Zdarec přátelé,
nevíte kde sosnout,nebo náááhodou nemáte někdo z Vás manuál v češtině na tenhle stroj?
Díkes....
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kluci díky!!
to Vašek : m.cz mě taky napadli,ale byl jsem línej to tam hledat
Vláďa : nevím co kámoš má,nebo nemá,takže až s ním budu zase mluvit,tak se ho poptám.Ale říkal mi,že má manuál v AJ a dle obrázku rozumí,co se týče morotu atd.Spíš mu jde o elektriku v češtině.
Ono mu asi nezbyde nic jinýho,než si to přelouskat.
Díkes všem !
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vlada-adv napsal:
Ok s elektrikou nemám problém je to můj obor. Tak se ozvi.
Výborně.DÍKY Vláďo !!! Kdyby jo,ta se Ti ozvu !
Kdyby jsi to ještě pořád sháněl tak se zaregistruj na těchto stránkách http://www.etv100... a po přihlášení ti nahoře na stránce vyskočí ikonka soubory.A tam stáhneš manuál jak v češtině tak v angličtině.
zkoušeli jste někdo Caponorda? jakej je to pocit? já bych si to chtěl taky jednou vzít do parády na vyzkoušení, ale je jich v mém okolí jak šafránu... tedy žádný
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Kámoš ho měl a byl s ním celkem spokojenej co se pohodlí a cestování týče se spolehlivostí to bylo horší. Každopádně prošel evolučním vývojem a skončil u GS 1150
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
VasekBohnice napsal:
zkoušeli jste někdo Caponorda? jakej je to pocit? já bych si to chtěl taky jednou vzít do parády na vyzkoušení, ale je jich v mém okolí jak šafránu... tedy žádný
Loni jsem byl na dni Aprilia a Moto Guzzi v Kořenově...
VasekBohnice napsal:
Já jsem ho měl pujčenýho od maníka od nás ze vsi... Jede uplně parádně(ještě aby ne,když je v tom seškrcenej motor z RSV) a je to fakt moc pohodlnej stroj. V mém okolí jsou Caponordy 3,ale hezčí je Rally Raid.Toho jsem však viděl na živo jen jednou ...
VasekBohnice napsal:
Já jsem ho měl pujčenýho od maníka od nás ze vsi... Jede uplně parádně(ještě aby ne,když je v tom seškrcenej motor z RSV) a je to fakt moc pohodlnej stroj. V mém okolí jsou Caponordy 3,ale hezčí je Rally Raid.Toho jsem však viděl na živo jen jednou ...
Původně jsem se zamiloval do Varana, ale pak jsem hledal dál, Caponord by taky v užším výběru, než mě Bigr uvrtal do GS Ale svezl bych se. varana už znám, ale itala jsem ještě nesedlal. na výstavě jsem to taky očumoval....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
smazak73 napsal:
Otázka na touratech.cz
Co všechno je u Vás k mání na tuhle mašinu?
Pošli to rovnou do PM Tomášovi. Budeš to mít jednodušší
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
smazak73 napsal:
Otázka na touratech.cz
Co všechno je u Vás k mání na tuhle mašinu?
Pošli to rovnou do PM Tomášovi. Budeš to mít jednodušší
No nemyslím si že by si se mnou zrovna Tomáš TT chtěl vyprávět přes PM.
No, to já netuším, se mnou komunikoval A v katalogu tu motorku nemají? Koukal tam?
Tak jsem tam teď čučel a on line katalog má nějakou chybu a dostal jsem se akorát ......přesně tam.
Upravil Medik dne 05.02.2013 21:42