Tamtamy duní a přinesly nevítanou, ale zatím neověřenou novinu, že náš pravidelný dobrodinec z hospody U Božky, všeuměl, virtuózní kuchař a varietní umělec v jednom, Petr Skřivan alias Hanibal z Machova, měl mít nějakou bouračku v autě. Může to někdo z Machováků potvrdit, nebo raději dementovat?
Potvrdit to bohuzel muzu!Pred mesicem si poridil novejsi auto a uz ho zrusil.Krome nejakych bouli ma asi 4x zlomenou pravou ruku.Ale uz je doma a dokonce i hospoda je otevrena. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Potvrdit to bohuzel muzu!Pred mesicem si poridil novejsi auto a uz ho zrusil.Krome nejakych bouli ma asi 4x zlomenou pravou ruku.Ale uz je doma a dokonce i hospoda je otevrena.
to se Hanibal kochal,ne?
Tak hlavně že je v "cajku"... mohlo to dopadnout hůř
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No tak to Vevisi vyřiď panu Hanibalovi od nás přání brzkého uzravení, ať mu pařátka rychle srůstá.
Auto vem čert, hlavně že je živej.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Pred chvili jsem se od Hanibala vratil.Pozdravy vyridim.Vice je zde.http://www.hzshk....sah-28474/A podrobnosti bych nerozebiral!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Pred chvili jsem se od Hanibala vratil.Pozdravy vyridim.Vice je zde.http://www.hzshk....sah-28474/A podrobnosti bych nerozebiral!
A to já bych je zase rozebral! Předpokládaný scénář:
Hanibalovi došlo pivo, takže s dvojkou na žíle vyrazil autem pro další sud. Ten se v zatáčce hnul, Hanibal se snažil ho chytit a přitom sjel ze silnice. Vědom si však své zodpovědnosti k hostům popadl sud do té nezlomené ruky a donesl jej do výčepu, což následně všichni řádně oslavili...
Tak co Vevis, jak to bylo?
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
vevis napsal:
A to já bych je zase rozebral! Předpokládaný scénář:
Hanibalovi došlo pivo, takže s dvojkou na žíle vyrazil autem pro další sud. Ten se v zatáčce hnul, Hanibal se snažil ho chytit a přitom sjel ze silnice. Vědom si však své zodpovědnosti k hostům popadl sud do té nezlomené ruky a donesl jej do výčepu, což následně všichni řádně oslavili...
Tak co Vevis, jak to bylo?
Skoro presne tak to bylo!Byla smula,ze auto zablokovalo silnici a taky,ze ta ruka nebyla fakt sranda.Zkusil svuj oblibeny trik na 2 dny se ztratit a po odezneni soku se objevit.Tenkrat ho nenasel ani policejni pes!Ale i tak usel ve tme asi 5 km a prestoze ho vsude hledali,tak se asi po 3 hodinach objevil u sebe pred hospodou.Musel s tou rukou okamzite na operaci.Jeste ted nevypada uplne dobre.Ale kdyby se pripoutal,tak se mu mozna nic nestalo.
Upravil vevis dne 21.11.2010 20:08
... Řidič z místa nehody odešel...
Ty woe to je pankáč
Se divím,že jenom ruka,když nebyl připoutanej...asi má tuhej kořínek.
Tak ať se brzy uzdraví
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To je "masér". Vevis pozdravuj ho, a ať co nejdříve zdárně sroste Těším se na další akci v Machově - snad tam udělá Hanibal "tiskovku" a barvitě vylíčí jak to bylo
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Hmm pekny Hanibal je oravdu borec,jestli je pravda ze byl nacpanej tak popravde receno nerozumim co se vam na tom tak libi??!!Je tady totiz dost pripadu jak se rozcilujete nad tim jak vas nekdo prehlid a malem vas sejmul.Hanibal jel nacpanej jak cirkus (jestli to tak bylo,asi jo) a je to borec,mazak,maser??? Ne **** je to jako kazdej kdo za to leze nalitej.Rad bych si precet tady na foru co by jste psali kdyby sundal nekoho na motorce. to by zese bylo moralni kazani.S timhe nazorem na tuhle vec bezte tak leda do řiti
Po dlouhý době mám chuť se k něčemu na tomto webu vyjádřit...
Jestli je někdo prima chlap nebo není, jestli je ochotnej, nebo sympatickej, to je jedna věc. Ale jestli někdo chlastá za volantem, tak i kdyby to byl třeba blízký kamarád, řeknu mu, že je de*bil. A jestli u toho i bourá, pak nevím, co na tom hledat za hrdinství, to je na přesdržku...
Hanibal by si z toho měl vzít setsakra rychle ponaučení, příště by takovou kliku mít nemusel...
Nicméně přeju samozřejmě brzký uzdravení, to je věc jiná...
To Vevis:vyřid prosím Hanibalovi pozdrav,přeju brzké uzdravení,ale kluci mají pravdu chlast za volant nepatří a příště by tam mohl jet strejda na babetě nebo tam může stát silnej dub a nemuselo by to být příště takový happyend.
Upravil Bob dne 22.11.2010 13:18
Jsem si nevsiml,ze by tady nekdo obhajoval chlastani.Proto jsem to ani nechtel rozebirat.Ze je to vul,to vime vsichni a on taky.Jestli se pouci nevim,kazdopadne do zpevu mu ted neni.
Kazdopadne Hanibal je ridic extremne pomalej a tady to vypada,ze si pred zatackou zdrimnul.Bohuzel trefil dost velkej strom.
Ja myslim,ze ten udajny obdiv tady patri spis tomu,jak z toho nepripoutanej vyvazl,pripadne tomu,jak dlouho byl schopnej potlucenej a polamanej chodit po vejletech.I policajti kdyz ho hledali,tak to bylo proto,ze podle stavu auta a krvi na skle meli strach aby nekde nezkapal.A to ze po tejdnu uz zase jednou rukou toci pivo,to si myslim obdivuhodne je.
A ja osobne bych nemoralizoval,protoze obcas taky jedu rychlejc,obcas dost unavenej,v Albanii si pivo k obedu taky dam,takze vim,ze pro mnohe jsem hazarder taky.
K Hanibalove obhajobe snad jenom to,ze jel po te nejmene frekventovane vesnicke ceste,kde ohrozoval nejvice sebe.Ublizil pouze sobe a taky si to se vsemi dusledky odskace a neni to typ,kterej by se z toho pokousel nejak vybruslit.
vevis napsal:
Ja myslim,ze ten udajny obdiv tady patri spis tomu,jak z toho nepripoutanej vyvazl,pripadne tomu,jak dlouho byl schopnej potlucenej a polamanej chodit po vejletech.I policajti kdyz ho hledali,tak to bylo proto,ze podle stavu auta a krvi na skle meli strach aby nekde nezkapal.A to ze po tejdnu uz zase jednou rukou toci pivo,to si myslim obdivuhodne je.
Bob napsal:
To Vevis:vyřid prosím Hanibalovi pozdrav,přeju brzké uzdravení,ale kluci mají pravdu chlast za volant nepatří a příště by tam mohl jet strejda na babetě nebo tam může stát silnej dub a nemuselo by to být příště takový happyend.
Kdyz ono to taky na vesnici k temhle picovinam vic svádi.Más pocit,ze nikdo nikde neni a s nikym se nepotkas.V Praze samozrejme auto s lafetou nevezmes,aby ses jel ubytovat.