Muze me nekdo konstruktivne bez napadni vysvetlit, proc zde neni mozne v jakemkoli inzeratu upozornit na to, ze se ta sama vec da nekde koupit za nizsi cenu, nez ji nabizi prodavajici. Pripadne, proc se o prodavane veci konstruktivne nepobavit aniz by me kdokoli zacal nadavat???
Jsme snad na diskusnim foru, nebo se pletu????
Osobne se mi uz parkarat stalo, ze mi takto do inzeratu nekdo velzl, ale nikdy jsem s tim nemel problem. Pokud nehodlam diskutovat, at uz o cene ci veci same, tak dam vec na motorkare.cz a mam klid.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Plně s tebou souhlasím. Když dá někdo inzerát na fórum tak by s tím mohl počítat. Když chce mít klid tak at si to dá na normální inzerci. Je fakt, že nejvíc si stěžujou jen ty, kteří si z toho udělaly byznys. Já osobně nemám vůbec nic k tomu, kdyby se mi kdokoliv vyjádřil k cene nebo k něčemu jinému.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Děkuji za založení toho vlákna. Všem co se cítí být dotčený tím, že jim do inzerátu někdo vstoupí chci říct ... a všem, co poradí kde co sehnat levněji, případně za ty peníze nové, děkuji a nenechte se odradit hlupáky! Oni si totiž pletou inzertní server s fórem.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Připojuju se k prvním třem příspěvkům. Komu se nelíbí diskuze o vloženém inzerátu, má spoustu dalších možností prezence jinde, kde to bude mít bez dalších připomínek.
Upravil bluesbery dne 23.01.2011 21:51
Největší problém se mi jeví to, že do vlákna pindají ti, co vůbec nemají v úmyslu tu věc koupit. Oni totiž nechtějí koupit nic. Jen se chtějí prezentovat.
Njn. Treba si tim nekdo honi prispevky. Ale diskuse k veci by nemela byt zatracovana. A kdyz nekdo uvede, ze tam a tam se da koupit levneji, bo treba to, ze ta vec je ****, tak proc ne, a to i v pripade, ze nechci koupit. Rozumim tomu, ze to prodvajiciho muze nakrknout, ale jak se tu uz pise, kdyz se mi to nelibi, tak prodavam jinde. V takovemto pripade by myslim mela byt kolegialita spis na strane kupujicich. Zlatokopove bud procitnou, nebo at jdou prodavat do Annonce.
Upravil spea - ToM dne 23.01.2011 23:30
Pokud se do inzerátu vyjadřují zájemci, tak mi to nevadí. Pokud se ale vyjadřují lidi, kteří o nabízené nemají zájem a nedej bože do toho cpou svý inzeráty, tak mi to vadí hodně! Stejně tak kecy o ceně – je to každýho věc za kolik prodává a pokud je to příliš, tak se tomu maximálně zasměju, ale rozhodně nemám potřebu se do někoho navážet.
Zrovna nedávno jsi se tady Speo nacpal do inzerátu Ježkovi a evidentně jsi o kufr vůbec neměl zájem a zbytečně jsi do Ježka zajebal. Nechápu proč jsi to neřešil přes PM.
Cituji Tě: Bodlino!!!!! Toho ****ka si laskave odpust. Ten tvuj podelanej kufr sem uz cpes snad rok a nikdo o nej za ty prachy nestoji. Ty si z tohoto fora delas stejne jen komercni zalezitost a nepamatuji, ze by jsi tu nekdy nabidnul jakoukoli zajimavou klubovou cenu. Kdyz jsem po tobe onehda chtel poradit s prenastavenim klice zamku, tak jsi me poslal do ****.. at si to zapaltim. Od te doby kdyz vidim tvuj prispevek, tak se mi otvira kudla v kapse. .... a ze prispevek Praskina neni zrovna fer, to tedy jo. U tebe ve vlakne ho osobne jaksi snesu. ________________________________________
Po takovymhle příspěvku jsem si na Tebe udělal svůj názor a myslim, že nejen já. Jen jsem byl natolik slušnej, že jsem to raději nekomentoval.
Myslim, že by bylo vhodný, aby si zadavatel mohl inzerát uzamknout pokud by chtěl. Pokud tady bude každej někomu kydat do inzerátu hovna, tak to tu za chvíli bude jako ve fóru na motorkářích. Na tyhle stránky chodim, protože jsou tady normální lidi ochotný poradit. Poslední dobou mi však přijde, že sem chodí pár lidí a jenom to tu zbytečně zaplevelujou.
Upravil MALI dne 23.01.2011 23:22
4 Mali. No vidis. Tak si predstav ze jsem mu cenu kufru formou PM komentoval. Bohuzel jsem se se zlou potazal. Ze zidle me ale nadzvedl jeho predchozi urazejici prispevek. To jsi asi zrejme nepochopil. Precti si i jeho dalsi prispevky, kde urazi kde koho. Nemyslim si, ze bych nekomu nadaval. Ale nohodlam tady rozebirat Jezka a jeho ksefty.
Jen chci vedet, co je to za pravidlo, ze se k cene nesmis vyjadrovat. To mi jaksi hlava nebere. Mam dojem, ze jsme na diskusnim foru.
Mozna, ze az si zde na foru ( a nebo jinde) koupis neco, o cem druhy den zjistis, ze to maji za rohem o tretinu levnejsi, tak se budes tlouct do hlavy a lamentovat, ze ti to soused nerekl.
... a nemoralizuj o necem o cem ****lajs vis, pripadne nevis pozadi. Pripadne ho vis jen z jedny strany. A nesnaz se zde prosim vyprovokovat diskusi, ke ktery se uz nechci a nebudu vyjadrovat. I kdyz tim evidentne prodelam.
Upravil spea - ToM dne 23.01.2011 23:30
Naopak pochopil, ale i to jsi mu mohl napsat do PM. A že napsal co napsal? Nedivim se mu, když mu tam někdo nacpe svůj inzerát. Nepřijde mi, že by tady někoho urážel, ale to je jedno. Tohle už se tady jednou řešilo a zůstalo to tak jak to je.
Mas pravdu. Mohl jsem mu to napsat PM, ale NECHTEL. Mel jsem proste potrebu se k nemu vyjadrit verejne. Ale to je muj problem a prosim, uz to neres. Uvazuj strizlive a konstruktivne mi vysvetli, proc se k cenam nevyjadrovat. Proto jsem zalozil tohle vlakno.
Obcas zde do inzerce taky neco hodim a obcas mi nekdo otevre s cenou oci. I kdyz to nekdy boli. Nikdy jsem ale za to nikomu nevynadal a nikoho neurazel.
..... ty brdo, to je sranda. Ono se zde nesmi psat ****lajs. Kde to jsme???
Upravil spea - ToM dne 23.01.2011 23:45
To mali: no nevím co jsi sem pridal tak není moc vypovídající a spíš je na straně spei. Vlákno jsem nečetl. A zcela nezávisle stojím na straně spei, protože z některých reakcí inzerentů jsem poslední dobou taky znechucenej. Dle mého názoru jestli se nelíbí někomu podmínky jak to tady chodí s inzercí tak at sem nic nedává. Nevím proč bych se svobodně nemohl vyjádřid i k ceně. Nekdo to třeba nastřelý a nemá poněnětí o ceně na trhu. Tak se to usměrní. Říká se tomu dohoda. Tohle není inzertní server, což nekteří pořád nedovedou pochopit!!!
Je vidět, že zima je dlouhá, poslední dobou se tu řeší jen samý pí...... . Už ať se zlepší počasí a přijdou na řadu zas motorky. Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Je to diskusí forum, ale na druhou stranu je to vlákno "inzerce". Takže za mě: Uzamknout inzeráty (jako na inzertním serveru) a klidně založit vlákno "Vyjádření k inzerci." Vlk se nažere, koza zůstane celá.
A jestli si někdo něco koupí dráž aniž by si to zjistil jinde než v daném inzerátu, tak to už je problém prodávající-kupující. Myslím, že informací se dá sehnat dost.
Když jsem loni našel u louis.de dobrou slevu na Infinity, tak jsem to prostě přidal do vlákna o botkách a to je tady v tu dobu někdo inzeroval o litr dráž.
ja som rad ked niekto napiše nižšiu cenu ako predavajuci. aspon je to konkurenčny boj a pokial si dotyčny stoji za cenou tak to bud neproda alebo sa može obratit na inzerciu niekde mimo fora
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Z mého pohledu je stávající stav pro kupující hlavně nejbezpečnější. Díky komentářům lze minimalizovat podvodné prodeje. Má to samozřejmě negativum pro prodávajícího, ale s tím se už musí prodejce smířit. Navíc tento stav jsme si minulý rok v květnu odsouhlasili v anketě.
Jasnýý tady je diskuzní forum a že se tady něco prodává a jinej dotoho kecá tak s tím už se musí počítat!! Když se to někomu nelíbí musí jít jinam!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Je to forum, a jsem za svobodu vyjadřování. Ve foru budu komentovat co se mi chce a zvlášť pokud si myslím že to má význam. Nenechám se odradit drzejma ani sprostejma urážkama. A to doporučuju všem jinak to sem nebude mít význam ani chodit.
A pokud Vy co inzerujete nesnesete kritiku /nebo když vám někdo šlápne na kuří oko/ navštivte Chocholouška nebo tady neinzerujte v sekci "inzerce diskusního fóra". Dakar 650, HusaberG
Souhlasím s Milošem.
To efendi: To by bylo hezký, ale pak tady něco hledat by byl masakr, zdvojený diskuze apod. Už takhle kdyz se někdo ptá porád dokola na stejný věci a neumí(nebo je línej) použít nástroj hledat, je to nadlidský úkol najít důležitou část ve starších příspěvcích.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS