Zdravím.Měl bych takový dotaz.Protože plánuji v brzký době koupi R1150GS Adventure,tak samozřejmě chci koupit co nejspolehlivější model.Jaká je tedy lepší...??? 2 svíčky + posilovač,nebo jednosvíčka bez posilovače? A popřípadě mi poraďte,jaký prodejce je nejspolehlivější.Asi největší chválu jsem se dočetl na BOBa(prokleplé,poctivé,pěkné),takže na tom asi něco bude.
Starsi bez posilovace,je spolehlivejsi v tom, ze ti posilovac neodejde U dvousvicek jeste odchazeji civky,ale po vymene uz to nezlobi. Taky pri vymene svicek usetris ale jinak bych koukal hlavne na stav. Ted jsou v inzerci pekny ADVici,asi bych ani dovoz osobne neresil. Ale ty nejlevnejsi na trhu bych nebral.
Aktualne 1250 GSA HP
mam (aj na predaj) 1150A bez posilovaca a jednosviecku - myslim ze to je najlepsi model avsak robil sa tusim len ako prvy rocnik t.j. 2002, viem ze chalani s posilovacom jazdia v pohodke ale mne to pride ako uplna zbytocnost lebo vpredu mas tak ci tak 2x 4piestik brembo a brzdi to jak krava
twinspark detto - okrem odchadzajucich cievok nemas s tej sviecky navyse ziadnu vyhodu, skor naopak starosti
co sa tyka Boba, hoci je pre mna konkurecia tak na kvalitu nim dovezenych motoriek sa este nikto v mojom okoli nestazoval, skor naopak, takze bude to zrejme jeden s tych dovozcov ktori si vidia dalej od nosa
Paji napsal:
A letos ještě hooooodně km přidám ......
joo? kam miris?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mám taky 02 od Boba a maximální spokojenost, můžu jen doporučit! Kupoval jsem před měsícem a kousek s 15 tisíci a už se blížím ke dvacítce
Upravil morabo dne 12.11.2010 08:38
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Mám taky 02 od Boba a maximální spokojenost, můžu jen doporučit! Kupoval jsem před měsícem a kousek s 15 tisíci a už se blížím ke dvacítce
Paji napsal:
A letos ještě hooooodně km přidám ......
joo? kam miris?
http://www.bmwgs.cz/news.php?readmore=475
http://www.bmwgs....admore=475
Hmmmmm........ Držim palce, závidim a doufám, že se tam taky brzo podívám! Hodně štěstí!
morabo přiložený následující obrázek:
raptor napsal:
morabo vyrocna verzia, najkrajsie farby jednoznacne !! mal som taku a fakt ocean blue metla od bmw je najkrajsia modra aku som kedy na motorke videl
heh ze 20tkm - to este zabiehas fesi.. pri 40-50tkm si to akurat sadne na to pamataj
Jo, jo, je ještě cítit, jak je taková syrová Díky!
Jinak vždycky jsem si říkal, že 1150 musí být buď tahle pruhovaná, nebo bílej Advík, to je naprostá nádhera
...to si krásně mažeme med kolem huby, co?!
Maiali nel Fango!
xavier napsal:
Starsi bez posilovace,je spolehlivejsi v tom, ze ti posilovac neodejde U dvousvicek jeste odchazeji civky,ale po vymene uz to nezlobi. Taky pri vymene svicek usetris ale jinak bych koukal hlavne na stav. Ted jsou v inzerci pekny ADVici,asi bych ani dovoz osobne neresil. Ale ty nejlevnejsi na trhu bych nebral.
...když vyhodíš vstřiky a dáš tam karburátory, nevodejde ti čerpadlo Mam dvatrojku s posilovačem a naprostá spokojenost, nemáš šanci zabrzdit rychlejš bez duálu, než s duálem.... Že u dvojsvíček odchází cívky je blbost a když vodejde, je tam ještě jedna, jenže u jednosvíčky při poruše končíš. Určitě to netuplovovali jenom proto, aby se zbavili zboží na skladě
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Nejak nevim proc bych tam daval karburatory..... Civky na dvosvicce odchazej a to je proste fakt,ale kdyz se vymeni, tak ty novy uz jsou bez problemu. Odesli snad kazdymu koho znam,staci se zeptat nekde v servisu ....
Ale ja mel taky 03 s dualem, brzdi to perfektne. Chce to si zvyknout na ten nastup,to je on-off, na 02 je to lip davkovatelny a brzdi taky dobre,ale nutno uznat ze s posilovacem to brzdi lip. Jinak jsou ty motorky stejny,takze jak jsem psal bych koukal hlavne na stav
Jo jeste mi vyhovuje,ze na 02 si muzu vypnout svetla
Aktualne 1250 GSA HP