Tak jak to vypadá moje drahá polovička to myslí s ježděním na motorce vážně - zatím jako batůžek. Jaké oblečení vy a nebo vaše partnerky doporučíte? Velký výběr pro ženy má např. bikerscrown, ale jak je na tom s kvalitou? Hledám bundu a kalhoty za rozumnou cenu.
Žená má úplně to samé, co mám já....stejná přilba, bunda, kalhoty, boty, funkční prádlo...jen má teplejší rukavice a já nenosím podprsenku...jinak zcela identické, pouze v dámské střihové verzi.
Takže jí kup to, co máš sám.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
PSI Ti ušijou cokoliv i na ženu...stačí nechat změřit. Není důvod, aby neměla co Ty, né?
Mám od nich šité jedny kožené kalhoty a racingovou kombinézu. A nemohu stěžovat...kamarádům se ale často kožené oblečení přes zimu sráželo, asi to špatně pověsili
Moje paní jezdí v oblečení od Büse. Střihem jí to padlo, cena 8.000,- Kč - bunda s vložkou a chrániči, kalhoty s vložkou a chrániči, včetně rukavic... Podzimní Sadílkovo Motání propršelo celý den. Ona bez nepromoků a v suchu...
Myslím si, že se za ty prachy dá od této firmy koupit kvalitní hadry... Nebo si ji obleč za pade, ale pokud jí to po jednom či dvou "odložení" motorky přestane bavit, dost proděláš...
Hlavně jí kup dobré boty, na těch opravdu nešetři...
to Vjetrník: že bych nechal mužský hadry upravit na ženu, no to by možná šlo. Jen mám trošku strach z toho co napsal Radosek, že ji to přestane po půl sezoně bavit a takové ušití na míru bude jistě něco stát Možná že by to ani do začátku sezony nestihli ušít. Ale za zeptání nic nedám :-)
http://www.bmwgs....ost_139006 Tyhle mi doma zbyly. Sice chleba nežerou, ale zbytečně mi zabírají místo. Myslím, že Nazran není špatná značka a tyhle jsou pěkně větrací. Taky v oblečení od Nazranu jezdím.
kačeR1100GS
to Chose: pokud s ní chceš jezdit a ona s Tebou, nesmíš jí odradit tím, že bude trpět nepohodlím ze špatného oblečení. Navíc, pokud fakt budete jezdit, stejně postupně vyměníte levné šméčko za kvalitní oblečení, jen to levné budou vyhozené peníze a pak se Ti to akorát bude doma válet...a pokud budete mít stejné, budete obdobně vnímat horko, chlad a tak...
Vjetrnik napsal:
to Chose: pokud s ní chceš jezdit a ona s Tebou, nesmíš jí odradit tím, že bude trpět nepohodlím ze špatného oblečení. Navíc, pokud fakt budete jezdit, stejně postupně vyměníte levné šméčko za kvalitní oblečení, jen to levné budou vyhozené peníze a pak se Ti to akorát bude doma válet...a pokud budete mít stejné, budete obdobně vnímat horko, chlad a tak...
Stejne jako "drahe nerovna se kvalitni", ani "levne nerovna se smecko".
Mel jsem kalhoty od Lindstrands, cena tehdy asi 9000, textil s kozenymi castmi, vyndavaci Outlast a membrana. Popravde, vyhozene prachy. Outlast jsem tam v zivote nemel a membranu jenom parkrat - kdyz prsi, davam nepromok, protoze mi vadi tezke nacucane hadry. V teplotach kolem nuly davam termopradlo.
Ted mam jiny model od Lindstrands, kalhoty asi za 3000 a perfetkne mi vyhovuji, na moji postavu mali i lepsi strih a neplatil jsem zbytecnosti.
Stejne obleceni neznamena podobne vnimani, to je nesmysl. Zenskym byva vetsi zima, ta moje nosi skoro porad o 2 vrstvy vic, nez ja.
Stejne obleceni neznamena podobne vnimani, to je nesmysl. Zenskym byva vetsi zima, ta moje nosi skoro porad o 2 vrstvy vic, nez ja.
Souhlas, kde já jsem v pohodě, žena už kouká po něčem teplejším na sebe. Teplejší prádlo, ponožky, rukavice... Ať si vyzkouší víc věcí a vezme to, co jí bude vyhovovat.
BMW GS = stroj na radost
Kvalitní funkční prádlo je základ. Pro většinu krásnější, leč zimomřivější populace dvě vrstvy...
Dobře a na správných místech sedící chrániče nezbytnost...
A může to být i za rozumný peníz. Raději si každý druhý rok koupím nové pěkné a praktické oblečení za super peníz - třeba ROCKWAY Adventure od Pardála - a zbytek peněz procestuju...
Upravil radosek dne 27.01.2011 16:24
Ahoj, za sebe můžu doporučit věci od Psíčka - máme je oba a přítelkyně si je moc pochvaluje (a rozhodně jí to sluší). Stihli jsme je vyzkoušet v létě i v zimě, prakticky v celém rozsahu teplot od -1 do cca +38°C, za deště i sluníčka a spokojenost. Jak už psali ostatní, je pro batůžek potřeba počítat s nějakou tou vrstvou navíc, ale to je minimální investice a její návratnost je rozhodně ve stovkách procent (rozdíl mezi zmrzlou nabručenou dračicí a usměvavou spokojenou robkou je každému soudnému chlapovi zjevný). Souhlasím také s těmi kvalitními botami, tohle určitě nepodceňovat. Jak kvůli pohodlí, tak bezpečnosti. Cenově vyšly kalhoty cca 4,5tKc, bunda kolem 6tKc. PSIci projevili velkou ochotu a pružnost při shánění patřičně malého čísla pro přítelkyni a poté doúpravě bundy přesně na míru. Takže pro mě PSI = spokojenost.
Want it? Do it !!
Chose:
Kup hadry pořádný áť holce není kosa,no a když ju to ježdění nechytí tak si seženeš batůžek do velikosti hadrů
A jestli ju to chytí tak abys začal šetřit na dalšího baworáka
Však víš jak to bylo u mě. Hadry už má druhý a pokaždý lepší než já
Upravil misak dne 28.01.2011 19:09
Jedu? Tedy žiju!
dobrovolně se hlásím,že jí pujčim svojí chráničovou košili Je to fešanda
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.