Pardal nas v noci bude rozvazet domu na KTM.Do 300km kolem Liberce to prej bude zdarma.Skoda jen,ze KTM tolik km v kuse bez poruchy neujede.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Pardal nas v noci bude rozvazet domu na KTM.Do 300km kolem Liberce to prej bude zdarma.Skoda jen,ze KTM tolik km v kuse bez poruchy neujede.
hosino napsal:
A kam se jde v Liberci do hospody a v kolik ?
Hošíno
Hospoda bude teprve navrzena :-)
Berlin, Stadion, Posta, Savle, Radnice, Dzban
nerikej ze uz ani jedna neexistuje??!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
No moc toho už nezbylo... Berlín byla moje "domovská".... Možná Radníce (Radniční sklípek) ještě funguje
Joo, časy se mění, nic už není jako dřív
BMW GS = stroj na radost
Škoda, že to není o trochu blíž. Už delší dobu mám cukání navštívit u vás krčmu Takáž Pakáž, hrávají tam prý dost dobrý rockový kapely a přesto se tam údajně nechá pohodově posedět a snad i dobře se nadlábnout. Už jen poznat takovou fungující symbiózu by byl zážitek... Ovšem pro nás přespolní je to spíš na letní období
Jarda napsal:
Škoda, že to není o trochu blíž. Už delší dobu mám cukání navštívit u vás krčmu Takáž Pakáž, hrávají tam prý dost dobrý rockový kapely a přesto se tam údajně nechá pohodově posedět a snad i dobře se nadlábnout. Už jen poznat takovou fungující symbiózu by byl zážitek... Ovšem pro nás přespolní je to spíš na letní období
No zrovna Pakáž se dostala do užšího výběru hospod kam by se mohlo zajít. A pokud u tebe platí ta Praha, tak to snad není tak daleko, ne? - Ať už autem nebo busem je to asi hodinka. No a přespání ti jako již spoustě lidí kteří u mně byli rád nabídnu - samozřejmě zdarma, ve spacáku na matraci.
Čau, Tom
Dovolím si akci mírně doplnit - pokud se rosničkáři trefěj a bude nadále tát a o víkendu až 10 nad nulou, dáme v sobotu po akci nějaký to sněhobahněníčko kousek za Libercem. Nepřidá se někdo?
Čau, Tom
A já mám bejt jako v práci?? a zrovna máme opatření tak budu končit později. No zkusim dovalit nebo alepoň se na vás přijet podívat ve chvíli volna půjde-li to.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
sibyla napsal:
Dá se někde poblíž restaurace zaparkovat?
No cca 100 metrů od hospody je parkovací dům, dvě hodiny jsou zadarmo, pak se cosi platí ale asi by šlo tam po necelejch 2 hodinách odběhnout, vyzvednout novej lístek a máš to zadarmo.
Pokud chceš detaily tak buď tady nebo zavolej 602 404 922 a vysvětlím ti vše potřebné.
Čau, Tom
Upřesnění - je to roh ulic Palachova a Felberova - galerie Plazza
Upravil TomElefant750 dne 13.01.2011 15:08
Rybiz napsal:
A já mám bejt jako v práci?? a zrovna máme opatření tak budu končit později. No zkusim dovalit nebo alepoň se na vás přijet podívat ve chvíli volna půjde-li to.
No, tak to je paráda. Lidi tam jedou z takový dálky, a Rybízek radši rejžuje, to je tedy úúroveň