Asi je to složitější, než jak píšou v Aha, ale i tak zajímavý. Zvláštní představa, že by prodal třeba moji motorku, zatímco u něj byla na servise
Upravil jawaha dne 17.02.2011 09:23
No jo vono jet Dakar je finančně náročný
V průseru s prachama je člověk raz dva.
Škoda,třeba se to s ním ještě v dobré obrátí .....a nebo néé
Jedu? Tedy žiju!
Tomas1200GS napsal:
Kdyby se někdo dozvěděl, jestli nebudou dražit jeho motorku?
Je škoda aby padla do nesprávných rukou nebo stála jen tak na bankovním/exekučním pakrovišti.
Jen se neboj... z exekuce ještě nikdy nikdo nezbohatl (kromě exekuční firmy). Jestli se bude dražit takováhle věc, tak to bude novým majitelem někdo pěkně potichoučku a za pár babek oproti skutečné ceně...
Jenže... kdo ví, čí ta motorka ve skutečnosti opravdu je. Mohl jí mít jen v užívání... kdo ví...
Jinak za mě:
Škoda takovýho chlapa, jestli je všechno tak, jak se píše... chtělo by to slyšet taky jeho jako druhou stranu. Jestli je křivej, tak ať dostane přes prsty, ale taky mohl někomu ošklivě naletět...
Tomas1200GS napsal:
Je škoda aby padla do nesprávných rukou nebo stála jen tak na bankovním/exekučním pakrovišti.
Jen se neboj... z exekuce ještě nikdy nikdo nezbohatl (kromě exekuční firmy). Jestli se bude dražit takováhle věc, tak to bude novým majitelem někdo pěkně potichoučku a za pár babek oproti skutečné ceně...
Jenže... kdo ví, čí ta motorka ve skutečnosti opravdu je. Mohl jí mít jen v užívání... kdo ví...
Jinak za mě:
Škoda takovýho chlapa, jestli je všechno tak, jak se píše... chtělo by to slyšet taky jeho jako druhou stranu. Jestli je křivej, tak ať dostane přes prsty, ale taky mohl někomu ošklivě naletět...
JJ, většinou to tak bývá...
Ale jinak, já nechtěl zbohatnout, šlo mi o ten stroj.
Tomas1200GS napsal:
...Ale jinak, já nechtěl zbohatnout, šlo mi o ten stroj.
Já to pochopil a nebylo to ve zlém...
Podobně šel kdysi do exekuce jeden můj zákazník, který měl doma Ford Sierra Cosworth 2,0i Turbo v takovém stavu, že oči přecházely. Cena vozu v takovém stavu byla reálná jistě přes 200.000,- Kč Dostal za ní, respektive mu smázli z dluhu, po odečtení nákladů na odhad od znalce a další "poplatky" asi 80.000,- Kč a odvolání proti tomu neměl ani náhodou. Nemohl s tím autem nakládat a tím to haslo...
Prostě ho okradli a šmytec...
To je reálné i s případným prodejem Dakarové motorky. Jsou to haj.zli, kteří žijí z lidského neštěstí. Zloděj Ti něco ukradne a už ho neuvidíš. Tihle par.chanti Tě okradou a ještě se Ti s posvěcením našeho "právního řádu" smějí do xichtu...
Tomas1200GS napsal:
...Ale jinak, já nechtěl zbohatnout, šlo mi o ten stroj.
Já to pochopil a nebylo to ve zlém...
Podobně šel kdysi do exekuce jeden můj zákazník, který měl doma Ford Sierra Cosworth 2,0i Turbo v takovém stavu, že oči přecházely. Cena vozu v takovém stavu byla reálná jistě přes 200.000,- Kč Dostal za ní, respektive mu smázli z dluhu, po odečtení nákladů na odhad od znalce a další "poplatky" asi 80.000,- Kč a odvolání proti tomu neměl ani náhodou. Nemohl s tím autem nakládat a tím to haslo...
Prostě ho okradli a šmytec...
To je reálné i s případným prodejem Dakarové motorky. Jsou to haj.zli, kteří žijí z lidského neštěstí. Zloděj Ti něco ukradne a už ho neuvidíš. Tihle par.chanti Tě okradou a ještě se Ti s posvěcením našeho "právního řádu" smějí do xichtu...
Je to tak, ****...polobozi bez vedení, které by jim přistřihlo křídla.
Upravil Tomas1200GSA dne 17.02.2011 13:13
no jelikož mám i informace ze zákulisí, tak to co se o něm píše, jen jen zlomek toho, co se ve skutečnosti dělo. **** je bohužel slabé slovo. nemyslím, že se z toho nějak dostane.
Martina Macka neznám. Je to jezdec s obrovským talentem, když jel Dakar poprvé, někteří češi si stěžovali, že se s nikým nekamarádí, nikomu nepomáhá a jede agresivně jen na sebe. To chápu, špičkový sportovec má málokdy možnost se ohlížet na druhé a jde tvrdě za svým cílem.
Jeho morální vlastnosti neznám, ale asi šel za svým cílem bez ohledu na druhé ve všem. Talent a morálka nemusí být vlastnosti, které se sejdou u jednoho člověka.
Mimochodem mne napadá paralela s Martinem Kolocem...
Tomas1200GS napsal:
Jinak za mě:
JJ, většinou to tak bývá...
Ale jinak, já nechtěl zbohatnout, šlo mi o ten stroj.
Bohužel je to přesně naopak, za poslední měsíc a půl jsem se pokoušel vyzobnout z exekučních dražeb nějakou zajímavost a lidi jsou jak blázni - vydraží klidně auta o 10-15% dráž, než jsou na prodej, fakt to nechápu Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
V databazi hledanych osob uz neni, tak se treba k tomu nakonec postavil jako chlap a prihlasil se
Tezko rict,co ho k takovym vecem vedlo a co je na tom vubec pravdy.
Aktualne 1250 GSA HP
Každopádně se na dakaru už asi nesveze s tímhle jménem mu už sponzoři nebudou věrít!! Ale kdo ví jak to všechno bylo!!... servis a diagnostika BMW Motorrad
VasekBohnice napsal:
... za poslední měsíc a půl jsem se pokoušel vyzobnout z exekučních dražeb nějakou zajímavost a lidi jsou jak blázni - vydraží klidně auta o 10-15% dráž, než jsou na prodej, fakt to nechápu
Se tomu vubec nedivim. Kamarad co jel dakar v 09 na motorce a o nem rikal, ze to byl pekny ****. A nebylo to tim, jak tady nekdo pise, ze neni kamaradsky. Povysoval se, urazel a zesmesnoval.
A ten kamarad ten dakar dojel...
Upravil jofree dne 18.02.2011 00:30
F800GS
Ivan napsal:
Martina Macka neznám. Je to jezdec s obrovským talentem, když jel Dakar poprvé, někteří češi si stěžovali, že se s nikým nekamarádí, nikomu nepomáhá a jede agresivně jen na sebe. To chápu, špičkový sportovec má málokdy možnost se ohlížet na druhé a jde tvrdě za svým cílem.
Jeho morální vlastnosti neznám, ale asi šel za svým cílem bez ohledu na druhé ve všem. Talent a morálka nemusí být vlastnosti, které se sejdou u jednoho člověka.
Mimochodem mne napadá paralela s Martinem Kolocem...
jasne, jenomze to je o te vyvazenosti.
Mas plno lidi s talentem, ale jenom nekdo ten svuj potencial dokaze rozvinout -- a k tomu prave casto potrebuje ty dalsi sikovny vlastnosti (treba sebekontrolu a schopnost fungovat v tymu).
btw: jestli prodaval moto, co tam mel na servis... tak mne snad ani ze jel Dakar nezajima...
Upravil hicks dne 18.02.2011 07:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2