to Mali: hele, takový příklad, kdy stačí se projet okolo Opavy na enduru...vím o třech místech kde pravidelně ve fabiích SPÍ hlídky...to pro obrázek stačí...a když se jich člověk zeptá, jestli zrovna pomáhají nebo chrání, tak po Tobě chtějí doklady
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Mali: hele, takový příklad, kdy stačí se projet okolo Opavy na enduru...vím o třech místech kde pravidelně ve fabiích SPÍ hlídky...to pro obrázek stačí...a když se jich člověk zeptá, jestli zrovna pomáhají nebo chrání, tak po Tobě chtějí doklady
Jo u skládky ve starejch Ďáblicích u sjezdu z dálnice od Teplic se taky "zašívají" a někdy i víc než jedno auto a čekaji až "padla" a budou moct popojet těch 100m do garáží. Stejně jako autobusáci DP Praha.
Všude je něco. Zákony se mají dodržovat o tom žádná,ale mozek je taky dost potřeba... Ovšem na blbce člověk narazí v každé zemi a zaměstnání.
Takže je to boj...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jenže ulejváky, kteří si pomáhají a se chrání musíš eliminovat poněkud jinak, než abychom nadávali na policii jako celek, brali jim 10% z platu a tak dál. Bohužel ti šikovní se chytí uplně jinde a zbyde tam svoloč, která nám pak bude opravdu komplikovat život a šikanovat nás. O úplatnosti ani nemluvě.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Malý příklad. Co třeba kuchaři a číšníci? Kolik už jsem projel podniků kde jsem se chtěl najíst a kolikrát narazil na zmetky kteří to donesli studený jídlo, které se nedalo žrát? A to i v dnešní době, kdy by měl být o zákazníka boj. Kolikrát tito byli ještě drzí ve stylu, jako že co se ti nelíbí. Znám případy, kdy obsluhující dokonce napadl hosty!!! Anebo už jste viděli sprosté výpravčí, nasrané prodavačky které se žvejkačkou v papuli házely ksichty že je vůbec otravujete, anebo nedej bože se jich ptáte na funkčnost zboží? Už Vám někdy ujel autobus před nosem a parchant za volantem vám je zavřel přede dveřmi? Co úřady? Berňák, finančák atd... viděli jste tam kolik je ochotných úředníků a jak se uměj hezky chovat? Když to zhrnu, je to o lidech a vememe li to procentuálně, je policie proti těmto více než profesionální, protože většina těch kluků u PČR i měšťáků jsou normální. Mají zájmy, rodiny a zalíbení v dávání pokut nemá nikdo z nich. To je o těch pokutách vždy trochu jinak (policajti rozuměj :-) ). Jsem jenom rád, že k policii nemůže každý, protože kdyby tam mohla jít ta škála lidí, které běžně potkáváte a kteří vám zvedají adrenalín v běžném denním životě, protože jste se setkali s blbcem, to by byl teprve masakr. Jenže i když poldové udělají sto věcí dobře, ať už je to záchrana života, skvělý zákroky, odrodění dítěte na ulici a spousta dalších věcí, jim nepoděkuje nikdo, protože všichni budou připomínat toho "blbce" který něco zpackal, protože je u PČR dva měsíce a je to ještě nezkušený bulík, anebo budou připomínat a nadávat na policii protože dostali pokutu za sjetou gumu (možná právem ???), či jiné porušení zákona. Jistě se najdou gauneři všude, ale myslím, že u Policie je jich oproti běžným profesím, kteří nás mohou poškodit stejně a mnohdy i více, přece jen mizivé procento. Máme dobrou policii a kdyby jim neházeli ústavní činitelé klacky pod nohy a nesvazovali ruce, byla by ještě lepší. Howgh.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
PČR se OBVYKLE zastavam, nemam moc spatnou zkusenost. Takze +- jsem na jejich steane.
A prijdou mi PODhodnoceni.
---
mestaci mne v zasade serou. Tedy v Praze.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MALI napsal:
Toto je příspěvek k videu z jiného vlákna, kde pán ,,školí" městskou policii. Původně už jsem se tady k tématu policie nechtěl vyjadřovat, ale na tohle jsem reagovat prostě musel. Toto video jsem sice celý neviděl, ale už z toho sestřihu jsem poznal, že pán je pěkná trubka, která se naučila pouze že z.č. 553/1991 Sb. je zákon o obecní policii a že v něm někde je nějaké podání vysvětlení. Jinak o něm evidentně nic víc nevěděl. Měšťáci z něj byli docela mimo. Samozřejmě, že se zde jedná o úkon a nikoliv o zákrok! Žádné podání vysvětlení zde není potřeba. MP měla dát výzvu k podrobení se dechové zkoušce + poučení o následcích odmítnutí. V případě, že by odmítl, tak zavolat PČŘ a ti měli řešit dále. Docela mě nadzvedl příspěvek od Moraba, kde píše, že pánové mají tu drzost dělat demonstrace. Sice chápu, že máš svůj názor, ale je vidět, že o týhle práci nemáš ani páru. Proč si myslíš, že demonstrujeme? Za 7 let co jsem u PČR jsem již 2x přišel o peníze z platu. Naposledy to dělalo cca 2000,-Kč měsíčně čistého. Nevím jakou máš o práci PČR představu a netušim čím se živíš Ty, ale chtěl bych Tě vidět, jak děláš o svátcích, víkendech, v noci, v dešti v mrazu, za 17000,-Kč čistého a ještě se k tomu taháš s poblitejma, posranejm. a pochcanejm. ožralama, feťákama co maji adidas i žloutenku C. O 14 dní starejch mrtvolách nebo rozsekanejch tělech z bouraček se nemá cenu ani zmiňovat. Lidi co tuhle práci dělají mají asi stejně jako Ty rodiny, platí hypotéky atd. Myslíš, že když Ti seberou 10% platu, budeš tohle všechno dělat za 15300,-Kč čistýho? Já už tedy rozhodně ne! Nediv se pak, že na ulici potkáváš většinou jenom blbce. Jako v každý profesi jsou prostě i u PČR normální lidi a blbci. A co se týká měření na čtyřproudovkách apod., tak nechápu proč jsi naštvanej. Asi neni úplně správný, když měšťáci měří 50m před koncem obce, na druhou stranu tady ale jsou nějaký zákony a ty by se měly dodržovat. Pokud tedy nějaký přestupek spácháš, tak za to taky zaplať. A ještě něco na závěr pro Moraba – ve slově živobití se po b píše y Pokud si budete chtít zanadávat na PČR a MP, tak si to pište sem a nezasírejte tim jiný vlákno
Hele Mali-v podstatě s Tebou souhlasím,ale taky si prosím uvědom co je v tomhle státě profesí a zaměstnání.Že spousta lidí dře a nevydělá si ani zdaleka tolik co policajt kterej je pak cestou z práce sejme za mnohdy blbost a chová se k nim ze své pozice dost arogantně(jasně že ne standardně,ale stává se to).A jsou to taky lidi co dělají v neděli,o svátcích,dřou aby platili daně a z nich potažmo policajty.Že zdravotní sestry dělají práci kterou bych dělat nechtěl,že pekař chodí na noční stejně jako oni...A že všem těm lidem co mají pocit že dostávají za svou práci málo nezbyde nic jinýho než sklopit hlavu a být zticha,protože by i o tu mizernou práci mohli přijít.Ale naši soudruzi příslišníci jdou stávkovat a myslí si že národ padne na zadek a bude jim po všech tech policejních kauzách a lumpárnách plácat na záda.Takže za mě-NE.Myslím že v našem státě jsou potřebnější kteří jsou nedoceněni.
Zaprvé děkuju za toto vlákno, protože svůj názor jsem se docela chtěl pokusit obhájit, ale nechtěl jsem vypadat, že tady zbytečně rozdmíchávám vášně. Ještě jednou opakuji, že vlákno touto tématikou začal zasírat swat a jelikož je to redaktor, tak to zase nadzvihlo mně! Takže tady je moje odpověď:
Za poslední dva roky se příjmy většiny obyvatel země významně zredukovali. Není výjimkou, že v případě živnostníků a drobných a středních podnikatelů i o 50%. Řada lidí musela svoji činnost ukončit, řada podniků propouštěla a na podpoře se myslím taky nevede nejlíp. Ti všichni, nebo v tomto případě můžu napsat my všichni, jsme daňovými poplatníky a tutíž jedna každá koruna z platu státních zaměstnanců a tedy i policistů jde z našich daní... Pardon, vlastně ne úplně každá. Část připadá i na dluh, který budou pravděpodobně splácet ještě naši vnukové. Co tím chci říct?! V ideálním případě by samozřejmě bylo krásný, kdyby každý policista dostával alespoň 50 měsíčně a doktoři třeba 200. Ale na to prostě a jednoduše jako republika nemáme... A teď k práci Policie. Nepochybuju, že existuje řada poctivých a pracovitých policajtů. kteří svoji práci berou i jako poslání. Bohužel jsem ale takových v životě moc nepotkal. Jen za poslední rok jsem měl s policií co dočinění 4x.
Nejdřív se ztratil můj bývalý spolužák v zimě jen v županu a pantoflích (koho to zajímá více ZDE) a nebýt toho, že jsme se jako jeho kamarádi spojili a rozpoutali pátrací akci na vlastní pěst, do dneška by o něm nikdo nevěděl. Kbyby ho někdo začal hledat hned v osudný den, mohkl být dnes i se svojí rodinou.
Dále mně vykradli v podzemích garážích přímo pod naším domem auto. Na okénku byl otisk celé dlaně. Páni příslušníci ho i přes mojí žádost odmítli sejmout, stejně jako odmítli i záznam z bezpečnostní kamery, řka, že to stejně není důkaz. Za čtrnáct dní mi pravděpodobně ten stejný dotyčný vybílil ještě sklep. V obou případech jsem kvůli protokolu strávil na služebně asi 6 hodin. Kdybych ho nepotřeboval pro pojišťovnu, ani bych nikoho nevolal. A proč to trvalo tak dlouho?! Že by tam snad pánů v uniformě bylo málo, nebo měli moc práce? Jeden hledal v annonci ojetý auta, další si vařil kafe a telefonoval o nesmyslech a ten co sepisoval protokol psal jedním až dvěma prsty a neustále to mazal a opravoval překlepy (v té souvislosti bych navíc téma hrubek ani radši nevytahoval). Ne, že bych byl citlivka, ale vulgarismy si ve svém projevu taky mohl odpustit. S takovou produktivitou bych prostě do týdne zkrachoval.
No a nakonec jsem byl přistižen při páchání vysoce společensky nebezpečného přestupku. Na čtyřproudové komunikaci, výpadovce směrem do města, s dělícím pruhem a širokým rozhledem do všech stran, kde nikde nebyl ani přechod, mi za téměř nulového provozu v sobotu odpoledne opět státní policie naměřila zločiných 74km/h (je tam pochopitelně 50). Vyloženě účelová akce - plnění pokladniček. Od té doby tou lokalitou projíždím dle předpisů a jako brzdu provozu mně tam několikrát málem smetlo auto i kamion. Dobře, předpisy se mají dodržovat. Proč ale potom Ti, co je mají hlídat si klidně jezdí bez majáčku a samo i bez pásů po městě běžně i 90kou....
A perla na závěr. Můj kamarád má příbuzného jednoho výše postaveného policistu. Nedávno se spolu v jeho kanceláři značně opili slivovicí. Kamarád si chtěl volat "želvu", protože přijel autem. Příbuzný policista ho ovšem zadržel a objednal mu eskortu dvou vozů s majáčkem. Tímto způsobem byl doprovozen na mol ožralý řidič přes celé město až domů.
Jednoduše řečeno, až se v globále začnou policisté chovat odpovídajícím způsobem a ne jak předlistopadoví papaláši a začne řada z nich konečně pracovat, budu mezi prvními kdo bude volat po jejich lepším ohodnocení. Takhle mi ale nezbývá než si s lítostí zachovat svůj názor.
Vím, že se to nečte asi dobře, ale být vámi uniformovanými, zkusil bych se spíš zamyslet nad tím, proč má občan komzumující vaše služby takový postoj a jaké k tomu má důvody a snažil bych se o změnu zevnitř, než se rozčilovat, že tomu přeci nemůže rozumět a tudíž do toho nemá co mluvit...
Maiali nel Fango!
