Tož jsem podlehl módnímu vlivu a pořídil ten váš vehikl. Doufám, že jsme dobře udělal. Po loňské dovolené (ukrajina, rumunsko, bulharsko, turecko, řecko, makedonie, srbsko atd..) celé za tejden a na Buellu, včetně zpáteční cesty 1800km na zátah, jsem naznal, že už su staré a potřebuju něco krapet pohodlnějšího. Koupil jsem od známého totok: http://www.motork...41504.html
Kapánek větší než můj bulík
to Xavier: podle všeho to je po crashi, neb tomu chybí spojlery u plexi, má to neoriginální řídítka...a nemá to zrovna naleštené svody
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Xavier: podle všeho to je po crashi, neb tomu chybí spojlery u plexi, má to neoriginální řídítka...a nemá to zrovna naleštené svody
A ještě prázdnou nádrž!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Však to nekupoval v obchodě jako nový néé. Asi tam někomu ty spojlery vadily tak je dal do řiti-třeba aby na něj trošku foukalo a chtěl si připadat jako na motorce. No a pro Atase to je stejně posun k lepšímu co se ochrany před větrem týče
A řídítka tam musím mět doživotně originál či co?
No a svody se přelíznou na lešticím kotouči a je to. Stejně by se Atas nudil.
Motorka která nepadla je jen ta co sjíždí z výrobní linky. Každou to dřív nebo pozdějc čeká.
ATAS GRATULUJU!!! A vítaj mezi náma!
Na zahájení sezony v TR ti ju vomrknu jestli tam budeš
Jedu? Tedy žiju!
Nevím, jestli jsi udělal dobře, že jsi sem napsal a chtěl se s námi podělit o radost ze svého nového stroje...
Víš, tady je spousta odborníků, jejichž odborné komentáře hraničí s věšteckými schopnostmi...
Takže se za chvíli dozvíš, že nejenom že Tvoje nově koupená motorka byla bouraná, ale taky že má stočené kilometry, povolené dva dráty v předním kole, Ty že máš tenisový loket a Tvoje manželka že dnes přijde domů odbarvená na blond...
Nenech se ale rozhodit, za chvíli tomu tady přijdeš na "chuť" a za tři chvíle už takový neověřený bláboly budeš zkušeně mrskat taky...
Jinak gratulace k super stroji a spoustu šťastně najetých kilometrů...
Jo a ty dráty v tom předním kole si dotáhni, nebo raději tady na to založ vlákno......!!!
Radosek: pravdu máš
A proto tyhle stránky vlastně jsou
Atas: díval sem se na fotky a fakt bys měl s těma drátama něco udělat než vyjedeš
Jedu? Tedy žiju!
Tož mě neserte, tad hodinu litam kolem toho cajku a hledam muchy. Bourana asi nebyla, nebo je fajně spravena. O GS jsem nikdy nejevil zajem, takže takovejm detailum si nevšimam. Jo je hola bez ABS, což jak jsem se tady dočet už nikdy neprodám. Bohudik. Abs a jiny vyfikundace jsou stejně jen pro másla. A ty draty jsem si teda dotáhl ....
MikaKaco napsal:
Jak jste podle fotek poznaly že jsou volny dráty v kole
No přeci po hmatu ne? To dá rozum
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz