při posledním servisu Viraga u pana Ulricha ve Staré Boleslavi jsem (ke své velké radosti) zjistil, že rozšiřuje svoje pole působnosti i na BMW. http://www.yamaha...novinky/13
No a protože jsme v minulosti byli já i brácha vždy nadmíru spokojeni se všemi poskytnutými službami, předávám tuto informaci dál. Může se vám to hodit - poloha je dobrá jak pro Pražáky (příměstská doprava za rohem, od sjezdu z R10 je to do servisu necelý kilometr), tak pro všechny seveřany.
Svoje báwo jsem tam sice ještě neměl (pořád ještě není na papírech), ale počítám s nimi.
Jo a pro úplnost: za dveřmi nestojí hostesky s "arabicou", ale chlapi (v montérkách), kteří vědí, kam sáhnout...
Čest (a) buch, Old K.
Na vědomost se dává: nový servis BMW na sever od Práglu
Přidané 03.11.2010 08:00
Old Kojak napsal:
Zdar pánové,
při posledním servisu Viraga u pana Ulricha ve Staré Boleslavi jsem (ke své velké radosti) zjistil, že rozšiřuje svoje pole působnosti i na BMW. http://www.yamaha...novinky/13
No a protože jsme v minulosti byli já i brácha vždy nadmíru spokojeni se všemi poskytnutými službami, předávám tuto informaci dál. Může se vám to hodit - poloha je dobrá jak pro Pražáky (příměstská doprava za rohem, od sjezdu z R10 je to do servisu necelý kilometr), tak pro všechny seveřany.
Svoje báwo jsem tam sice ještě neměl (pořád ještě není na papírech), ale počítám s nimi.
Jo a pro úplnost: za dveřmi nestojí hostesky s "arabicou", ale chlapi (v montérkách), kteří vědí, kam sáhnout...
no asi je vhodne doplnit, jestli to JE autorizovany servis napojeny na databazi BMW, nebo ne.
Z toho co pises nejspis ne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 03.11.2010 08:06
nicméně dle včerejšího zasedání ústředního výboru vyplynulo, že bude nový autorizovaný servis BMW a to v Hradci Králové.. jak auta tak motorky s kompletním "napojením" na databázi BMW..
Přidané 03.11.2010 08:50
Hicksovi: Vše co vím, jsem "pustil dál" (i s odkazem na jejich stránky). Tedy to, že rozšiřují záběr a že jsou v pohodě.
Autorizace nejspíš ne. Ale odkaz na toto vlákno přepošlu p.Ulrichovi, aby se mohl vyjádřit sám.
Na severu (pokud je mi známo) byla prozatím možnost volby mezi Prahou, Dresdnem a Trutnovem (tam vloni na podzim ještě autorizovaní nebyli, garančky jenom zajišťovali = převáželi. Aktuálně nevím).
Za Hradec jenom dobře = čím víc, tím líp
Čest (a) buch, Old K.
Přidané 03.11.2010 09:27
Old Kojak napsal:
Ještě mne napadlo: otevíračka Út-So 10-19hod, samozřejmě plátci DPH
Dík za info. Já sem jeden z těch kterejm je uplně šumák jestli je servis na někoho napojenej, hlavně, že tam pracujou šikovný lidi. Ty si totiž většinou vědi rady s věcma který, "supernapojený superservisy" řešej výměnou za nehorázný peníze.
Zatim chodim ke Žlábkovi, ale neni důvod nevyzkoušet.
Přidané 03.11.2010 09:31
Jeee tak z toho mam docela radost. S japoncema jsem k nim jezdil a spokojenost. Hlavne to mam za rohem Nadruhou stranu, naplne si vymenim sam a nic jinyho po me bawo zatim nechce
Ale ne,ono se to sikne,diky za zpravu.
Aktualne 1250 GSA HP
Přidané 03.11.2010 10:43
Hezký den.
Měl bych asi upřesnit, jak to s naším servisem BMW je. Už 17 let provádíme servis na všechny japonské značky s tím, že autorizaci máme pouze na značku Yamaha. V poslední době zaznamenáváme poptávku po servisu motocyklů BMW od našich zákazníků, kteři s námi byli spokojeni, ale přešli k modrobílé značce. Snažíme se je neodmítat a proto jsme přišli s rozšířením nabídky servisu. Zásobování originálními náhradními díly máme zajištěno smluvně a od letošního roku také dodáváme kvalitní díly z "druhé výroby" prostřednictvím systému Motonet http://ulrich.motonet.cz/. Budu rád, když s naší prací budete spokojeni.