Plodné vlákno Z části se dá souhlasit s obouma. Dělám v soukromé sféře a platy nám reálně šly dolu o desítky procent už před víc jak rokem. Prostě nebyly kšefty, nebyla práce, tak nebyly peníze. Ve státní sféře se přes rok nic nedělo, je to přesně jak píše morabo. Dál mě taky štve, že jedu po magistrále, která je koncipovaná na klidně 90 kmh jedu 60 kmh, bojím se co jsem za zločince, kterej ruší pražské spoluobčany hlukem svého auta a zazadu na mě doráží policejní oktávka s třema klukama okolo pětadvaceti let, na tachometru cca 90 kmh a evidentně nejedeou dělat ani úkon, ani vysvětlení Na druhou stranu je pravda, že za 15 čistýho asi genia neseženeš, kamarádka dodělala medicínu a dělá za 13 hrubýho. To bych radši nedělal vůbec, ale to je chyba zřízení a ne policie.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Luboss napsal:
Hele Mali-v podstatě s Tebou souhlasím,ale taky si prosím uvědom co je v tomhle státě profesí a zaměstnání.Že spousta lidí dře a nevydělá si ani zdaleka tolik co policajt kterej je pak cestou z práce sejme za mnohdy blbost a chová se k nim ze své pozice dost arogantně(jasně že ne standardně,ale stává se to).A jsou to taky lidi co dělají v neděli,o svátcích,dřou aby platili daně a z nich potažmo policajty.Že zdravotní sestry dělají práci kterou bych dělat nechtěl,že pekař chodí na noční stejně jako oni...A že všem těm lidem co mají pocit že dostávají za svou práci málo nezbyde nic jinýho než sklopit hlavu a být zticha,protože by i o tu mizernou práci mohli přijít.Ale naši soudruzi příslišníci jdou stávkovat a myslí si že národ padne na zadek a bude jim po všech tech policejních kauzách a lumpárnách plácat na záda.Takže za mě-NE.Myslím že v našem státě jsou potřebnější kteří jsou nedoceněni.
Lubossi pěkně jsi to napsal, ale taky o tom nic nevíš. Já nejsem u Policie ale u té oblíbenější složky Hasičů, ale stejný ministersvo tak jsme na tom stejně. Je pravda, že všude jsou blbci. Z osobní zkušenosti, nikdy jsem se nesetkal s tím, že pokud jsem se choval k policistům slušně oni byli slušní ke mně, což se nedá říct o MP. Je pravda, že ostatní profese chodí taky do práce o výkendu o svátcích, v noci apod. Jenže oni za to dostanou peníze. Policista nebo hasič nedostane nic navíc, má pouze měsíční základ a ještě všechno co by mohl mít do přesčasů se nacpe to tzv. 150 hodin přesčasů na oltář vlasti. Jak by se líbilo tobě dělat skoro celý měsíc zadarmo. Další věc, tihle kluci lezou vědomě do rizika, chodí tam od kuď jiní utíkají a myslíš že pekař má stejné riziko jako hasič nebo policista? V roce 2007 byla první stagnace mezd u ozbojených složek, spíše propad (viz. - noční, svátky, výkendy aj.) od té doby nedostal nikdo nic přidáno, ani o inflaci. V posledním cca roce a půl se už příslušníkům sebralo cca 1500 z hrubé mzdy, od nového roku by to mělo být dalších zhruba 2000,- Kdyz vemu že ze základu se mi odečte cca 2000 dělá mi to ve výsledku něco přes 3000,- protože ze základu se počítá vše další, hotovost, dovolená at. Za tenhle rok budu v propadu skoro 5000,- mesíčně a tohle se mi opravdu nelíbí. A ještě mne dokáže nakopnout někdo kdo napíše "co by ještě chtěli" Bohužel Policiie je represivní složka tudíž bude vždy neoblíbená, protože trestá a nikdo neřeší jestli to bylo právem. Každá nadává a pak když na to přijde chtěl by aby dělali zázraky. Nic asi nemá cenu se o tom více rozepisovat to jen na upřesnění. Zase jeden výkřik do tmy naší vlády, sebrat mzdy těm ošklivým státním zaměstnancům "vždyť jsou to jen vyžírkové státu" Spíš mi vadí, že na státní deficit doplácí jen jedna skupina lidí ve státě.
