ahoj
chcel by som vyuzit pripadne zaplatit asistencne sluzby, myslim ze sa to vola BMW mobile care. Jedna sa samozrejme o moto f800 gs, neviem ako to funguje v europe, kam sa vola , co to obsahuje atd. Myslim ze je to vyborna vec, ked je clovek 1000 km od domova atd...
hlavne rakusko, nemecko a taliansko ma zaujima, tam som najcastejsie na vyletoch cca...
Tenhle příspěvek je dost vzadu, já ho popostrčím...
Máte někdo povědomí o FUNKČNÍCH servisech na motorky od Báwa v zahraničí, kde jsou schopni něco udělat se závadou, (ložiska atd...) se kterou si sám na cestě neporadíš?
Kdyby tak byla databáze se souřadnicemi, byla by to myslím dobrá služba pro každého, kdo si to namíří někam daleko a ocitne se v problémech...
Upravil radosek dne 26.01.2011 10:31
kola se ptal na asistenci,nie?
Upravil Mr GS dne 26.01.2011 17:07
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
to:kola12345 Nevím o jaké asistenci jsi to psal. BMW asistence je u nových strojů. Já osobně mám asistenční službu od povinného ručení Allianz. Mám připlacenou asistenci plus. U nás to dělá 7500,- na odrtah nebo nějakou další silniční službu a v zahraničí 13000,-Kč http://www.allian...eb_5AK.pdf
U Allianz je to možná o trochu dražší, ale asistují toho více než jinde. Např. i ztracené klíče.
Podle mne je BMW Assistance platit i u motorek po zaruce. Aspon tady u nas na jihu to jde. Mams BMW Ass. Problem je pouze jeden (a pro mne dost zasadni). Podle smlouvy nejezdi nikam, kam se nejde dostat beznym 2WD autem. To se mi taky vymstilo po utopeni motorky, s nejblizsi silnici 600km daleko.... V Evrope to asi az takovy problem nebude, ale BMW asist je celosvetova, takze pri ceste napr. do Tunisu by mela fungovat taky... A ono i nekde v Rumunsku tlacit motorku 50km k silnici.... :-)
Nevim jak v CR, ale tady existuje assistencni sluzba, co prijede a odtahne opravdu odkukoliv. Zapatrejte. To by podle mne bylo mnohem lepsi, nez BMW assit. Oni stejne nic na miste neopravi, pokud to neni nejaka drobnost. Vse budou odtahovat do nejblizsiho BMW autorizovaneho servisu.
petrs napsal:
Podle mne je BMW Assistance platit i u motorek po zaruce. Aspon tady u nas na jihu to jde. Mams BMW Ass. Problem je pouze jeden (a pro mne dost zasadni). Podle smlouvy nejezdi nikam, kam se nejde dostat beznym 2WD autem. To se mi taky vymstilo po utopeni motorky, s nejblizsi silnici 600km daleko.... V Evrope to asi az takovy problem nebude, ale BMW asist je celosvetova, takze pri ceste napr. do Tunisu by mela fungovat taky... A ono i nekde v Rumunsku tlacit motorku 50km k silnici.... :-)
Nevim jak v CR, ale tady existuje assistencni sluzba, co prijede a odtahne opravdu odkukoliv. Zapatrejte. To by podle mne bylo mnohem lepsi, nez BMW assit. Oni stejne nic na miste neopravi, pokud to neni nejaka drobnost. Vse budou odtahovat do nejblizsiho BMW autorizovaneho servisu.
o tom sa bavime, nie o servisoch ani poistovackych sluzbach
neviem sa dopatrat, ci to je platena sluzba, co je v rozsahu, kam volat v noci atd atd...
a tom co vedia opravit na mieste by som polemizoval, ked som raz videl auto v rakusku , nejaky zlty anjeli ci co to bolo, mal bnejake 5 kove bmw kombi, ked to otvoril, tam mal notebok, servisny tester bmw, asi 1000 klucov a 100 pripravkov
Rozumim tomu, co jsi chtel...Akorat rikam, ze nez BMW Road Assistance, tak bych volil jiny produkt.
BMW Road Assistance je placena sluzba. Po zaplaceni dostanes plastvou karticku s telefonimi cisly a nekolik samolepek na motorku, kde jsou telefoni cislaq na non stop sluzbu.
Uz jsem s nimi mel tu cest (ne v Evrope ale tady na jihu). Prijeli zakroutili hlavou a moto odtahli do servisu. Tam pro zmenu zakroutil hlavou servisni technik, dotahl srouby na baterce a bylo vyreseno....
Mám asisten BMW- z Polska je to automaticky dva roky po koupi moto. Češi to nemají, prý je to podle počtu prodeje ve státě.
Je to něco jako když se to poto, tak se ubytuj (max 4 hvězdičkový hotel) a my tě vyzvedneme, spravíme, hotel zaplatíme. Myslím že to je celosvětové, ale krk nedám. Jestli to jde dokoupit nevím, nicméně bych se obrátil na BMW, ti ti řeknou nejlépe. Napiš mail a je. Pak nám to tady nezapomeň napsat.
No já dostal kartičku s tel. číslem. Nonstop služba kde se hlásí. A oni asi kontaktují místní týpky a ti se o tebe starají.
Upravil Waltr dne 27.01.2011 21:06
petrs napsal:
Rozumim tomu, co jsi chtel...Akorat rikam, ze nez BMW Road Assistance, tak bych volil jiny produkt.
BMW Road Assistance je placena sluzba. Po zaplaceni dostanes plastvou karticku s telefonimi cisly a nekolik samolepek na motorku, kde jsou telefoni cislaq na non stop sluzbu.
Uz jsem s nimi mel tu cest (ne v Evrope ale tady na jihu). Prijeli zakroutili hlavou a moto odtahli do servisu. Tam pro zmenu zakroutil hlavou servisni technik, dotahl srouby na baterce a bylo vyreseno....
aku inu sluzbu doporcujes v europe / 24 hod,365 dni v roku/ ?
ja inu nepoznam, preto zhanam infoi
v alpach v noci v dazdi asi takzko budem nieco riesit ...
Waltr napsal:
Mám asisten BMW- z Polska je to automaticky dva roky po koupi moto. Češi to nemají, prý je to podle počtu prodeje ve státě.
Je to něco jako když se to poto, tak se ubytuj (max 4 hvězdičkový hotel) a my tě vyzvedneme, spravíme, hotel zaplatíme. Myslím že to je celosvětové, ale krk nedám. Jestli to jde dokoupit nevím, nicméně bych se obrátil na BMW, ti ti řeknou nejlépe. Napiš mail a je. Pak nám to tady nezapomeň napsat.
No já dostal kartičku s tel. číslem. Nonstop služba kde se hlásí. A oni asi kontaktují místní týpky a ti se o tebe starají.
není to celosvětové, ale platí jen v 35 zemích, třeba v UA to nefunguje.
Upravil 3X dne 29.01.2011 23:21
petrs napsal:
V Evrope nevim. Proto jsem psal zapatrat. Ale hledal bych, aby v ramci EU fungovali vsude (s pomoci partnerskych smluvnich opartneru) a odtah delali i z mist mimo silnice.
Ja mam ve smlouve u BMW Assistance napsano "celosvetove". Priznam se, ze jsem necetl mezi radky a nehledal presne co to "celosvetove" znamena a jestli jsou nektere zeme vyjmuty...
Trocha googlu: assistance pro motocykly. Urcite je toho vic, ale hledejte sami....
petrs napsal:
V Evrope nevim. Proto jsem psal zapatrat. Ale hledal bych, aby v ramci EU fungovali vsude (s pomoci partnerskych smluvnich opartneru) a odtah delali i z mist mimo silnice.
Ja mam ve smlouve u BMW Assistance napsano "celosvetove". Priznam se, ze jsem necetl mezi radky a nehledal presne co to "celosvetove" znamena a jestli jsou nektere zeme vyjmuty...
Trocha googlu: assistance pro motocykly. Urcite je toho vic, ale hledejte sami....
ne, neni toho vic a zatial nikto neodpovedal konkretne co je v teme , v googli neni nic co hladam ja...
este posledna otazka :
idem v noci cez alpy, vecsinou jazdim solo, prsi, 10 st, v horach, pokazi sa mi moto alebo defekt, pripadne nehoda, 1000 km od domu, komu volat ?
na toto som zakladal tuto temu, ale odpoved nemam ziadnu
aj tak dik
Mám v rámci povinného ručení asistenční služby (Kooperativa). V CZ platí asistence jen při nehodě, v zahraničí i při poruše. Před pár lety měl kamarád závadu na 12GS v Itálii (ložisko), sháněli jsme servis přes BMW - neúspěšně, asistence Kooperatvy pomohla.
BMW GS = stroj na radost
bubo napsal:
Mám v rámci povinného ručení asistenční služby (Kooperativa). V CZ platí asistence jen při nehodě, v zahraničí i při poruše. Před pár lety měl kamarád závadu na 12GS v Itálii (ložisko), sháněli jsme servis přes BMW - neúspěšně, asistence Kooperatvy pomohla.
dakujem za konkretnu info
mozes konkretizovat, aku mas sluzbu a kolko platis ?
kola12345,
Pokud mas BMW Assist, proc se nezeptas jich? Pokud nemas, staci hledat googlem, celoevropsky pusobicich asistencnich sluzeb je zcela evidentne dost. Pokud nedokazes nic najit, hledas spatne. Ja jich vcera behem peti minut nasel asi 10. Vetsinou to byly UK spolecnosti, coz snad nevadi ne? Pokud bych hledal dukladneji, naslo by se jich urcite mnohem vic. Takrka na sto procent budou neco mit Nemci, pac oni jezdi hodne po Evrope a to znamena zajimavy trh pro asistencni spolecnosti....