kam no na jihu je moooc teplo stačila jižní francie i když řecko zní velmi lákavě
když budou prostředky a čas tak určitě někam do alp ale musím najít kde sem ještě nebyl a lákalo by mě na sever
ŠVÉDSKO FINSKO NORSKO
nebo
PŘES HOLANDSKO LOĎKOU DO SKOTSKA A PAK PO OSE DOLŮ VĚTŠÍ ZASTÁVKA V NORMANDII A OKOLÍ A POMALU DOM
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
ano hlavně někam ale každá cesta musí mít cíl co by to bylo za cestování bez cíle.
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
kdo neklouze tak je srab jedem tam v druhe puli kvetna na dva tydny.
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
trochu dumam o Islandu v lete, co vy na to?
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Je na čase aktualizovat otázku
Za sebe odpovídám, stále ještě nevím, podle možností urvat se v práci : Zvažuju Maroko, Nordkap, Kazachstan, nebo "jen" Albánii
bluesbery napsal:
Je na čase aktualizovat otázku
Za sebe odpovídám, stále ještě nevím, podle možností urvat se v práci : Zvažuju Maroko, Nordkap, Kazachstan, nebo "jen" Albánii
Nordkap - tak to tam letos asi bude letos plno
BMW GS = stroj na radost
Já se chystám tam,co loni. DO P.R.D.E.L.E... Protože mám momentálně jiný priority a peníze jsou potřeba na jiný věci,než na dovolenou.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Kveten / cerven alpy, budto kratce Rakousko nebo na vic dni i s Italii.
Cervenec na 3 tydny Bulharsko (pres Rumunskej Banat, Makedonii, Kosovo, Srbsko,..)
BIGR napsal:
Já se chystám tam,co loni. DO P.R.D.E.L.E... Protože mám momentálně jiný priority a peníze jsou potřeba na jiný věci,než na dovolenou.
Jo jo tam jsem taky
Já teda ještě ne, ale mířím tam mílovými kroky. Letos trasa Užhorod-Černobyl-Oděsa-Sevastopol-Transfagarasan-domů přes Zakarpatskou
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Pyríneje
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic