Ahoj, jdu do toho, po více než dvou letech na Varaderu a po dalším roce bez motorky vůbec, chci zkusit GS, našel jsem cenově zajímavou 1100, tak mi držte palce, ať neskočím do nesmyslu
V podstatě má vše, co z výbavy požaduji, jen je bez kufrů, sice má origo držáky, ale nevíte prosím, jak se ty origo kufry jmenují či označují? Snad to budou mít na e-bay.de.
Ještě prosím o Váš názor na zvukově poladěnou koncovku výfuku http://kranich-hans.de/boxersound/bs_00.htm
VaranBohnice napsal:
Ahoj, jdu do toho, po více než dvou letech na Varaderu a po dalším roce bez motorky vůbec, chci zkusit GS, našel jsem cenově zajímavou 1100, tak mi držte palce, ať neskočím do nesmyslu
V podstatě má vše, co z výbavy požaduji, jen je bez kufrů, sice má origo držáky, ale nevíte prosím, jak se ty origo kufry jmenují či označují? Snad to budou mít na e-bay.de.
Ještě prosím o Váš názor na zvukově poladěnou koncovku výfuku http://kranich-hans.de/boxersound/bs_00.htm
Zdar hele 1100 neuděláš špatný rozhodnutí je to defakto nesmrtelnej stroj a pokud má přijatelný km a stav ber ji! A úak se pochlub co jsi koupil!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Zdar hele 1100 neuděláš špatný rozhodnutí je to defakto nesmrtelnej stroj a pokud má přijatelný km a stav ber ji! A úak se pochlub co jsi koupil!
JJ díky a za ten aktiv link taky, jsem lama
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
No konečně krok správným směrem Václave! Zdá se, že už se ta tvoje ženská nevydržela koukat na to, jak furt chodíš smutnej, jak šafářův dvoreček.. Přeju šťastnou ruku ve výběru exempláře, značku sis líp vybrat nemoh
Jarda napsal:
No konečně krok správným směrem Václave! Zdá se, že už se ta tvoje ženská nevydržela koukat na to, jak furt chodíš smutnej, jak šafářův dvoreček.. Přeju šťastnou ruku ve výběru exempláře, značku sis líp vybrat nemoh
Ha, někdo mě odhalil a já myslel, že už si nikdo nevzpomene
Vjetrnik napsal:
Tož Václave...jen tak dál ...to bude na Varadero.cz radosti
no s mojí postavou se nikoho z Varadero.cz nebojím
pro mě jsou důležití opravdoví přátelé, kterým je úplně jedno, jestli a jakou mášu mám
asi nejmíň mě berou ti, kteří mají vlastní zkušenost např. buď s Varanem, nebo s GSem (jako alespoň jednu sezónu) a budou dělat machry a srovnávat s něčím, co nezažili... tedy já to na Vás taky zkoušel, ale to jen aby řeč nestála
zkusím a uvidím, pro mě je to teď o kombinaci cena+kardan+nesilnice
Upravil VasekPraha dne 20.01.2011 11:41
byvalyVaranBohnice napsal:
díky, V.
Jedny origo plastovy kufry budu mit na prodej... budesli mit zajem dej vedet, cena dohodou
Pánové, pánové. Já měl taky Varadero a nejčkon GSA a i nadále klíďo píďo píšu na Varadero fórum. A nikdo mě nebije. A to mám postavu slušnej průměr.
Ta nevraživost není zas tak velká, spíš uměle živená. Pro mě je důležité, že mám motorku a myslím, že snad tu správnou.
servisak napsal:
všechny km jsou přijatelný, je to jak říkáš, nesmrtelný stroj, radosti zdroj!
...jinak mám taky na prodej 1100 GS, poslal jsem ti PM (osobní zprávu)
Upravil barokar dne 20.01.2011 13:48
Pěkné kufry jsou tady v inzerci za 4000,- oba...
Kdysi jsem měl jedno z prvních 1100GS v kraji a s kamarádem jsme si vyměnili moji motorku a jeho Varana. Do týdne ho prodával a kupoval GS. Nebudeš litovat. Nic proti Varaderu, pohodlná, velká a výkonná motorka ale vždy tvrdím že 10 let staré GS je lepší než nový Varan...:-)
To velkej Venda varan bohnice čekatel Gssista:Ahoj Václave,kamaráde,to jsi mě udělal velkou radost ani jsem tomu nechtěl věřit,že ta tvoje se...trika tě někdy povolí motorku,doufám,že v létě přijededeš ke mě na grilování a trošku poškádlíme tu naší bandu varaderistickouMáš u mě dárek vytuněný plexi na 1100.
TAZY napsal:
Pánové, pánové. Já měl taky Varadero a nejčkon GSA a i nadále klíďo píďo píšu na Varadero fórum. A nikdo mě nebije. A to mám postavu slušnej průměr.
Ta nevraživost není zas tak velká, spíš uměle živená. Pro mě je důležité, že mám motorku a myslím, že snad tu správnou.
to není nevraživost, jen pošťuchování
Ivan napsal:
Pěkné kufry jsou tady v inzerci za 4000,- oba...
Kdysi jsem měl jedno z prvních 1100GS v kraji a s kamarádem jsme si vyměnili moji motorku a jeho Varana. Do týdne ho prodával a kupoval GS. Nebudeš litovat. Nic proti Varaderu, pohodlná, velká a výkonná motorka ale vždy tvrdím že 10 let staré GS je lepší než nový Varan...:-)
díky za tip, snad to klapne
Bob napsal:
To velkej Venda varan bohnice čekatel Gssista:Ahoj Václave,kamaráde,to jsi mě udělal velkou radost ani jsem tomu nechtěl věřit,že ta tvoje se...trika tě někdy povolí motorku,doufám,že v létě přijededeš ke mě na grilování a trošku poškádlíme tu naší bandu varaderistickouMáš u mě dárek vytuněný plexi na 1100.
Nazdar Bobe, zrovna jsem minulý týden potkal Bořka... gratuluji k životním posunům, více osobně
Semetrika zdraví, i junior, za chvillu to bude rok, co se nám narodil synek, tak dodatečně vše nej do Nového ro(c)ku! Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
No ale vypadá to divně - na dnes mám domluvený auto a koupi motorky s tím, že se majitel měl ozvat, v kolik bude doma, neozval se, na mail nereaguje, telefon nezvedá... zdá se, že mám smůlu, asi mě někdo předběhl a přeplatil držte palec
byvalyVaranBohnice napsal:
No ale vypadá to divně - na dnes mám domluvený auto a koupi motorky s tím, že se majitel měl ozvat, v kolik bude doma, neozval se, na mail nereaguje, telefon nezvedá... zdá se, že mám smůlu, asi mě někdo předběhl a přeplatil držte palec
Klídek, nejhorší smrt je z vyplašenosti S motorkou je to jako s babou a tramvají, jedna ujede, za chvilku jede další Nějaký to "starý poctivý železo" do jara dáš. neboj Jinak - dobrá voba
Upravil Medik dne 20.01.2011 16:36
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz