Zdravím, docela přemejšlím o cestě do Iránu příští sezonu. Nemám zatím žádnej plán, dokonce ani nevím časově, jestli podzim nebo jaro. Všechno záleží na práci a penězích (třeba to neklapne vůbec). Nicméně sonduju, kdo by měl podobnou představu.
Nechci nikde blbnout zbytečně v offroadu a chci si to opravdu vychutnat, takže ne 500 a výše km denně (kromě přesunů). Tak kdyby někdo měl zájem, dá se o tom začít diskutovat.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Jardo,
chtěl bych se zeptat - ve Tvém fotoalbu Nord Nordway 2007 hnedka na první fotce je vidět, že máš na plastových origoš BMW kufrech přidělán kanistr, co je určený na kovové kufry. Jak jsi to tam měl přidělané?
Také o tom uvažuji - lépe řečeno jsem si už koupil Touratechu tu základovou destičku a na to držák na dvě PET lahve. A koumal jsem, jak to na ten pravý kufr přidělat, aby byl stále VARIO a aby to tam šlo. Docela se to tam vejde, jen nevím, zda to ten plast udrží. Tak přemýšlím, zda dovnitř nedám ještě také plech, aby to nedrželo jen za plast kufru.
Díky, Ondra.
@dufino: hned by som sa pridal, ale uz som zohnal partaka na Maroko v aprili, takze Iran budem musiet pred letom vypustit. Zvazil by si aj presun tripu na jesen?
jedu 3 mesice (kveten cerven cervenec), je to cca 25tis km....
Presunout to nejde, uz jsem rozjel viza pro jednotlive staty. Je to trochu komplikovany, jedno vizum musi navazovat na druhe a pod.
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Odjizdime kolem 15. 5. Toyotou Hilux na 4 tydny. Je to nas druhej trip do Iranu, prvni byl na masinach pred dvema roky. Mame v planu cca 5000 po Iranu, plus cca 3000 je jedna cesta na hranice. Plan trasy se objevi zacatkem tydne na www.roadodendron.cz. Kdyby se chtel nekdo nekde potkat, neni problem. Kdyz vyjde cas, planujeme navrat pres Armenii a Gruzii, ale v samotnym Íránu je toho tolik ke koukani, ze se nebudem zlobit, kdyz to nestihnem.
Pro Jardu Dinga: neda se ti vubec dovolat chlape!!!
to Bluesbery: tou dobou bychom měli být zpět, pokud budeš mít čas, než vyrazíte, budeme moci dát pívo a poreferovat...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vyjedu o pár dní později než Dufino,společně by jsme měli jet od Araratu po Kaspické moře. On pak pokračuje dál ,já se vracím zpět..
Upravil bluesbery dne 14.02.2011 19:41