Jezdím s hliníkovými kufry mnoho let, vždy byly v barvě hliníku. V posledních letech jsou módní různé barevné kombinace, ať třeba pouhé víko v jiné barvě, popř. celé kufry. Viděl jsem ale i kufry různobarevně lakované, aby ladily s motocyklem, popř. jen s různými nápisy, mapami apod. Skalní offroadáři mají asi nejradši klasický hliník, ale popadla mne touha nějak kufry odlišit a hledám inspiraci. Nechcete se pochlubit s vašimi kufry, pokud nejsou "jen" v barvě hliníku?
Ivan napsal:
Jezdím s hliníkovými kufry mnoho let, vždy byly v barvě hliníku. V posledních letech jsou módní různé barevné kombinace, ať třeba pouhé víko v jiné barvě, popř. celé kufry. Viděl jsem ale i kufry různobarevně lakované, aby ladily s motocyklem, popř. jen s různými nápisy, mapami apod. Skalní offroadáři mají asi nejradši klasický hliník, ale popadla mne touha nějak kufry odlišit a hledám inspiraci. Nechcete se pochlubit s vašimi kufry, pokud nejsou "jen" v barvě hliníku?
ja ti nevím ale za mě je prostě jednička klasika! Stějně nato nalepíš pár samolepek a je to!! Nebo nedej bože když s tím spadneš!! Takhle to mám já a zame jedna!!
servisak přiložený následující obrázek:
Bystricke - dobrý, Tvoje kufry mne zaujaly i když to není přesně ten motiv.
I mapy na kufrech nejsou špatné. V posledním Supermotu je foto KTM 990 s kufry Grave kompletně v barvách a liniích motorky, dost zajímavé...
Mám stříbrné 1150ADV, a uvažuju o nějakém motivu stříbrno-řerveno (+ max. černá), který by podtrhl linii motorky. Kufry jsou stříbrné, možná by šlo jen šikmo nalepit podobný motiv jako je na nádrži kombinovaný s "Adventure" aby přecházel do čel kufru, popř. víka, ale je to taková povrchní úvaha, protože tyhle motivy má známý v počítači, když mi je dělal. Neudělal by mi někdo hrubý návrh když mu pošlu fotku motorky s kufry?
Ivan napsal:
Bystricke - dobrý, Tvoje kufry mne zaujaly i když to není přesně ten motiv.
I mapy na kufrech nejsou špatné. V posledním Supermotu je foto KTM 990 s kufry Grave kompletně v barvách a liniích motorky, dost zajímavé...
Mám stříbrné 1150ADV, a uvažuju o nějakém motivu stříbrno-řerveno (+ max. černá), který by podtrhl linii motorky. Kufry jsou stříbrné, možná by šlo jen šikmo nalepit podobný motiv jako je na nádrži kombinovaný s "Adventure" aby přecházel do čel kufru, popř. víka, ale je to taková povrchní úvaha, protože tyhle motivy má známý v počítači, když mi je dělal. Neudělal by mi někdo hrubý návrh když mu pošlu fotku motorky s kufry?
Pokud by jsi chtel na kufry nalepit ty same samolepy co mas na nadrzi,tak ti je daruju!Podekovat za ne pak muzes Mařovi,ten je zase daroval mne!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
servisak napsal:
ja ti nevím ale za mě je prostě jednička klasika! Stějně nato nalepíš pár samolepek a je to!! Nebo nedej bože když s tím spadneš!! Takhle to mám já a zame jedna!!
ta mapa se mi líbí jakože hodně!!! super..
Over than 250k km on BMW GS bikes
servisak napsal:
servisak napsal:
servisak napsal:
servisak napsal:
Ivan napsal:
Lakované a jiné "designové úpravy jsou moc hezké, ale jen do chvíle, než někde tu mašinu někde "odložíš". Pak přijdeš na to , že na samotném hliníku je jakékoliv mechanické poškození nejmíň vidět. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Jinak proti gustu žádný dišputát...
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
servisak napsal:
Povazoval bych ji asi za kvalitnejsi..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
Ivan napsal:
Lakované a jiné "designové úpravy jsou moc hezké, ale jen do chvíle, než někde tu mašinu někde "odložíš". Pak přijdeš na to , že na samotném hliníku je jakékoliv mechanické poškození nejmíň vidět. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Jinak proti gustu žádný dišputát...
Je to bohužel tak, prostě ty kufry jsou nejpraktičtější bez ničeho jen obyčejnej hliník.
Když jsem měl na staré moto BIG HUSKY,polepil jsem je samolepící folií. Po roce jsem je prodával, folii jsem sloupnul a byly jak nový.Reflexní pruhy jsem tam měl z montérek.
To jen tak pro inspiraci
jt přiložený následující obrázek:
Zdravim chlapi.Zrovna ted jsem jeden vyklepaval kladivem.Nejlepsi kdyz jsou kufry hole.Napadlo me akorat nalepit na nadrz krevni skupinu,mozna by me to mohlo nekdy zachranit.