Patrik68Dux napsal:
Vzdyt si clenove prece numusi vyplnovat bydliste :-) Stacikraj,nebo jeste lip okres.Na motorkari.cz to take tak funguje ...
No to teda nefunguje.Tam musíš vyplnit i město.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jsem pro roztřídění bylo by pak o moc znažší zjistit jestli je někdo z okolí taky tady na foru. Věřím že by tak vzniklo dost nových přátelství. Teď je nás tu registrováno skoro 2300 a je nadlidský výkon se prohrabat všema profilama
Ja mam odsud desítky přatel z cele republiky a zadny řazeni podle kraju jsem fakt nepotreboval.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jasně protože jsi tu už skoro 3 roky. Myslel jsem to spíš tak že by to bylo dobré pro to abych se třeba spojil s lidmi kolem J. Hradce třeba k****i pokecání u pivka
vevis napsal:
Ja mam odsud desítky přatel z cele republiky a zadny řazeni podle kraju jsem fakt nepotreboval.
Dobre-desitky pratel...Ale pokud by ses chtel s nekym ,kdo ma stejny stroj projet,taky budes shanet nekoho ve tvym dosahu a bude ti **** platny,ze mas 20 kamaradu na 2. konci republiky...
Ja byl par let na motorkarich a bylo to podle me fajn...Nasel jsem lidi z myho okoli a byl s nima v Alpach
určitě by to bylo prospěšné... jen si někdo schopný a znalý musí toto vzít na starost a vymyslet jak to provést...
Upravil SHREK JAN dne 25.01.2011 21:56
Jezdím tak, jak umím...
vevis napsal:
Dobre-desitky pratel...Ale pokud by ses chtel s nekym ,kdo ma stejny stroj projet,taky budes shanet nekoho ve tvym dosahu a bude ti **** platny,ze mas 20 kamaradu na 2. konci republiky...
Ja byl par let na motorkarich a bylo to podle me fajn...Nasel jsem lidi z myho okoli a byl s nima v Alpach
Mam stesti,ze mam v dosahu 2 km dalsi 4 GS.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To pak budu mít zahlcenou poštu žádostmi o projížďku, či radu a budu muset na všechno odpovídat?
Teď to funguje tak, že se prostě založí vlákno já nevím "Kdo je z Kolína a chce se v sobotu projet" a tam se to řeší.
To nestačí?
znám ze zdejšího fóra dost lidí a ty co neznám tak znají oni mě(bo já mám hosip)nikdy sem neměl pocit že bych potřeboval vědět kdo vodkáď je,ale když se přes sezónu pořádala akce,tak sem tam jel a vše sem se dověděl a těch akci ohledně bmw se koná během roku víc,když budete chtít vědět a poznat lid zdejší,začněte jezdit
naopak se mi moc nepozdává člověk s 20 přízpefky který se hned zajímá vodkáď gdo je,eště že su ze splzně,tam se stratím
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz