A v prodejně byl právě druhý zákazník, který si katalog odnáší. První byl kamarád Petr z Modletic, který byl u skládání a má fyzicky úplně první, který jsme z palety vytáhli
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
bohumil napsal:
Já si ho dovezu z gármiše,na jedenáctku je tam toho čímdál míň tak nespjechám.A stejně uš tam skoro šecko mám
Mam doma katalog 2009 a predpokladam,ze objednavkova cisla zustala stejna.Jak pise Bohumil,tak na 1100gs tam asi nic nepribylo.Takze usetrim TT postovne a taky prirodu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No věci na 1100/1150 jsou v katalogu Timeless. V hlavním jsou jen stroje, které se dají koupit..
Nicméně je tam fůra univerzálních věcí a i reportáže a fotky cestovatelů. Podle mě není důvod, proč ten katalog nemít i když má člověk starší GS. Nicméně - pokud si ho vyzvednete (kdekoliv) osobně, tak super, protože ročně vyhazujeme za poštovný fakt strašný prachy. A nejhorší je, že spousta se toho vrací nedoručitelného nebo nevyzvednutého.
Tak jsi me ukecal!Mam objednany prvni 2.Jenom ty mezery v telefonu jsem udelal spravne az napotreti.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
tak jsem si s dovolením taky jeden objednal, ty mezery v telefénu mi daly taky zabrat, taky až na potřetí
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Katalog přišel včera s objednaným zbožím. Dám ho k ostatním, sem tam do něj mrknu ale jinak nic nového pod sluncem, pár novinek, dle mého názoru moc stránek formátu A5, raději bych viděl tenčí A4. Pro majitele 1100/1150 tam na motorku už nic není...
Od TT občas něco koupím, stejně tak je ale dobré kouknout do katalogu Wunderlich, SW-Motech....
PS: Možná je můj názor ovlivněn tím, že jsem nad těmi katalogy slintal už 10 let...
Já měl objednané brašny na kufry a poprosil jsem je, aby mi k tomu katalogy přihodili. A přihodili...
Jinak jsem je vždycky objednával tím jejich systémem a někdy to taky chvíli trvalo, asi nestíhají. Ale zboží na dobírku je priorita a přihodit do balíku katalog není problém, navíc když platím i poštovné a oni ho ušetří oproti posílání katalogů zadara...
Já myslel ke stažení v PDFku. Jestli ty taky a je to někde na této stránce, tak se omlouvám, ale jsem asi slepej - tu jsem už projel asi 3x a nic nenašel,
Díky
Franta
.
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti. Když je nemá, starosti nepomohou.
Franta napsal:
Já myslel ke stažení v PDFku. Jestli ty taky a je to někde na této stránce, tak se omlouvám, ale jsem asi slepej - tu jsem už projel asi 3x a nic nenašel,
Díky
Franta
Hochu celej asi nikde ke stažení nebude ! Proto ho nechávají natisknout v takovém množství!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
V době internetu ? To je divný Mám radši papír, ale nehodlám nic pořizovat a brá si ho jen kvůli prohlídnutí mi příde blbý.. Tak si holt prohlídnu starší, kterej šel stahnout. Stejně už jsem ty obrázky zapomněl
Upravil Franta dne 02.02.2011 08:35
.
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti. Když je nemá, starosti nepomohou.