerzální oblečení neexistuje...i když na tohle jsem zvědavý.
Zcela jiné člověk potřebuje na silniční dlouhé cesty, zcela jiné na offroad typu pole, louka, les a zcela jiné na offroad typu trať v hlubokém písku. Zkombinovat i jen oblečení na offroad, kdy člověk jede přesun na trať je o několika vrstvách, které potom člověk postupně odkládá a obléká.
to Pardál: až budeš mít něco, co jde dobře otevírat na větrání na těžký offroad a potom jde zcela zavřít na přesun (klidně promokne, ale neprofoukne), bude to v decentních světlých barvách a jak pánské, tak dámské velikosti, s vyztuženými lokty a koleny na padání (proti prodření), tak dej vědět
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ne neboj, vim jen kolik muze stat jeden kousek a tady potrebujes 4:-) ale jinak me to utvrdilo v myslence kterou chci na 2011 realizovat, lehke hadry a pres ne nepromok...... jako jedna z variant co mit v nabidce
právě to jsem u Tebe hledal a nenašel...potřebuju lehkou bundu bez chráničů na ježdění v teplejším počasí s chráničovým "trikem"...
něco z odolný cordury s ventilacema a pár kapsama, zatím to asi vyřeší acerbis
vlastně to, co uvádí Vjetrník
Upravil Janek dne 06.10.2010 08:32
Kubrt napsal:
ty asi nevozis vzadu babu, co?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
Podle mé zkušenosti prostě univerzální oblečení neexistuje...i když na tohle jsem zvědavý.
Zcela jiné člověk potřebuje na silniční dlouhé cesty, zcela jiné na offroad typu pole, louka, les a zcela jiné na offroad typu trať v hlubokém písku. Zkombinovat i jen oblečení na offroad, kdy člověk jede přesun na trať je o několika vrstvách, které potom člověk postupně odkládá a obléká.
to Pardál: až budeš mít něco, co jde dobře otevírat na větrání na těžký offroad a potom jde zcela zavřít na přesun (klidně promokne, ale neprofoukne), bude to v decentních světlých barvách a jak pánské, tak dámské velikosti, s vyztuženými lokty a koleny na padání (proti prodření), tak dej vědět
tak na tomhle presne delam, komplet Enduro bude prepracovanej, tak treba uz se trefim do tvych pozadavků, to by melo byt dostupne na jare, ted na podzim jeste bude novy komplet s odepinaci membranou
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Vjetrnik napsal:
tak na tomhle presne delam, komplet Enduro bude prepracovanej, tak treba uz se trefim do tvych pozadavků, to by melo byt dostupne na jare, ted na podzim jeste bude novy komplet s odepinaci membranou
to by melo byt pouzitelne i na mesto...
tam se take bud peces, nebo pak zmoknes. Pripadne vecer je ti zima.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kubrt napsal:
ty asi nevozis vzadu babu, co?
Ne on nemá motorku pro děti tam se vejdou i tři a věřím že na 1150 ta kapsa i nacpaná nijak spolujezdce neovlivní.
Upravil Kubicek dne 06.10.2010 12:57
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS