http://www.bohemi...-r-100-gs/
Motorka pekna,ale cena mi prijde trochu pritazena za vlasy.(Mozna pouze muj nazor.Prodal jsem stejnou,ale v origo zachovalem stavu,s kuframa a orig.prednim plexi za 79000kc.Ted vim,ze to bylo asi pod cenou.)Asi puvodne musela byt v dost zubozenem stavu,kdyz pri tech km uz potrebovala renovaci.Ta moje mela 93000 a vypadala zanovne.
Ale hlavne mi neni jasne,proc nezachovali ram v originalni cerne barve?Potom by se to nechalo doladit do puvodniho stavu.To jest dokoupit modre polepy na nadrz,predni stitek a sedlo vymenit za stejne,ale v modrobile kombinaci.
Pak bych tu vysokou cenu bral.Zrenovovana motorka uvedena do puvodniho stavu.Ale takhle mam na to dost rozpacitej nazor.
Podle mne ji meli dostat do stavu na foto.
vevis přiložený následující obrázek:
[53.85Kb]
Upravil vevis dne 09.01.2011 17:02
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jeste jedna fotka.A bila predni vidlice je taky nesmysl!Mozna to moc prozivam,ale pri tech penezich mi to proste neni jasne proc ten lak nezachovat.Vzdyt to vyjde financne na stejno mozna levneji,kdyz ram a vidlici striknu nacerno a ne bile nebo modre.Myslim si,ze pokud to nekdo koupi,tak se v tech motorkach orientuje a pokud ne,tak se v nich zorientuje casem a bude ho to stvat.
vevis přiložený následující obrázek:
[38.82Kb]
MARCO napsal:
Ale tady toto vypadá,od nich,alespoň na fotce,mooc pěkně,teda mi se to líbí. http://www.tipmot...00-gs.html
Tahle uz se tady resila a to je bez debat povedenej kousek!
A prestoze je na prvni pohled draha,tak vzhledem k pouzitym dilum jsou to rozumne penize.Takovouhle prestavbu v nemecku za ty penize budes tezko shanet.
Ale tu prvni si dovezes do 100 tisic kc v origo stavu.
vevis napsal:
[quote]MARCO napsal:
Ale tady toto vypadá,od nich,alespoň na fotce,mooc pěkně,teda mi se to líbí. http://www.tipmot...00-gs.html
Tento týden,jsem si toho krasavce,náhodou všiml v inzerci.
Něco takového,zháním.
Podle mně,oni moc dobře ví,co se to prodává,muźou to kdykoliv prodat mimo republiku a za ty peníze jim urvou ruky
Je to nějakych cca 6800eur a v rajchu to je podstatně drahžší,tak jak píšeš.
Upravil MARCO dne 08.01.2011 18:42
http://www.bohemi...0gs-rv1990
Tady je toho k te prestavbe vic.Ja ji tam kdysi videl jeste s tou modrou nadrzi a maskou z afriky a to byla popravde hruza.Tenkrat za to chteli neco pres 100tisic kc a nedivim se,ze to nikdo nekoupil.Navic si myslim,ze ta motorka byla tehdy dost vyrichtovana.Tenkrat jsem se o to zacinal zajimat,ale moc jsem tomu nerozumnel.Jeste jsem se nevyznal v kardanech a ptal jsem se,jestli je to uz GS nebo jeste G/S.Tenkrat vubec netusili.Dnes uz jsou urcite dal a vsichni vime,ze staci podivat se na kardan.
Jinak v nemecku si vsimni,ze je vetsina tech drahejch prestaveb od HPN postavena jeste na puvodni G/S s monoleverem.Tahle trutnovska uz je novejsi paralever.
http://suchen.mob...mp;lang=cz
Tady jsou 4 kousky z nemecke inzerce.(nepocitam tu treti 100gs pd.)Ceny silene a vse jsou to G/S.
Upravil vevis dne 08.01.2011 19:00
Těžko říct,chtělo by to vidět na živo a svést se na tom jestli to není,mrdka!
Na foto,je to podle mého gusta
Asi to pojedu v pruběhu dalšího týdne očíhnout
Ale jak říkám muže tam být nějaká pastička,moc dobře ví takový prodejce kolik se co prodává,nebude to žádný hlupák,takže muže to být past vedle pasti
Ale,za mně dle foto pěkná stavba
Taky jsem na to čučel -mobile,scount,ebay- a vzhledově nejhezči je z Trutnova a za pušál
Upravil MARCO dne 08.01.2011 19:30
vlastimil napsal:
[quote]MARCO napsal:
Já bych se chtěl jen zeptat jak se pozná mrdka.