Upravil Kubicek dne 03.11.2010 13:43
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Asi tak,jak to napsal Kubicek.Souhlasim s nim už proto,že moc dobře vím co je fond 150ti hodin,noční,svátky i víkendy... Až na to,že nejsem u hasičů ani u policajtů.
Nehledě na to,že s náma vyjebáv*j daleko,daleko víc,jak s nějakám lojzou s fabriky a my(AČR) nemaáme jak se bránit,narozdíl od policajtů,nebo hasičů.Souhlasím s tou demonstrací!
Upravil Kubrt dne 03.11.2010 13:50
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Luboss napsal:
Lubossi pěkně jsi to napsal, ale taky o tom nic nevíš. Já nejsem u Policie ale u té oblíbenější složky Hasičů, ale stejný ministersvo tak jsme na tom stejně. Je pravda, že všude jsou blbci. Z osobní zkušenosti, nikdy jsem se nesetkal s tím, že pokud jsem se choval k policistům slušně oni byli slušní ke mně, což se nedá říct o MP. Je pravda, že ostatní profese chodí taky do práce o výkendu o svátcích, v noci apod. Jenže oni za to dostanou peníze. Policista nebo hasič nedostane nic navíc, má pouze měsíční základ a ještě všechno co by mohl mít do přesčasů se nacpe to tzv. 150 hodin přesčasů na oltář vlasti. Jak by se líbilo tobě dělat skoro celý měsíc zadarmo. Další věc, tihle kluci lezou vědomě do rizika, chodí tam od kuď jiní utíkají a myslíš že pekař má stejné riziko jako hasič nebo policista? V roce 2007 byla první stagnace mezd u ozbojených složek, spíše propad (viz. - noční, svátky, výkendy aj.) od té doby nedostal nikdo nic přidáno, ani o inflaci. V posledním cca roce a půl se už příslušníkům sebralo cca 1500 z hrubé mzdy, od nového roku by to mělo být dalších zhruba 2000,- Kdyz vemu že ze základu se mi odečte cca 2000 dělá mi to ve výsledku něco přes 3000,- protože ze základu se počítá vše další, hotovost, dovolená at. Za tenhle rok budu v propadu skoro 5000,- mesíčně a tohle se mi opravdu nelíbí. A ještě mne dokáže nakopnout někdo kdo napíše "co by ještě chtěli" Bohužel Policiie je represivní složka tudíž bude vždy neoblíbená, protože trestá a nikdo neřeší jestli to bylo právem. Každá nadává a pak když na to přijde chtěl by aby dělali zázraky. Nic asi nemá cenu se o tom více rozepisovat to jen na upřesnění. Zase jeden výkřik do tmy naší vlády, sebrat mzdy těm ošklivým státním zaměstnancům "vždyť jsou to jen vyžírkové státu" Spíš mi vadí, že na státní deficit doplácí jen jedna skupina lidí ve státě.
Jo,máš pravdu-moc o tom nevím,ale myslím že tu mluvíme jeden o voze a druhej o koze.
Nesnižuju ničí zásluhy na čemkoliv,jenom chci říct že to co se nelíbí policajtům,tak to samý se nelíbí ani ostatním.Myslíš si snad že ten pekař dostává každý rok přidáno a je v pohodě?Ujišťuju tě že ne.A myslíš že kromě policajtů nikdo s penězma dolů nešel?A tvá věta "...jenže oni za to dostanou peníze..." mě fakt rozesmála.Hned mě napadlo že toho o tom víš asi tolik co já.
to Mali:
pokud se nepletu, tak se mluvi o snizeni 10% mzdovych prostedku a ne kazdemu 10% z platu, to je rozdil. A to, ze ne vsichni u policie delaji to, co popisujes, to je prece taky pravda. V kanclu sedi podobni lenosi jako na jinych statnich uradech. Policajti, co makaji v terenu, maji prachy zaslouzene, ale ti v kanclu urcite ne. Co me na pocajtech v etrenu stve je to, ze opravdu dopravni meri tam, kde jen buzeruji, priklad: Ricany smer Uvaly - 3 m pred ceduli, kde nikdo nechodi a pritom kolem namesti auta litaji 80km/h, Plzen: Rokycanska nahore a kolem namesti a v ulickach nemeri. pozn. my jsme si v soukromych firmach taky museli snizit platy, abychom prezili krizi a nikdo edal sam vypoved a ni nikdo ( ani odbory ) za zamestnance v soukromych firmach nestavkoval. Propustit 50% uredniku a usetrime 100mld. At jdou makat do soukrome sfery misto cizincu.
vyky
Me neni jasne jedno,proc tam jeste jsou.Chapu,ze by byla skoda,kdyby odchazeli vystudovany policiste,hasici atd.Ale ze sveho okoli vim,ze tam sli kluci ze stavebky,ekonomky atd.,kteri ve svem oboru nemohli sehnat praci.Tak snad neni nic jednodussiho,nez dat vypoved,v lepsim pripade jeste dostavat vysluhu a jit se svymi schopnostmi delat neco lepe placeneho.
Vzdyt se to deje ve vsech oborech.Kamos co jezdil se sanitkou(a tam clovek taky neco malo asi musi vedet)se na to vykaslal a jezdi s pohrebakem.A je spokojenej.Kamarad pokryvac uz toho mel plne zuby a sel na smeny do fabriky atd.
Stejne dnes vsude rikaj,ze clovek by jednu praci celej zivot delat nemel.A neverim tomu,ze kdyz ty nespokojeny odejdou,ze se ty mista nenaplnej jinejma,kterym uz zase leze na palici jejich soucasna prace.
Mozna to vidim moc jednoduse,ale prijde mi,ze by to tak melo fungovat.Jsem nespokojenej,nedocenenej,reknu si o vic penez.Kdyz mi je nedaj,jdu tam,kde me zaplatej.Samozrejme musim neco umet!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Morabo: Přesně jak říkáš. Kdykoli jsem měl tu smůlu, že jsem s nimi měl co do činění, setkal jsem se jenom s neprofesionalitou, leností a neochotou. Oni žijí v bludu, že dělají užitečnou a prospěšnou práci, protože nic pořádného nikdy nedělali a dělat neumějí, takže většina z nich si ani neumí představit, jak práce vypadá. Jako odpovědnost za své činy, tlak na produktivitu, prokazatelné výsledky a tak. Oni umějí nanejvýš jet si služebním autem v pracovní době domů na oběd nebo vyvenčit psa.
Upravil cerv dne 03.11.2010 14:29
Mam kamarada,kterej delal asi 10let kuchare.A to je na malem meste fakt pakarna za par korun.Protoze je docela chytrej,tak si nedavno dodelal maturitu(poctive) a podarilo se mu dostat k policii.Opravdu,tam uz nevezmou kazdeho.A ver tomu,ze on by stavkovat nesel.Nikde se netaji tim,ze si polepsil o 100%.
Mozna by nebylo od veci,aby do statni sfery mohli lidi nastupovat teprve po odpracovani urcitych let ve sfere soukrome.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Me neni jasne jedno,proc tam jeste jsou.Chapu,ze by byla skoda,kdyby odchazeli vystudovany policiste,hasici atd.Ale ze sveho okoli vim,ze tam sli kluci ze stavebky,ekonomky atd.,kteri ve svem oboru nemohli sehnat praci.Tak snad neni nic jednodussiho,nez dat vypoved,v lepsim pripade jeste dostavat vysluhu a jit se svymi schopnostmi delat neco lepe placeneho.
Vzdyt se to deje ve vsech oborech.Kamos co jezdil se sanitkou(a tam clovek taky neco malo asi musi vedet)se na to vykaslal a jezdi s pohrebakem.A je spokojenej.Kamarad pokryvac uz toho mel plne zuby a sel na smeny do fabriky atd.
Stejne dnes vsude rikaj,ze clovek by jednu praci celej zivot delat nemel.A neverim tomu,ze kdyz ty nespokojeny odejdou,ze se ty mista nenaplnej jinejma,kterym uz zase leze na palici jejich soucasna prace.
Mozna to vidim moc jednoduse,ale prijde mi,ze by to tak melo fungovat.Jsem nespokojenej,nedocenenej,reknu si o vic penez.Kdyz mi je nedaj,jdu tam,kde me zaplatej.Samozrejme musim neco umet!
v podstatě je to tak nějak
Upravil L dne 03.11.2010 14:46