Přátelé,
prosím poraďte kde nejlépe nakupovat dobírkou díly a spotřebák na BWM. Někde jsem kdysi četl, že někdo nabízí 10% slevu členům GS fora, ale už jsem to nenašel, poradíte prosím?
třeba u mě.. nenutím, pouze nabízím.. prodáváme především ORIGINÁLNÍ díly BMW, příslušenství BMW, oblečení BMW na objednávku.. zkrátka vše BMW.., na přání i alternativy, baterie EXIDE a YUASA..
Od nového roku budeme mít zastoupení na nové profi and outdoor kamery na helmy (připravujeme představení tohoto produktu.. )
možností je několik:
1) osobní převzetí
2) pošlu fakturu mailem, zaplatíš převodem a máš obyčejné poštovné (original daňového dokladu v zásilce)
3) nebo platíš na dobírku celou zásilku (bohužel ale i s příplatkem za dobírku)
spotřebák (filtry, svíčky atd) mám takřka na všechny modely skladem
ostatní díly do druhého dne k odebrání pokud jsou skladem v Německu v centrálním skladu.
reference na mě ti musí dát ostatní.. já zatím mohu jen poznamenat, že zatím s nikým zde na foru nebyl problém ani s platbami ani s odběry na dobírku.. Zatím zde všichni co si objednali - odebrali!! Vzorní zákazníci!!
Upravil jezek dne 29.12.2010 21:08
Keby potreboval niekto zo slovenska tak mozem ponuknut:
- originalne nahradne diely a doplnky BMW
- hlinikove kufre, nosice, padaky...
- gripy Techspec
- olejove a vzduchove filtre
atd.
Clenom GS fora 10% zlavu zatial neponukam ale porozmyslam o tom
Taky by mě zajímaly zkušenosti místních. Od koho berou. V Ostravě chtějí zálohu a to jsou dvě cesty.O cenách ani nemluvím. Ale zase chápu že nebudou prodávat olej jako nějaký Déďa z netu. Funguje někdo zásilkově a s rozumnými cenami? Doporučte. Díky.
to Waltr : Zdar,já beru asi 8let s Německa s BMW v Dingolfingu a zatím spokojenost,ráno objednám a do druhého dne to tam je,pak záleží,kdy jedu okolo.
Upravil MARCO dne 13.01.2011 11:12
zooo napsal:
- gripy Techspec
atd.
Miki242 napsal:
Přátelé,
prosím poraďte kde nejlépe nakupovat dobírkou díly a spotřebák na BWM. Někde jsem kdysi četl, že někdo nabízí 10% slevu členům GS fora, ale už jsem to nenašel, poradíte prosím?
Díky,
Miki
Ahoj, ty máš nejblíže Solnici a Radka Dvořáčka. Dá se s ním domluvit, já tam jezdím s miláškem už dlouho.
Aldo
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Ahoj, no nechci tady kazit hojnou nabidkovou ucast, ale neda mi to abych se nepridal:-)) Proc budes kupovat dily na BMW jinde nez u autorizovanyho prodejce? Nepredpokladam ze dosahnes lepsi ceny nez primo u zdroje:-) naklusej do Inveltu a prozrad co bys potreboval, popr mi hod PM ja to predam lidem na nahradnich dilech, oni se s tebou spojej dohodnete co bys potreboval a daj ti cenu. Pokud budes spokojenej, zabalime a posleme, nebo si prijedes a pokud by toho bylo vic mozna by se to dalo i odvest:-)) Kdyz prijdes, pridelim ti nejakou peknou recepcni co ti udela kafe, pohladi po dusi atak... znas to ne?:-)))
napis mi PM a doladime to.
To JEZEK: jasne ze mas originalni dily, asi ti je zdrazime:-)))
zooo napsal:
- gripy Techspec
atd.
na to, že jen přeprodáváš Holana jsi DRAHÝ
???
Cena urcena vyrobcom.
A skus si porovnat ceny s konkurenciou
invelt napsal:
Ahoj, no nechci tady kazit hojnou nabidkovou ucast, ale neda mi to abych se nepridal:-)) Proc budes kupovat dily na BMW jinde nez u autorizovanyho prodejce? Nepredpokladam ze dosahnes lepsi ceny nez primo u zdroje:-) naklusej do Inveltu a prozrad co bys potreboval, popr mi hod PM ja to predam lidem na nahradnich dilech, oni se s tebou spojej dohodnete co bys potreboval a daj ti cenu. Pokud budes spokojenej, zabalime a posleme, nebo si prijedes a pokud by toho bylo vic mozna by se to dalo i odvest:-)) Kdyz prijdes, pridelim ti nejakou peknou recepcni co ti udela kafe, pohladi po dusi atak... znas to ne?:-)))
napis mi PM a doladime to.
To JEZEK: jasne ze mas originalni dily, asi ti je zdrazime:-)))
Jirka
Tak to sa teda zakaznici v CR maju
Ked som kupoval diely v bratislavskom AWT tak to teda bolo