Zdar, mam problem... chel bych konecne zacit jezdit do prace na motorce, ale mam to cca 10 minut cesty... a 10 minut se oblikat a pak zase 10 minut svlikat, resit kam s vecma atd, to je docela na prd. Abych zase v praci chodil v moto hadrech, to bych se pekne zaparil a navic to vypada blbe, i kdyby to byly takove ty "jako by normalni obleceni" ..
Já toto nikdy vzkutku neřešil protože se v práci stejnak převlékám do monterek...ale napadamě co kevlarové kalhoty??přeci jen v to mse dá chodit i normálně??no a bunda??ta se vždycky dá někde pověsit na hřebík v kancliku
magoss napsal:
Já toto nikdy vzkutku neřešil protože se v práci stejnak převlékám do monterek...ale napadamě co kevlarové kalhoty??přeci jen v to mse dá chodit i normálně??no a bunda??ta se vždycky dá někde pověsit na hřebík v kancliku
Já teda jezdim v autě Jestli jsi tam za 10 minut, tak to bych ani motorku nevyndaval a jezdil bych na Staďákovi nebo podobnym přibližovadle v normálních hadrech
tak můžeš si je sem tam vyprat nebo jezdit i v jinčích kalhotech kevlar byl jen příklad pač tam nějaká jistá ochrana je i dkyž nevím jaký by to bylo v nich fláknout zda to pomůže či ne
randolf napsal:
Zdar, mam problem... chel bych konecne zacit jezdit do prace na motorce, ale mam to cca 10 minut cesty... a 10 minut se oblikat a pak zase 10 minut svlikat, resit kam s vecma atd, to je docela na prd. Abych zase v praci chodil v moto hadrech, to bych se pekne zaparil a navic to vypada blbe, i kdyby to byly takove ty "jako by normalni obleceni" ..
Jak na to??
Jezdím v Citroenu AX 954ccm, 3dveřák.Ukrutnejch 33kW. Výbava: 1 sterač a 3 šrouby v každém kole.
Na motorce párkrát do roka v riflích (cca 15km od baráku), nebo když jedu do práce přímo z akce (na akci),tak v plné polní i s kuframa.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
mám to taky 10 min. - na kole - i když minulý týden při - 15 st. mě k sobě přimrzali nosní díry... po ránu ze mě ty krabičky retek pěkně vylítaj, pročistí se plicní kanálky na novou dávku......vyjímečně oprášim babetu....
Já jezdím do prace cca 4km na moto v civilu... Pomalu a beru to tak, jako bych jel na skutru. A snažím se dávat o to větší pozor. A nosím často alespoň normální koženou bundu, nebo mám pár sak od Tucanourbano. Vypadá to decentně a má to takový malý městský chrániče.
Problém je, že to prodávají nejblíž v Itálii....
Jinak uvažuju o dalších kevlarovejch džínách, ty co mám jsou moc evidentně moto. Takže asi půjdu do dragginů, jestli mi budou (mám problém s dýlkou nohavic....).
Maiali nel Fango!
Na Tenere jsem jezdil ucpaným Brnem 15 minut podle počasí - klidně jen v tričku když byly tropy. Ale dvanáctku bawora by se mi asi na těch pár kilometrů ani nechtělo startovat, tak jezdím autem
Já jezdím do práce 130km tam a 130km zpátky.Jezdím oblečenej normálně v motohadrech...
Myslíte,že bych si měl koupit něco jinýho?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.