Pokud mate tyhle 2 veci original, v jaky je mate poloze a kolik merite?
187cm, sedlo zvysene, plexi v druhe poloze od konce (konec myslim nejdal od sebe)
Zajimaly by me nazory. Kdyz mam sedlo niz, citim se jakoby vic szitej s motorkou, lip se mi jede, ale zaroven to pro me na delsi cesty neni tolik pohodlny jako kdyz ho zvednu (vic pokrceny nohy, vic se musim drzet riditek abych nelezel :-) ).
A v tyhle poloze, kdyz mam sedlo nahore me pres plexi krasne fackuje vitr. Fakt ohromnej rozdil oproti sedlu dole.
ja sem ze začátku taky laboroval. Měřim 180, ale nakonec sem usoudil, že čim víš tim líp
ale nevim jestli to u 1200 neni s tim rozmezím jinak...
hlavně, že je pivo ftlamě
Alda napsal:
Pokud mate tyhle 2 veci original, v jaky je mate poloze a kolik merite?
187cm, sedlo zvysene, plexi v druhe poloze od konce (konec myslim nejdal od sebe)
Zajimaly by me nazory. Kdyz mam sedlo niz, citim se jakoby vic szitej s motorkou, lip se mi jede, ale zaroven to pro me na delsi cesty neni tolik pohodlny jako kdyz ho zvednu (vic pokrceny nohy, vic se musim drzet riditek abych nelezel :-) ).
A v tyhle poloze, kdyz mam sedlo nahore me pres plexi krasne fackuje vitr. Fakt ohromnej rozdil oproti sedlu dole.
becka: no kdyz jsou obe polohy vyhovujici, tak bych dal sedlo urcite nahoru, kdyz uz nic jinyho, tak lepsi vyhled je urcite vyhovujici.
Docela jsem cumel, ono se to nezda, ale ty cca 2-3cm udelaj fakt hodne.
BIGR: takze i plexi mas uplne vepredu? No jsem linej s tim laborovat, ale dneska to vyzkousim.
BIGR: takze i plexi mas uplne vepredu? No jsem linej s tim laborovat, ale dneska to vyzkousim.[/quote]
Je to lepší vyzkoušet. Každýmu vyhovuje něco jinýho. A taky na delší cestu je lepší mít sedlo nahoře aby jsi nemusel tak krčit nohy. Ale o to dál je k silnici ...
Prave to je pro me jedinej duvod, proc ho mam vejs, na delsi cesty je to pohodlnejsi. No dneska se chystam navstivit www.q6.cz (ani nevim proc, nikdy jsem tam nebyl, proste me to ted napadlo ), takze bude cas na testovani poloh plexi.
Ahoj, ja mam 188 cm, laboroval som s plexi do nekonecna, kupil som turisticke GIVI, montoval nastavec od Touratechu a nakoniec som sa vratil k originalu a vymenil helmu - so Schuberthom C1 to bolo hrozne - turbulencie, hluk, slo to jedine so spuntami v usiach (inak na nahaci sa choval Schuberth uplne skvele).
Alda napsal:
Prave to je pro me jedinej duvod, proc ho mam vejs, na delsi cesty je to pohodlnejsi. No dneska se chystam navstivit www.q6.cz (ani nevim proc, nikdy jsem tam nebyl, proste me to ted napadlo ), takze bude cas na testovani poloh plexi.
Dobrej nápad. Taky bych se tam mohl stavit na jídlo.
taky sem si loni na dovolenou koupil vetší plexi, ale připadalo mi, že na mě fouká víc než s origem..Už ho tam dávat nebudu. Myslim, že vyší plexi vždycky neznamená lepší ochranu.
hlavně, že je pivo ftlamě
Alda napsal:
Tak co? Jak ti chutnalo v Q6? Mě moc. Akorát jsem nemohl najít vchod...
pivos napsal:
já sem to taky furt zkoušel, různé polohy a nakonec jsem to nechal tak jak to bylo na začátku, tzn. plexi úplně vepředu, sedlo nahoře...
jo jinak mám 186cm...
Člověk musí vyzkoušet všechny varianty, aby přišel na to, že ta původní byla ta správná :-) Jinak sedlo nahoře, plexi standard v mezipoloze, vitr mi jde akorat přes helmu. Jo mám cca 178, pravděpodobně i s botama
BMW R1150GS MY02
Alda napsal:
Tak co? Jak ti chutnalo v Q6? Mě moc. Akorát jsem nemohl najít vchod...
Chutnalo, vyborny! Dal jsem si Veltrubskou jehlu s bramborackama :-)
Joo vchod me taky zmatl, kdyby me nezastavili, vjel bych jim tam tim uzkym pruchodem zepredu
..hoši já mám 1150 ADVENTURE,měřím 170 cm a origo sedlo jsem nechal snížit co to jenom šlo....teď už se na křižovatkách a v prekérkách cítím o něco lépe,ale stejně to není celý chodidlo u země,prostě vrávoravka
Topol napsal:
..hoši já mám 1150 ADVENTURE,měřím 170 cm a origo sedlo jsem nechal snížit co to jenom šlo....teď už se na křižovatkách a v prekérkách cítím o něco lépe,ale stejně to není celý chodidlo u země,prostě vrávoravka
to je dobrý, ale myslím že se Alda ptal na 1200GS a to je velký rozdíl od 1150 v nastavení érodynamiky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
No ja mam na 1150 nejaky obrovsky megaplexi i s podpurnyma nozickama zobaku, aby ho to nevyvratilo. Ale musim ho mit v poloze nejbliz k jezdci, protoze jinak bych se bal ukrutnych turbulenci. Ale asi to zkusim - jen tak pro sichr. Mimochodem, zatim jsem ho na zadny jiny brambore nevidel - asi je to nejakej extrem. Nemate ho nekdo taky?