Je možné nějakým způsobem vyřadit někoho (Hickse) když si čtu forum, atˇse mi nezjevují jeho příspěvky?
Nechci probírat proč a jak, prostě mi jeho bezpředmětné sebeukájení komplikuje přehlednost ve čtení. Kam se kouknu, má nějakou duchaplnou info ,,K věci" Chápu že se jedná o forum, má na to právo, ale mě to zbytečně odrazuje od čtení. Vím že na motorkářích něco podobného bylo, nebo možnost ve svém tématu mazat.
Prosím pana Hickse aby ponechal toto vlákno bez povšimnutí, já tě ignoruji, chovej se stejně.
Děkuji.
ja si budu asi muset na tom ostravsku zridit ambasadu, mam tam neuveritelne fanousku
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal:
Je možné nějakým způsobem vyřadit někoho (Hickse) když si čtu forum, atˇse mi nezjevují jeho příspěvky?
Nechci probírat proč a jak, prostě mi jeho bezpředmětné sebeukájení komplikuje přehlednost ve čtení. Kam se kouknu, má nějakou duchaplnou info ,,K věci" Chápu že se jedná o forum, má na to právo, ale mě to zbytečně odrazuje od čtení. Vím že na motorkářích něco podobného bylo, nebo možnost ve svém tématu mazat.
Prosím pana Hickse aby ponechal toto vlákno bez povšimnutí, já tě ignoruji, chovej se stejně.
Děkuji.
jinak nejvtipnejsi je posledni veta... ten cely prispevek je opravdu krasnym prikladem ignorovani Hixe. To mi pripomina jak mi vcera kdosi vycital, ze na nej odpovidam a sam sazel jeden prispevek za druhym.
No nic, nekdo by si tu mel zamest pred vlastnim prahem ci jeskyni
17 cm
Hehe a ještě "ignore Vjetrník"
Upravil Kubrt dne 28.02.2011 21:40
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
protoze mam Waltera tak rad, mam pro nej jeste jeden super navrh:
Vyjimecne mu ZADARMO zablokuju jeho IP primo na firewallu pokud ma z mych mouder takove svědění
krome toho ze se zbavi mych prispevku ziska jeste bonus navic -- nedostane se ani na muj osobni, ani na Vjetrnikuv web...
to nevezme jen blazen....
Upravil hicks dne 28.02.2011 21:53
17 cm
Waltr napsal:
Děkuji.
Hiksi, ty jsi fakt pořádněj kus promočenýho masa. Doposud jsem pouze kroutil hlavou nad zimním děním zde na fóru, ale tohle je moc. Autor vlákna tě velice slušně požádal o nereagování a ty si ty své tři příspěvky prostě neodpustíš. A navíc zase vysíráš do moraváků. Jsem moravák a poloviční slovák, tak jsi mne načnul už o víkendu urážkami raptora. Za to své chování fakt si zasloužíš jednu po čuni. Zde už dohoda totiž nemožná. A klidně mi můžeš vyhrožovat TOčkem, batalionem právníků apod. Tohle super fórum jde kvůli jednomu vysíračovi pěkně do kytek. Vždy jsem si ho otvíral u své ranní kávy a vklidu se dozvěděl něco nového. Dnes si jej čtu na ****u. Doufám, že vše vyřeší brzké jaro.
Milosi: klidně zaplatím vývoj nové funkcionality fóra nezobrazování příspěvků od určitých uživatelů.
Je to škoda že není. Myslím že zejména možnost si ošetřit ,,své" téma by byla fajn.
Je fakt že by nastala situace, kdy by si inzerenti mazali upozornění na nešvary a podobně. Asi by to trošilinku potlačilo smysl fora.
Nicméně si nemohu pomoci, není to problém nesouhlasu s názorem nybrž s formou. Je mnoho lidí se kterými se v diskuzích rozcházím, příklad Tomáš TT, jenže on je (a to klobouk dolů) schopen udržet respekt a vést diskuzi na věcné ůrovni. Tahle vlastnost prostě tomu chlapci chybí, a to zřejmě přes určitou inteligenci. Bohužel mu chybí sociální inteligence, a ta je prostě v době komunikace bez fyzického kontaktu zcela zásadní. Nic. Je fakt že bych to měl příliš jednoduché. A je pravda že se to přežít dá, jen jsem si chtěl méně kazit den.
Děkuji.
lochman napsal:
Hiksi, ty jsi fakt pořádněj kus promočenýho masa. Doposud jsem pouze kroutil hlavou nad zimním děním zde na fóru, ale tohle je moc. Autor vlákna tě velice slušně požádal o nereagování a ty si ty své tři příspěvky prostě neodpustíš. A navíc zase vysíráš do moraváků.
chlapci, chlapci... ja napisu ze bych si na ostravsku mel otevrit ambasadu a vy to hned chapate jako navazeni se do moravaku?
To je fakt absurdni... jestli to vsechno beres tak vazne, tak by ses mel spis zamyslet, jestli je vhodne chodit vubec na fora a nezustat radsi na Youtube u Krtečka.
---
ad. Waltr: neplet si vkus s hruskama. A jestli chces klid na foru, tak v PRVNI RADE nezakladej takovahle vlakna.
-
koukni na tu Chrudimskou particku -- az na vyjimky dodrzuji zakopanou sekeru. Dodrzuj to same a budes tu mit o dost vic klidu. Stejne jsou az na vyjimky stale ty same tvare.. hadam se tu pravidelne tak s 10, 15 lidma.
Upravil hicks dne 01.03.2011 08:36
17 cm
to Waltr: Jedno je fakt. Stačilo napsat PM adminovi a zeptat se, nebo to napsat bez konkrétních jmen. Takhle je to zbytečná (i když třeba neúmyslná) provokace u které bylo víceméně dost jasný, že bude následovat reakce. A co si budem povídat... myslím, že by tak reagovala většina, která by byla takto označena.
Michal napsal:
Hiksi,hiksi ty si fakt rypak. Takhle tady "kamarady" mit nebudes.A jeste zrovna Waltr to je slusnej kluk. Ja nevim ze ti to furt zerou
tjn
pokud mohu doporučit - štve-li Vás kdosi nejmenovaný, jehož přezdívka může čirou náhodou začínat i na Hick*, doporučuji tlačítko ignore ve vlastní hlavě - nereagujte na něj, absolutně, na nic, necitovat, nesolovovat - ovšem takto musí postupovat všichni a důsledně, což uznávám, se v daném případě mnohdy vydržet nedá
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Michal napsal:
Hiksi,hiksi ty si fakt rypak. Takhle tady "kamarady" mit nebudes.A jeste zrovna Waltr to je slusnej kluk. Ja nevim ze ti to furt zerou
tak s nim promluv, ja s nim chci kamaradit ale on je na mne osklivy
17 cm
Michal napsal:
tjn
pokud mohu doporučit - štve-li Vás kdosi nejmenovaný, jehož přezdívka může čirou náhodou začínat i na Hick*, doporučuji tlačítko ignore ve vlastní hlavě - nereagujte na něj, absolutně, na nic, necitovat, nesolovovat - ovšem takto musí postupovat všichni a důsledně, což uznávám, se v daném případě mnohdy vydržet nedá
Tak tahle myšlenka se poměrně šíří přes PM a je znát, že se i mnohde dodržuje. Pokud mě mrzí, že někdo dokáže během pár minut zablábolit jakékoliv vlákno nesmysly, tak ho párkrát požádám či upozorním a pokud to nezabere,přestane mě stát za jakoukoliv reakci. Prostě mě může nakrásně jazykem očistiti anální otvor.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Michal napsal:
tjn
Tak tahle myšlenka se poměrně šíří přes PM a je znát, že se i mnohde dodržuje. Pokud mě mrzí, že někdo dokáže během pár minut zablábolit jakékoliv vlákno nesmysly, tak ho párkrát požádám či upozorním a pokud to nezabere,přestane mě stát za jakoukoliv reakci. Prostě mě může nakrásně jazykem očistiti anální otvor.
Tady promluva nepomaha,bud te zacnou brat tak,ze proste mas takovej humor,nebo te tak brat nebudou a budete po sobe porad strilet.No a jelikoz ty jses na to strileni celkem dost zviklej tak vetsinou vitezis Nutno podotknout,ze ciste bez vulgarit. Teda vetsinou,parkrat ti to taky ulitlo
Michal napsal:
tjn
no vida, treba se tu uchyti i jine civilizovane postupy bezne na ostatnich forech... dalsi dobry zvyk je nemit obsesivni potrebu procitat VSECHNA vlakna a pak z toho silet...
Ja touzim byt nekterymi ignorovan, to jsem ostatne rikal uz mnohokrat
17 cm
Michal napsal:
Tady promluva nepomaha,bud te zacnou brat tak,ze proste mas takovej humor,nebo te tak brat nebudou a budete po sobe porad strilet.No a jelikoz ty jses na to strileni celkem dost zviklej tak vetsinou vitezis Nutno podotknout,ze ciste bez vulgarit. Teda vetsinou,parkrat ti to taky ulitlo
no ja jsem rad, ze to alespon NEKDO chape a bere s rezervou...
17 cm