Ahoj, mam prosbicku, nechystate se nekdo nahodou na cestu Praha - Brno a zpet do konce tohoto tydne?
Potreboval bych tam vyzvednout kufry na GS (od jednoho zdejsiho clena), nevim si rady jak to provest, do Prahy bych si pro ne prijel, ale Brno mam pres 300km a casove to nezvladam...
Kdyby nahodou.
Upravil Alda dne 29.02.2008 23:51
když to bude zítra v Brně na Hudcově ulici v areálu VUVEL tak to bude večer u mě na Praze4 a k vyzvednutí od pozítří buď v Praze nebo Mnichově Hradišti
(602230356 pro deteily)
říkám si hurikán
Hele Aldo, že ty si nepočitáš noc na cestu. Vždyt těch 600 km se dá krásně zvládnout. Nesmíš furt spát.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jasne ze da, ale je to zabitej celej den. Kterej nemam.
Byl bych ochotnej ho zabit na motorce, to jako jooo, ale v desti a 7°C se mi do tech 600km nejak nechce.
to je fakt parádajak to tady funguje!!je na tom vidět že sou tu prostě fajn lidi,jednou Vás všechny moc rád poznám,moc doufám že se na ten sraz co se chystá dostanu a pěkně pokecáme!!!
Když se nedostaneš na sraz ty, tak půjde sraz za tebou.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jojo, tak to má fungovat...když můžu, tak pomůžu - to je super příklad nezištného kamarádství...
Je tu fajn parta a dufám, že to tak zůstane...
Moc se těším, až Vás kluci poznám...doufám, že můžu přijet na sraz, když mám ještě tu rejži a na BMW teprve čekám...
KTM 1190 Adventure R
Třeba už budeš mít géesosaura. A když ne tak si přijed vybrat. Teda ne z našich v noci a potajnu, ale jako typ, který by ti sedl.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
shimanski napsal:
Jojo, tak to má fungovat...když můžu, tak pomůžu - to je super příklad nezištného kamarádství...
Je tu fajn parta a dufám, že to tak zůstane...
Moc se těším, až Vás kluci poznám...doufám, že můžu přijet na sraz, když mám ještě tu rejži a na BMW teprve čekám...
jasně že přijeď uděláme rizoto je přece jasný že je jednona čem přijedešale že přijedeš
Jo to mate pravdu, skoro jsem zaskocenej ze to takhle v dnesni dobe jeste funguje.
Jedna vec je, ze pro me Vorel neco udela, co ho sice obtezuje malo, ale urcite to obtezujici je, o tom zadna.
Druha vec je ale duvera. Kufry (vsechny 3 orig. BMW) mi timto zpusobem posila clovek, kterej me nikdy nevidel, nezname se a vime o sobe jen diky kufrum. Posila mi je abych je omrknul a rozhodl se. Kdyz se mi budou libit, poslu mu penize, kdyz ne, nejak je prepravime zpatky.
To je teprve mazec.