Ahoj, zvu Vás na posez a pokec 16/3/2011 od 19:00 do staročeské Hospůdky na radnici v Praze 9, rezervováno 10 míst na BMW v nekuřáckém, tanková Plzeň za 35,-, staročeská kuchyně a další atrakce čekají jen na Vás, tak se moc těším!
!!!EDIT: změna data (druhá a poslední) kvůli kolizi akcí s Jardou a Islandem zde http://www.bmwgs....ad_id=9636!!!
Upravil VasekPraha dne 02.03.2011 17:46
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Vjetrnik napsal:
to Venca: hele, aby ti doma nepřistřihli křidýlka, než začne sezona...jedna hospoda za druhou
Aby jsi potom mohl jít s náma jezdit, co?
Hehe teď se to mezi těma nonstop oslavama narození kámošova potomka a prvních narozenin mého potomka snadno ztratí
Alda napsal:
Krapet z ruky xakru, na muj vkus je tu nejak moc prazaku
Hele a parkovat u pražáků Ti nevadilo, co?!
a tebe tenhle pristup jeste prekvapuje?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ahoj, Jarda mě požádal, zda bychom posunuli Radnici o týden či o dva, abychom se (někteří) zúčastnili u něj v Miškovicích(?) posezení v hospůdce s besedou o projížďce Islandem - jde především o Boba a Vjetrníky, kterým by termín kolidoval > jste v poho se 9/3/11 zúčastnit besedy s Jardou? popř. na který termín mám posunout Radnici? Jestli se Vám nic posouvat nechce, mě to neva, rád pojedu jak na Radnici, tak třeba i do Miškovic, dík za info, V.
Ano, Vaška jsem se zeptal, jestli by proti případný změně něco z principu nebo jinýho důvodu neměl. Je to jeho termín a pořádat v jeden den dvě akce by by bylo na hlavu. Pár lidí už se ozvalo, že by se jim "přednáška" zrovna teď hodila, musel jsem tedy napřed oslovit Vencu, než se zeptám dalších zájemců. Ten se k tomu staví bezvadně, jak jsem ostatně čekal, dokonce mne vyzval k "zalobbování" v tomto vlákně . To dělat nebudu, jak známo, nikdy se nenajde úplně ideální datum - teď by se to hodilo Vjetrníkům a dalším lidem, zase jak na potvoru je ze hry Medik, Antipyroman Old Gs Ivo..., těžká práce. Mně osobně je to zatím úplně jedno, pro dřívější Mišigan bych se trochu klonil pouze z důvodu, že teď zaručeně může "promotér" besedy, což příště může být též, ale taky nemusí. Prostým a jednoduchým příspěvkem každého, kdo se CHCE A HODLÁ zúčastnit některé z těchto VZÁJEMNĚ SI NEKONKURUJÍCÍCH akcí, by šlo dát najevo, kdy by komu co lépe vyhovovalo. Naši političtí představitelé se referenda bojí, já ho však vyhlašuju, páč nemám o co přijít . Konec výběru bych viděl do nedělní půlnoci, jelikož následující rezervace atd. vyžaduje dostatečný předstih. Reakce čekáme v kterémkoli z obou souvisejících vláken
No, ale musím uznat, že v zimě jsme měli uklizeno nejlíp v ulici, furt jsem si říkal jak je to možný a on to Alda.....
Takže při frekvenci sněžení je jasný, že jsi byl v Praze víc než doma, čili už jsi vlastně poloviční Pražák
Tak koukej dorazit
Maiali nel Fango!
VasekBohnice napsal:
připomínám účastníkům zájezdu, že je třeba se dostavit s náladou... dobrou
privedes mi objedního (či objetního Radoska..? prosím prosím
Upravil hicks dne 14.03.2011 08:15
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2