Az se pojedes na tu motorku podivat,tak si vyzkousej plyn.Kamos rikal,ze je to tam delany nejak,aby to melo zkracenej chod plynu a ze ten plyn jde neprijemne tezko.Pripadne se informuj,jestli to jde predelat do normalniho stavu.Toto jsem pouze slysel,nezkousel jsem osobne!
to vevis : díky,za info
Uvidím,jak to bude výcházet časově,ten týden jedu na služebku k Holand.hranicím,tak po cestě zpátky,bych tam nadjel,se na to mrknout.
Ted jsem jeste koukal,co vsechno na tu prestavbu pouzili.Ona od HPN tam je asi jenom nadrz.Jestli je i predni svetlo se stitkem HPN si nejsem uplne jistej,ale vypada to podobne.Kazdopadne je pekna a povedena.
Ale cenove srovnani s tema prestavbama orig.HPN je asi zavadejici.Ono kdyz tam das orig.HPN ram,predni vidlici s druhym kotoucem,jine rafky,predelas prevodovku na kratkou jednicku a dlouhou petku,pouzijes hpn kardanovou hridel,pripadne HPN masku,plasty atd. tak jses cenove upne jinde.
Kdysi takovou borec prodaval na eBay a mel tam dolozene ucty vsech HPN dilu co pouzil za 17000eur.+cena puvodni motorky.Za 14000eur ji tenkrat nepustil.Navic si myslim,ze do tech prestaveb v nemecku investujou spis fajnsmekri a trochu silenci a ta motorka mnohdy teren ani nevidi.Takovou je pak asi radost koupit,ale ty penize jsou u nas asi investovane nenavratne.
Tady je pro predstavu HPN cenik prelozenej prekladacem do cestiny.Takova zakladni prestavba bez zasahu do motoru,prevodovky abez spousty dalsich moznych veci,tam vychazi na konci ceniku odhadem neco pres 8000eur. http://translate....mp;act=url
Upravil vevis dne 10.01.2011 08:55
A kdyby to nekoho zajimalo,tak tady jsou origo HPN prestavby. http://www.hpn.de...glish.htmlTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Aha, takže Ty jseš fakt tak dobrej,že podle toho jak to uvidíš "naživo" a svezeš se tak poznáš jestli ti náhodou brzy nepodá ojnice ruku?To tedy klobouk dolů.Navíc jeden můj soused co už jednou jel na motorce minule v hospodě říkal že dvouventily na ojnice netrpí.
vlastimil napsal:
[quote]MARCO napsal:
Já bych se chtěl jen zeptat jak se pozná mrdka.
Zeptej se ženy, ta ti to vysvětlí :-)
Nemám ženu.Zkus se zeptat ty svý a dej mi prosímtě vědět.Opravdu by mne to zajímalo......
Zdar Vlasto.To asi nepozna,ale za ty prachy by asi nastvalo koupit sice peknou,ale v praxi problemovou tezko pouzitelnou motorku.
Chtel jsem se zeptat.Trochu studuju ten katalog od HPN.Ojnice 1100eur,to je za 1 kus?A valec,pist 2200eur je jeden kus nebo uz komplet?At tak nebo tak je to hodne draze zaplacenejch asi 8 kw navic.
Aha, takže Ty jseš fakt tak dobrej,že podle toho jak to uvidíš "naživo" a svezeš se tak poznáš jestli ti náhodou brzy nepodá ojnice ruku?To tedy klobouk dolů.Navíc jeden můj soused co už jednou jel na motorce minule v hospodě říkal že dvouventily na ojnice netrpí.
Vlastimile,to byla samozřejmně obrazná odpověď,na výše uvedené slovo,které ti nic zřejmně, neříkalo.tzv.na blbou otázku blbá odpověď
Tak jak jsem psal,pokuď mi to výjde časově,tak to zajedu očíhnout,pak se uvidínebudu laborovat u Netu nad pár fotkama,chytračit,aby se někdo chytal slovíček
Neshaním HPN,ale tady [img]toto[/img] se MI,tak jak jsem psal,líbí!
Vzhled pro MNE dle foto! je 98%
Cena 50%
A vše další je pouho pouhá domněnka