mimochodem doporucite mi nekdo nejakeho dobreho aktualniho turistickeho pruvodce? nebo nemate nekdo pouzity na prodej?
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Zatím se domlouváme s Glockem 7. Jestli má nějaká ženská svojí motorku a dá nějakej ten offroudík, tak proč ne.... Aspoň nebudu mluvit tak sprostě... Ale ject ve dvou, to nevim, nevim... To by bylo asi docela náročný. Protože jezdíme dost brutální offroudík a dost za to taháme:-) Hahaha, to mi to zase takhle po ránu myslí:-)
Předběžně to vypadá na konec dubna a začátek května.
Upravil Adolf dne 16.02.2011 09:55
Take tam planuji jet,a dal bych prednost spise v kvetnu.Jinak off jen co zvladne plne nalozena dvanactka a do niceho ostrejsiho bych se nepoustel uz jen proto ze je to daleko od domova
BMW GS 1200 adventure
Misik napsal:
Albánie,
to jsem zbystřil, to bych se přidal, ale moc rád za to netahám a offroad je pro mne špatná asfaltka nebo dobrá šotolinovka.
Zbystril jsem uplne stejne a koukam, ze uz u toho sedis
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
no loni v cervnu tam byl slusny hic, ale nejenom tam
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
My jsme byli srpen září, ano horko bylo, pokud je horko je také sucho a o to nám šlo. V mokré Albánii se na našich motorkách velice špatně jezdí.
profesor
Dan CB napsal:
My tam jedeme v červnu a čerpáme trasy z www.advrider.cz Jsou tam hezky popsaný trasy i s fotkama a někde lze nahrátí trasy do navigace.
Jo ty sou dobrý něco málo z toho sme taky projeli a paráda.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Misik napsal:
Albánie,
to jsem zbystřil, to bych se přidal, ale moc rád za to netahám a offroad je pro mne špatná asfaltka nebo dobrá šotolinovka.
Také strašné to nebude Tempo pohodové, off taký čo pohodlne zvládnu naložené GS. Odjazd podľa počasia. Pred rokom bol koniec dubna ideálny, nebolo horúco a sneh len v najvyššie položených sedlách.
Upravil glock7 dne 05.03.2011 11:14
Glock-plastik fantastik :-)
zdravím ve spolek, tohle téma mě také zajímá. Jak to tak vypadá, tak moji obvyklí spolucestovatelé tuto destinaci nadají, tak bych se případně také přidal. Bude-li možnost. Ale souhlasím s tím, co napsal hledně náročnosti terénu kolega Misik. Tady na webu jsou fotky, kde oslem tahají z bahna utopené motorky. To by na mě bylo daleko za hranou. Nerad bych byl případně brzdou.
Takže pokud by se tu našla banda, která by hory Albanie chtěla projet turistickym tempem a vzala mezi sebe cizáka, rád si vyslechnu její plány.
Kubásek
Upravil Kubasek dne 07.03.2011 10:41
Jasně, rozhodně se nehodlám rozvěsit někde v horách... Takže taková off-kochačka kadle kadle čut čut:-) Já s Alb. nemám žádný zkušenosti, tak všechno nechávám na Glockovi 7. Každopádně se už dóóóst těšim.
Vie niekto ako je to z prejazdom údolia Valbone ? Ako dlho sa tam drží sneh ?
Koľko trvá cesta trajektom z Koman do Foerze , čas odjazdu trajektu a cena lístka ?
Glock-plastik fantastik :-)
Ahoj,
zhruba v termínu 15.7. - 31.7. plánujeme cestování po Černé Hoře a Albánii (vesměs dle tras na Advrider) pokud by se někdo chtěl přidat, tak se ozvěte.
Jede parta V-Stromů a já jedinej s BMW, ale vydržet se to s nima dá...
Minulý rok jsem s nimi byl v Moldavsku, Ukrajině a Rumunskua předtím v Rumunsku a bylo to super.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX