To víš že se to vyplatí,každý rok říkám ,že už nepojedu,že to zas tak velká pecka není a každý rok stejně jedu,alespoň trochu uklidnit abstinenční příznaky.
Dum spiro,spero.
Kamarádi.....Můžete se mi někdo mrknou na výstavě jestli tam náhodou nemaji za nějakou zvýhodněnou cenu Schuberthku C3 a botky Sidi Adventure a TCX infinity....??? Budete mít u mě pivo...!!
mrknu, jdu tam nejspis dneska vecer, pak napisu feedback
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
servisak napsal:
Já jezdím už 10 let pravidelně v sobotu a mám klid!!
Já v So a Ne makám na baráku abych mohl do té Albanie. Proto pojedu v Pa na odpoledne do PHA. V loni jsem nebyl a prý jsem o nic nepřišel, tak se raději ptám.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Mě spíš řekněte která z těch dvou výstav je lepčí? Pojedem zítra a chcem mrknout na obě. Nejspíš začnem v Letňanech, má drahá by totiž po výstavě ráda na kolotoče
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Mě spíš řekněte která z těch dvou výstav je lepčí? Pojedem zítra a chcem mrknout na obě. Nejspíš začnem v Letňanech, má drahá by totiž po výstavě ráda na kolotoče
kdyz jsem videl zastoupeni znacek v Letnanech, tak mi to staci..
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
falcons napsal:
Si najeď na stránky obou výstav a porovnej si seznam vystavovatelů. V Holešovicích je ze zásadních značek snad jen Ducati. (a ty kolotoče )
Ted jsem se vratil,zalezi co te zajima no...jako neco tam je,neni to nejak moc velky jen 2 Haly(mluvim o Letnanech,jedna mensi jedna vetsi) BMW stanek me nejak moc nezaujal, maji tam motorky vystaveny vcetne GLT nebo jak se to jmenuje,1000 RR ale moc mne to nenadchlo, normal pokoukas,muzes posedet.(proste krom tour motorek nic noveho) Jedny RP3 hadry na vesaku....V TT se mi libilo upraveny 800GS trakhle upravena to bude dobra motorka,jen nemelo velkou nadrz coz je skoda. Cena uprav asi dost vysoka....Nejvic jsem si pokecal s Igorem Brezovarem,koupil od nej nejaky CD coz mne ukecal,aby pry mel na dalsi cestu U CK Rajbas jsem taky koupil DVD za 60Kc z Indie,byl tam starsi pan ktery cestu absolvoval a byl nadseny,sednul jsem si na toho einfielda a musi to bejt zazitek na to tam jezdit U Pardala jsem se jen prosel,mel tam nejaky lidi,mensi stanek,ale hadry Klim vypadali pekne,osobne se mi libili vic ,nez Comagnero,ktery se mi az tak moc nelibilo. Hadry od Stadler jsou podobny a podle mne i hezci. U stanku Hondy meli na novym VFR moc peknou hostesku. Prvne jsem videl Yamahu tenerku 1200,ale sednout jsem na ni nemoh. Taky mne nenachla dost silnicni, u KTM maji novou 990 modrou,je to nizka verze.Pekna celkem je,ma lepsi sedlo motor z R-ka,jinak pri starym jen barvy. V TT jsem dostal katalog,prozkoumal kufry Zega PRO,ktery jsou asi ted fakt nejlepsi kufry a jiny bych momentalne nekupoval. Vyzkousel jsem Uvex enduro v karbonu,ktera je fakt lehounka a ma pevnejsi ksilt nez ten plastak co mam ja....zalezi co te zajima,ja byl vcelku spokojenej,co jsem chtel jsem videl,spoutu jsem presel,pac choppery,ctyrkolky a pod. mne nezajima a nebyl jsem tam nejak moc dlouho.Prijemny odpoledne,dovolenou bych si kvuli tomu asi nebral,pokud bych teda vylozene neshanel vic veci z tech, co tam jsou,ze je to na jednom miste.
Aktualne 1250 GSA HP
Mimochodem neco od Ducati je i v Letnanech,ale myslim jen tak 2 motorky Diavel a pak nevim, s napisem nesedat. http://www.motork...17957.html
Upravil xavier dne 03.03.2011 16:52
Aktualne 1250 GSA HP
Byl jsem dopoledne v Holešovicích jedna hala jsou čopry bohemia custom celkem dobrý mašiny a spousta doplňků na ně ke koupi. Prostřední hala Ducati byl tam Diavel i MS,MV augusta a Beneli. Další hala je plná čínskej čtyřkolek a podřadného oblečení všeho druhu. Dole v Křižíkově pavilonu je kompletní KM racing team byl tam i Macháček se čtyřkolkou. Nevim kolik stojí vstup, ale jako platící bych tam asi nevlez.
FYYFF
Tak je tam GT,jsou tam tusim dve vedle sebe, neni to muj salek kavy,takze nejak poradne jsem to opravdu neprohlizel...jen vim,ze nemelo navigaci v panelu a ze mne nenadchlo,jsem proste vic na cestovni endura
Aktualne 1250 GSA HP