Mamma Mia napsal:
Ahoj lidi, prosím vás o radu. Sháním pro našeho dobrého firemního zákazníka na BMW 1100 GS nějaký solidní pneumatiky. Je to starší pán a shání něco na dlouhé štreky spíš po silnici, terén jen výjimečně. Můžete mi prosím napsat jaké máte zkušenosti na téhle motorce s jakou značkou, vzorkem a jaké vlastnosti má která guma? Díky, Mamma Mia
Anakee 2, nebo klasicke Tourance.
Rozhodne bych mu nekoupil spunty.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mamma Mia napsal:
Ahoj lidi, prosím vás o radu. Sháním pro našeho dobrého firemního zákazníka na BMW 1100 GS nějaký solidní pneumatiky. Je to starší pán a shání něco na dlouhé štreky spíš po silnici, terén jen výjimečně. Můžete mi prosím napsat jaké máte zkušenosti na téhle motorce s jakou značkou, vzorkem a jaké vlastnosti má která guma? Díky, Mamma Mia
Přesně tak Metzeler Tourance jsou na asfalt super,drží a dlouho vydrží.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Mamma Mia napsal:
A ty Anakee 2 to je jaká značka prosímtě?
Michelin...
17 cm
jinak pozor, jsou nove Tourance EXP -- ty nemyslim. U nich nepanuje takova shoda, jako u puvodnich Tourance.
17 cm
Michelin Anakee2 či Continental TrailAttack pro sportovnější svezení
Metzeler Tourance pro klidnější jízdu s větším nájezdem km...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Metzeler Tourance. Vydrží hodně a lecos odpustí Dokonce se s nima dá projet i polňačka po dešti, ale není to žádný úpožitek.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ty, které zde doporučují pánové jsou nejpoužívanější a není u nich co řešit Pokud je to starší pán a rád se sveze většinou po silnici a chce pneu, která ho podrží, dovolil bych si doporučit a podívat se na Bridgestone Battlewing Byl jsem s nimi naprosto spokojen. Na R 1100 GS s nimi ale zkušenosti nemámBramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Bridgestone Battlewing BW 502 mám osazenou na svém GS od výroby a nemám s ní problém. Momentálně je v prodeji i model Bridgestone Trail Wing TW152, ale s tím nemám zkušenost. BW 502 v použití na silnice ale za mě ...
Upravil radosek dne 08.02.2011 21:54
Ahoj Bridgestone Trail Wing TW152 je vyborna guma jen by mohla vice vydrzet mel jsem na dakarovi 2x zadni a dala vzdy cca 5-6tis a bylo po ni :/je ale pravda ze jsem jezdil vzdy ve dvou a s kufrem ted mam cerstvou Metzeler Tourance a uvidime zatim dobre najel jsem zatim jen cca 1000km
Radosek napsal: Bridgestone Battlewing BW 502 mám osazenou na svém GS od výroby a nemám s ní problém. Momentálně je v prodeji i model Bridgestone Trail Wing TW152, ale s tím nemám zkušenost. BW 502 v použití na silnice ale za mě ...
panove a zkusili jste i neco jineho, nez Battlewing? Z toho tveho prispevku Radosku chapu, ze ne.
Ja jsem sjel 2 sady BW... a adheze oproti Touranckam tedy nic extra.
+ ta guma byla silene TVRDA.
17 cm
Mamma Mia napsal:
Řekni Rémusovi, ať si koupí Tourancky. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Battle wing jsem jezdil od nova, to jsem neměl žádné zkušenosti na GS. Zdály se mi dobré, najel jsem na nich 10 tis. a to jezdím jako ve dvou(130kg). Po zkušenosti s touranckama bych je už neobul.Tourance jsem teď sjel po 16 tis. km,jel bych možná ještě 2 tis.,ale dám nové, jsem posera, začínají klouzat. Takže za mně tourance. (Dřív jsem jezdil i na Mitas E 09, spokojenost, ale na lehčí, terennější motorce).
Ja jsem jezdil na Metzeler Tourance a max spokojenost na suchu na stupačku a na mokru se to taky nechalo!! Jo a vydržela mi zadní 9600 km
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Radosek napsal: Bridgestone Battlewing BW 502 mám osazenou na svém GS od výroby a nemám s ní problém. Momentálně je v prodeji i model Bridgestone Trail Wing TW152, ale s tím nemám zkušenost. BW 502 v použití na silnice ale za mě ...
Za mě BW pěknej šit.Najezdil jsem na sadě 8000 a šly do kelu,na suchu to jde,ale na vodě srá-t.Doporučuji MZ Tourance,má je kamarád,jezdí pohodovku a má na nich 15000 a ještě minimálně 5000 dá.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Na Bridgestone Battlewing BW 502 jsem najel cca 3000 km sám i ve dvou po republice, než jsem novou motorku zajel. Potom jsem dal 6000 km po Itálii včetně Stelvia ve dvou a plně naložený. Pneu mám stále ještě nazutý na ráfkách, vzorek mají a dojedu je (doufám tak 2 - 3.000 km) před letošní dovolenou. Takže s nimi problém opravdu nemám.
Michelinky jsem opravdu ještě neměl a letos je koupím a nazuji, než pojedu na dovču, protože na ně každý pěje chválu a chci zjistit, co je na tom pravdy....
Takže to je můj příspěvek k Bridgestone Battlewing BW 502
Další mé tlachy myslím nejsou přínosem do této diskuze o tom, jaké má kdo zkušenosti s pneu na GS...
Upravil radosek dne 09.02.2011 15:33