No motocykl pořádá Incheba a bude to stát za ho... jako minule. Je to takovej truc podnik z pochybnou kvalitou. Pokud se chceš podívat na novinky tak jedině motosalon http://www.bvv.cz... kterej je letos v Letňanech.
FYYFF
aha tak díky za radu je to ve stejném termínu tak to asi skouknu oboje já myslel že s Brnem se střídají ty holešovice
Upravil Jarys dne 01.02.2011 12:36
MAKO napsal:
No motocykl pořádá Incheba a bude to stát za ho... jako minule. Je to takovej truc podnik z pochybnou kvalitou. Pokud se chceš podívat na novinky tak jedině motosalon http://www.bvv.cz... kterej je letos v Letňanech.
A neviš,bude tam třeba někdo vystavovat hadry BMW nebo jestli tam vystavuje Touratech...?? Dík
ROZHONĚ NE. Stačila mi zkušenost z předešlých ročníků. Loni ani předloni jsem už nebyl,protože to byl větnamskej jarmark kombinovanej z výstavou čínských napodobenin motorek. A těch pár normálních stánků bylo tak obsypanejch lidma,že nemáš šanci se na něco podívat. Jediný ročník kdy jsem tam byl v novinářským dni,tak to jakš takš šlo.
A podíval jsem se na výstavu do Mnichova před pár lety. Od tý doby mě to tady připadá amatérský a směšný. To jak to bylo zvládnutý tam je nepoměr. 1000x víc lidí a přes to pohoda. Spousta akcí při výstavě na venkovních plochách (závody,předváděčky,půjčovna,kaskadéři atd).
Nechci ti kazit radost,ale tohle musíš vidět sám aby jsi si udělal o tom svůj názor. A navíc třeba se to už u nás zlepšilo. A nebude to jen o pubescentech sbírající bezhlavě jakýkoli letáky,tužky,přívěšky,samolepky,tatínků se znuděnou manželkou vedle sebe a chlapečkem který se musí vyfotit na každý motorce jak tahá za plyn...
Já to prostě nemusim. Když mě něco zajímá,tak si během roku dojdu tam co to maji a v klidu si to prohlídnu a popovídám si s tamníma lidma.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
ROZHONĚ NE. Stačila mi zkušenost z předešlých ročníků. Loni ani předloni jsem už nebyl,protože to byl větnamskej jarmark kombinovanej z výstavou čínských napodobenin motorek. A těch pár normálních stánků bylo tak obsypanejch lidma,že nemáš šanci se na něco podívat. Jediný ročník kdy jsem tam byl v novinářským dni,tak to jakš takš šlo.
A podíval jsem se na výstavu do Mnichova před pár lety. Od tý doby mě to tady připadá amatérský a směšný. To jak to bylo zvládnutý tam je nepoměr. 1000x víc lidí a přes to pohoda. Spousta akcí při výstavě na venkovních plochách (závody,předváděčky,půjčovna,kaskadéři atd).
Nechci ti kazit radost,ale tohle musíš vidět sám aby jsi si udělal o tom svůj názor. A navíc třeba se to už u nás zlepšilo. A nebude to jen o pubescentech sbírající bezhlavě jakýkoli letáky,tužky,přívěšky,samolepky,tatínků se znuděnou manželkou vedle sebe a chlapečkem který se musí vyfotit na každý motorce jak tahá za plyn...
Já to prostě nemusim. Když mě něco zajímá,tak si během roku dojdu tam co to maji a v klidu si to prohlídnu a popovídám si s tamníma lidma.
Hele, nestárneš nějak rychle Kde jinde si dáš ty bezvadně připečený klobásky a spoustu dalšího "zdravého" sajrajtu. Já to mám rád. S velitelkou si to projdeme, přežerem se, lehce přiopijem a ještě občas koupíme i nějakou blbost pro radost. Posledně to v Praze stálo za prd, ale mám odtamtud lepidlo o jehož existenci jsem netušil a už rok mě drží ulomenej podsedlovej zámek. Pokud to bude v Letňanech, tak to bude lepší i prostorově. Nebuď škarohlíd a víc chlastej. Taky doufám, že se jednou podívám na nějakou akci do Germánie, ale zatím musím vystačit s českým dvorečkem. Obzvláště letos - hola hola, realita po úpravě volá a můžu být rád, že jsem uhájil motorku.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jestli někam, tak rozhodně né k cikánům do Holešovic...
Jinak ač se čeští výstavci leckdy fakt snaží, stojí je to prostředky, které jistě pro ně nejsou nemalé, stejně to díky velikosti našeho trhu nikdy nemůže mít na výstavu typu Mnichov, nebo Vídeň, kde jsem třeba byl a mám srovnání...
My nevyrazíme ani na jednu, nějak nevím, co bych tam hledal rozhodně raději půjdeme jezdit.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."