Nevim, proc je specialitou diskusnich for v CR se vzajemne napadat a urazet. Jsem clenem nekolika ruznych, ne jen moto for po celem svete, ale tohle nepozoruji. Trochu postouchnuti, to ano, ale neprekracuje to nejake rozumne meze... Skoda tohle byvalo dobre forum a posledni ceske diskusni forum, ktere jsem si pravidelne procital. Ale tohle mne fakt nebavi.
Dyk jsou to furt stejný lidičky. Vy si z toho ještě něco děláte?
Jak říkala má babička "Pánbůh má na světě všelijakou čeládku." A měla velkou pravdu. Nad tyto přízemní věci se dovedu povznést.
To je tak, když člověk s přemíry inteligence zblbne. A teď vážně - chlapci nehádejte se a podejte si ruce. Nejhorší ze všech jsou ješitní chlapi, teda vlastně trpaslíci.
Jako usvedceny forovy rowdie, at uz jsem byl ted naposledy vyprovokovan, nebo ne.
Do konce unora nebudu diagnostikovat ani Radoska, ani Toliho, Mr. GS, Servisaka, Kubrta a jim podobne.
---
Bude to MIMORADNE ODRIKANI
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
petrs napsal:
Nevim, proc je specialitou diskusnich for v CR se vzajemne napadat a urazet. Jsem clenem nekolika ruznych, ne jen moto for po celem svete, ale tohle nepozoruji. Trochu postouchnuti, to ano, ale neprekracuje to nejake rozumne meze... Skoda tohle byvalo dobre forum a posledni ceske diskusni forum, ktere jsem si pravidelne procital. Ale tohle mne fakt nebavi.
Tak se tu mejte krasne.
hele Petre.. ja jsem dlouhodobe rezidentni na jednom anglicky-mluvicim komunitnim serveru... a je to tam neskutecny masakr.
To co bylo tady vcera odpoledne je tam temer normou.. zalezi, kdo je zrovna prihlasen.
17 cm
Pokud to bude bez urazek,tak mi nevadej ani tyhle diskuze.Proste je to dano uz docela velkym poctem clenu,hodne prispevkama,dlouhou zimou atd.
A vy co pisete,ze uz vas to tady nebavi,tak proste nectete volnou diskuzi.Vzdyt je prece jasne dany,ze prispevky k motorkam,doplnkum,cestovani atd.maj svoje snadno rozpoznatelna vlakna.
A i s obcasnejma hadkama je to tu lepsi,nez na nekterych nejmenovanych BMW a jinych webech,kde se sice nikdo nehada,ale objevi se tam 1 prispevek za 3 dny.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ja si myslím že by to vyriešilo keby každý kto si založí vlákno napr a hlavne v inzercii mohol vymazať príspevky ktoré sa tam nehodia lebo niekedy je to už fakt od veci a reči typu sused to má o 10 korun lacnejšie k ničomu nevedú a akurat tu stupnujú napatie
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
tomukur napsal:
ja si myslím že by to vyriešilo keby každý kto si založí vlákno napr a hlavne v inzercii mohol vymazať príspevky ktoré sa tam nehodia lebo niekedy je to už fakt od veci a reči typu sused to má o 10 korun lacnejšie k ničomu nevedú a akurat tu stupnujú napatie
to by bohuzel znamenalo tyranii zakladatelu vlaken.
Mazali by si jenom prispevky, co se jim nehodi do kramu.
17 cm
Urážlivé, xenofobní aj. příspěvky by mohl mazat Admin, dávat přispěvatelům varování nebo ban ale o tom už diskuse byla.
Každý jsme jiný a čím víc lidí je pohromadě (fyzicky nebo na fóru), tím víc je lidí, kteří takové věci dělají. První srazy byly plné fandů, postupně se objevovali "tvrďáci", různé klany apod. Dnes na velké srazy nejezdím a z okruhu svých přátel jsem vyloučil lidi uchylující se k podobným praktikám. Na veřejném fóru se jim ale nevyhnu a mohu je jen ignorovat. Bohužel vlastností slušných lidí je, že často takové fórum raději opustí a tím roste procento těch ostatních. Nerad bych, aby tento osud potkal i toto jinak skvělé fórum.
Ja bych rekl, ze diskuze na motorkarskem webu ma byt hlavne o napadani, honeni si ega, urazkach, pleveleni diskuzi a inzerce, zpochybnovani a zesmesnovani kohokoli a cehokoli. Koho by zajimalo reseni problemu kolem stroju, srazy, vyjizdky, cestovani, vybavy, inzerovani. Je potreba mit strach, ze cokoli je napsano, bude taky rozcupovano a zpochybneno.
Musim se smat, jak jeden trouba, ktery nema do ceho pichnout a vetsinu sveho casu travi na forech, dokaze rozlozit jinak zajimave stranky a primet svoji demagogii jinak klidne a rozumne lidi k tomu, aby se toho celeho ucastnili. Musim zopakovat, ze v momentech jako jsou tyhle, slysim naraz svobody na jeji hranice a s rozpaky sleduju, jak je zneuzivana a zamenovana za anarchii. Takze jen tak dal, placy placy plac.
Chci tím říct, že jak správa svého vlákna (nemožnost - stačilo by skrývat nevhodný příspěvky) tak tyhle detaily dělají charakter příspěvků a tématičnost.
Dakar 650, HusaberG
alesvagner napsal:
Ja bych rekl, ze diskuze na motorkarskem webu ma byt hlavne o napadani, honeni si ega, urazkach, pleveleni diskuzi a inzerce, zpochybnovani a zesmesnovani kohokoli a cehokoli. Koho by zajimalo reseni problemu kolem stroju, srazy, vyjizdky, cestovani, vybavy, inzerovani. Je potreba mit strach, ze cokoli je napsano, bude taky rozcupovano a zpochybneno.
Musim se smat, jak jeden trouba, ktery nema do ceho pichnout a vetsinu sveho casu travi na forech, dokaze rozlozit jinak zajimave stranky a primet svoji demagogii jinak klidne a rozumne lidi k tomu, aby se toho celeho ucastnili. Musim zopakovat, ze v momentech jako jsou tyhle, slysim naraz svobody na jeji hranice a s rozpaky sleduju, jak je zneuzivana a zamenovana za anarchii. Takze jen tak dal, placy placy plac.
tohle je tvuj prispevek ke zklidneni situace?
Krasny pripad latentni agresivity... namixovane s ... ty vis cim.
17 cm
alesvagner napsal:
Hlavně když to každej **** komentuje a chce tím poukázat na svojí nekonečnou inteligenci , a kdo že se to zase chytil... a zase provokuje??.... mistr velmistr v oboru
Dakar 650, HusaberG
Mardock napsal:
hergot to abych si vzal slovník cizích slov.
Latentni agresivita je takova ta skryta.. co se obcas ukaze na povrchu, semtam neco vybubla... ale dotycny se ji snazi skryt
Dobry priklad je treba Radosek... ten ti taky nenapise rovnou naprimo, ze jses ****.
Napise moralizujici prispevek ve ktere ze sebe dela Matku Terezu, ze vlastne chce jenom svetovej mir a jak je hrozne hodnej.. ale JEDOVATOU slinu si tam nekde v textu neodpusti.
A pak jses ty ten hrozne spatnej, ze na jeho mirumilovny snahy reagujes
taakovejch bylo.
17 cm
alesvagner napsal:
Hlavně když to každej **** komentuje a chce tím poukázat na svojí nekonečnou inteligenci , a kdo že se to zase chytil... a zase provokuje??.... mistr velmistr v oboru
hele par radku nahore jsem verejne zakopal valecnou sekeru.
Reakce Rytire by byla trochu jina, nez reakce ... nevim jak to rict jinak... podvrataka. Ktery evidentne zadna mirova pravidla dodrzovat nehodla.
----
jo a jinak jeste drobnost -- TOLI nechal smazat/skryt klicove vlakno, okolo ktereho se ta diskuze toci. Myslim, ze ho mnozi mozna necetli (ne ze by bylo extra o co stat).
17 cm
Já jsem rád že si jednu sekeru zakopal ale hlavně si nehledej další. Ono všeobecně stačí hloupý příspěvky ignorovat. Od určitýho levelu to jde zvládnout ... obvykle stačí napočítat do 10, nebo se sám sebe zeptat jestli můj další příspěvek prospěje něčemu obecně.
Od Toliho to byla pito.most vůbec takovou játrovinu zakládat - evidentně byl momentálně nepřítomen . Ale jako dospělí by jsme to snesli a skrývat to nemusel.... minimálně pro výstrahu ostatním .
Dakar 650, HusaberG
Pánové vždycky jsem na toto fórum chodil hrozně rád, měl jsem pocit, že všichni členové tohoto andsámblu jsou na jedné vlně a snaží se zde kecat o tom, co máme, alespoň doufám rádi (motorky BMW a cestování). Poslední dobou mám ale pocit zda jsem se nedostal na jinou planetu, kde lidská úcta a slušnost k ostatním nepatří mezi základní lidské hodnoty. Jedinou vlastností
Vás (víte komu to sděluji) je ješitnost a neomalenost u někoho možná zaviněno mládím a nevyzrálostí. Vážně uvažuji o odchodu z tohto fóra, někam mezi ty kteří nezaplevelují a neshazují svůj diskuzní prostor věcmi, které jiné nezajímají. Ještě jednou Vás vyzívám přestaňte NÁS už otravovat a prosím tímto ostatní, aby nereagovali svými příspěvky na myšlenky těch silně inteligentních osob. DĚKUJI. Z úctou k Vám všem Ruda-Joe.
Joe... nedramatizuj to tolik. Je pravda že tahle otravná věc nejspíš dosáhla maxima. Lidi se vychovají navzájem - nechodit sem je blbost. Je toho tady pořád dost co za to stojí a stojí to za to to dát dokupy. Nechodit je jednodušší než řešit. Neřaď se mezi slabší kusy který odpadaj.
Na jiných forech jsem pozoroval /takový návod na řešení/ velkou vlnu odporu proti kazi.š.ukům ale zásadní věc byla kompletní ignorace. To je totiž jediný moment kdy už dotyčný není vnímán/potřeba a odchází sám. Tzn že dokud se s ním ostatní zabývají tak mu to vlastně vysvětlují, protože ho chtějí napravit a dávají mu další šanci. Pokud si dotyčný včas neuvědomí že všechno má svý meze vypadává z kola ven. A návrat dá hodně práce. Obvykle se vrací pod jiným nickem ale už jakoby jinak. .... atd....
Dakar 650, HusaberG