Přidané 03.11.2010 11:30
Pche Hradec Králové.... byl jsem tam jednou,jen zeptat se ,protože po telefonu si mě házeli jak horkej brambor... Dokud tam budou dělat stejně omezený kokoti,jako do teď,tak jim tam maximálně hodim dlažku do okna a né svoji motorku!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 03.11.2010 11:32
Kubrt napsal:
Pche Hradec Králové.... byl jsem tam jednou,jen zeptat se ,protože po telefonu si mě házeli jak horkej brambor... Dokud tam budou dělat stejně omezený kokoti,jako do teď,tak jim tam maximálně hodim dlažku do okna a né svoji motorku!!!
to bys byl frajer kdybys jim dokázal hodit masinu do okna ne, ja se s nima jeste nesetkal, tak nemuzu soudit, ale mozna by to za navstevu stalo, abych vedel co a jak.. prece jenom to mam kousek od domova
R 1100 GS
Přidané 03.11.2010 11:37
Fila napsal:
Kubrt napsal:
to bys byl frajer kdybys jim dokázal hodit masinu do okna ne, ja se s nima jeste nesetkal, tak nemuzu soudit, ale mozna by to za navstevu stalo, abych vedel co a jak.. prece jenom to mam kousek od domova
míň kouřit a onanovat a dohodíš tam i mašinou
Ba né,to byl joke HK mám taky blíž než třeba p.Žlábka,ale když budu jó něco potřebovat,radši cinknu Ivovi,nebo Ericha dám do Štěpánova do Dolamoto...
ale ať tu zbytečně nazasírám vlákno ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 03.11.2010 13:46
fascinuje mne jak v momentě, kdy vzniká nové místo se službami pro značku je to ihned špatně, taky by mne zajímalo jak se pozná, že "tam dělají samí kokoti"
Kubrt se nepotřeboval učit chodit, ale hned to uměl, koloběžku, kolo a vše ostatní vynechal - sedl si na GS a uměl to, nebo se to učil a byl v té době taky "kokot" ?????????
Fakt už netuším co by bylo správně, asi přemístit 20 let fungující dealerství z Německa do ČR.
Přidané 03.11.2010 14:03
PetrG450X : buď tak laskav a vychladni,jo?! VÍŠ KULOVÝ a budeš někoho osočovat!!!!
Vjetrník : lepší VOJÁK,než VJETRNÍK !!!!
Přidané 03.11.2010 14:11
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
PetrG450X napsal:
fascinuje mne jak v momentě, kdy vzniká nové místo se službami pro značku je to ihned špatně, taky by mne zajímalo jak se pozná, že "tam dělají samí kokoti"
Kubrt se nepotřeboval učit chodit, ale hned to uměl, koloběžku, kolo a vše ostatní vynechal - sedl si na GS a uměl to, nebo se to učil a byl v té době taky "kokot" ?????????
Fakt už netuším co by bylo správně, asi přemístit 20 let fungující dealerství z Německa do ČR.
To je pravda.Jde ale taky o to,jestli kdyz zacinaj,ucej se(a mozna obcas udelaj i chybu)tomu taky prizbusobej hodinovou sazbu.A nebo jestli vykony budou ucnovsky a cena za praci jako v zabehlem servisu?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 03.11.2010 14:12
PetrG450X napsal:
Kubrt : vychladlý jsem dost, je to jen můj názor. Mj. bohužel se pleteš a o BMW moto v ČR toho vím relativně dost......
to ,co jsem napsal já byl taky jen muj názor a moje zkušenost konkretně s Hradeckým BMW... je možný že o BMW moto v ČR toho víš dost,to Ti neberu,já mám prostě negativní ,dost negativní zkušenost konkretně s tímhle servisem.Víc se k tomu tady v tomto vlákně nebudu vyjadřovat...
Přidané 03.11.2010 14:14
Vjetrnik napsal:
Jeden klasik kdysi řekl: " Být dobrým vojákem je morální ostudou každého člověka. "
to vypadá,že Tě na vojně asi dost šikanovali,co? Nebo máš modrou?
nemužu za to,že na práci kterou dělám,jsem hrdej !
Upravil Kubrt dne 03.11.2010 14:15