Zdravím, koukám po GS a zaujal mě tenhle inzerát, http://www.marty.tipmoto.com/motorky/bmw/170916-r-1200-gs.html Je to z Martymoto. Máte s touto firmou někdo nějaké zkušenosti s touto firmou. Je ta cena ok? Díky
Upravil trawas dne 23.01.2011 09:15
Já tam chtěl koupit ale vzal jsem od Boba a to už 2x. Tenhle je z UK a je to naprosto holátko a to je škoda Pokud ti moto z UK nevadí, koukni sem http://www.tipmot...ladal.html Kamarád tam kupoval a vše OK
Upravil Milan V dne 23.01.2011 09:44
Jen malé doporučení pokud to půjde vem 08, nebo 07 ale od nějakého měsíce. Nevím z hlavy, je tam pár změn a hlavně mám pocit že i méně problémů. Pohledej ve foru.
Hodně štěstí.
Jo od Martyho bral moto (taky GS 12) thymalus. Pisni mu PM, ale myslím že s nimi byl spokojen.
Scofield napsal:
Jednu dost našlápnutou dvanáctku zrovinka čistě náhodou mám jak na potvoru na prodej,není to telepatie?
Zavolej nebo napiš,fotky ti pošlu!
Hezký je,že v odkazu se Scofield ještě jmenuje Emílio...
Ty schyzofreniku!!!!!! Kdo se v tom má pořád vyznat! Nemůžeš psát za sebe? Nebo se sám za sebe stydíš? CO? Vejre?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Přeji mnoho šťastně najetých kilometrů a ať Ti motorka ještě hodně dlouho dobře slouží...
To Emílio:
Vidíš, koupil si motorku - cituji inzerát : "...MOTOCYKL JE VE VELMI PĚKNÉM ORIGINÁLNÍ STAVU I LAKU. NEHAVAROVÁN! PO 1 STARŠÍM MAJITELI (1959)..." Tady vidíš, že kde se snoubí věk s moudrostí je záruka dobrého obchodu. Ale málokdo vybírá motorku podle velikosti koulí majitele......
Upravil radosek dne 27.01.2011 13:34
Toš, chlapci, podělte se o draze nabyté skušenosti,,, prodal sem Varana, a je třeba skusit to vaše oblíbené BMW. Jenže,, které, 1200, 1150? Adventure by mělo být větší, mám 2 metry, a sem docela chudej, takže,,,,, rád se poučím, povídejte, dík.
Čaute, otvorím staršiu tému.
Rozhodujem sa či kúpiť 1150 GSA r.v. 03 alebo 1200 GS r.v. 06. V podstate je medzi nimi už len malý rozdiel v cene. Bojím sa tých porúch aké sa na 1200kách vyskytujú. Jedná sa o tieto stroje:
U tej 1200ky je fotka budíkov a na displeji je DWA-prázdna baterka a žltý trojuholníček. Volal som predajcovi a že motorka normálne ide. Podľa mňa by ju asi ani nenaštartoval...
Čo to presne znamená? Aký máte názor na oba stroje? Pozrieť ich je časovo náročné, nakoľko sú oba stroje odo mňa dosť ďaleko.
Za akúkoľvek pomoc ďakujem.
Upravil gixerak dne 19.03.2011 20:44
Určitě se nemusíš bát koupit 12ctku,na vsechny hlavní zavady typu regulator pal.čerpadla a imobilizéru byly již svolávačky a tudíš by mnelo byt po problému,ale i z 1150 chybu neudeláš a zaleží jen na tobe co si vybereš
BMW GS 1200 adventure
12 je o 25 kilo lehčí a o 3 roky mladší. Je to první model řady 12- měli pár much. Myslím že by jsi našel zde ověřené dovozce -Bob Parino aj. kteří ti seženou určitě i za eura. Má to výhodu prověřenosti solidnosti. Aspoň myslím podle reakcí zde.
Ale jinak prostě můžeš koupit špatnou a nepoznáš to. Chtělo by to někoho kdo se trošku vyzná, nebo si udělat výlet a prostě to objet. Je to dost peněz. Já bych tedy kupoval 12 od 8 měsíce 07...nebo kdy to začli dělat druhou řadu.
Hodně štěstí.
A myslím že 03 1150 měli taky nějaké mouchy s elektrikou.
12ka advik je už nad rozpocet...
Na GSe som zatiaľ ešte nesedel. Ale na živo som ich videl a počul
Ešte do minulého týždňa som bol vlastníkom GSX-R 1000 K6. Takže sa chystám na takú väčšiu zmenu a chcem kúpiť dobrý stroj. Tak ma ospravedlnte za blbe dotazy.
riesim presne takyto vyber [ mozno by som aj priplatil za 12 adv len musim niekde vyskusat ci by som na to vyliezol aj so zenou ]
na gs 1150 adv mi vadi kratka prevodovka a sedlo.a celkovo na rade 11 mi vadi ten nizky posed v motorke a tie mega budiky skoro zarovno oci.12 je omnoho stihlejsia a sedi sa nad moto.
je ale pravda ze rada 11 uz na pohlad vyzera o dost nerozbitnejsie.prave preto mam najvacsiu dilemu lebo rad jazdim aj po poli aj po dialnici.o spolahlivosti netreba mat iluzie , bmw nevyrabaju japonci [ ani japonci v spanielsku ] a ked mi teraz hovoril majitel viacerych gs co vsetko na kazdej riesil tak je jasne ze sa clovek nudit v garazi asi nebude. a ked vidim tie trciace plastove konektory z hlavy,lambda sondu aj z kablom zapichnutu dole na zvode a predstavim si ako to taham niekde v dazdi z bahna a vsetky tie plastiky a kabliky okopavam cizmami tak rozmyslam ako to ten neznicitelny stroj vhodny na cestu okolo sveta prezije