Pamatuju si, že si tady kdysi několik lidí přálo enduro helmu se sluneční clonou. Tahle sice není tak úplně hodně moc enduro, ale štítek to má a místa na bradu a na dýchání snad taky trochu víc
Narazil jsem na ní u louise, ale TADY jí maji u nás a ještě levnějc.
Upravil morabo dne 26.03.2011 12:56
Maiali nel Fango!
Vypada celkem dobre, cena taky ujde. Ale kdyz mam ksilt,tak tu slunecni clonu osobne nepotrebuju,leda ze nekdo pri prejezdech treba ksilt sundava kvuli aerodinamice,tak pak asi je dobra. Jen asi plexi nema antifog ze?
Aktualne 1250 GSA HP
Vypadá dobře, sluneční clona je určitě benefit, který dost lidí ocení.
Pro mě je ale u takovéhle helmy důležitější možnost použití enduro brýlí, což např. uvex enduro umožňuje
Ta Uvexka hodně příjemná, dobře udělaná, správně tvarovaná - alespoň na ten můj vodojem. Rozhodně skvělá volba v poměru cena/výkon.
Ale tohle asi taky nebude marný, X-lite je prestižnější varianta Nolanu, což se samo nedá srovnávat třeba se Schuberthem, ale zase žádná no-name čína, pakistán to neni. A hlavně, je to asi zatím jediná helma týto koncepce, takže jestli po takový někdo touží...
Maiali nel Fango!
Čistě ze zvědavosti. Má někdo nějakou zkušenost s touto helmou ? http://www.motosp...ibrna.html Na léto by nemusela být špatná.
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
kepkin: ty jo to bych asi mozna ani nechtel ja sem koupil BMW Enduro helmu, starsi a Jezek mi snad pry jako prvnimu v CR sehnal komplet novej vnitrek stal cca 2500,- helma stala 2700,- takze mam ted luxus helmu , jinak na enduro prilbe mi pripadne zbytecna ta clona pokdu clove nejezdi v te helme dalky , ja to mam na jezdeni po CR a to bohate staci , plexi je trosicku kourovi a na slunko mam ten ksilt
pokdu bych uvazoval o enduro prlbe s clonou tak bych sel hlavne cestou VAHY to znamena co nejlehci
schrek napsal:
kepkin: ty jo to bych asi mozna ani nechtel ja sem koupil BMW Enduro helmu, starsi a Jezek mi snad pry jako prvnimu v CR sehnal komplet novej vnitrek stal cca 2500,- helma stala 2700,- takze mam ted luxus helmu , jinak na enduro prilbe mi pripadne zbytecna ta clona pokdu clove nejezdi v te helme dalky , ja to mam na jezdeni po CR a to bohate staci , plexi je trosicku kourovi a na slunko mam ten ksilt
pokdu bych uvazoval o enduro prlbe s clonou tak bych sel hlavne cestou VAHY to znamena co nejlehci
Moje stará Caberka taky tolik vážila,tak jsem svyklej.
No a co se týče clony ,tak si bez ní už nedovedu představit jezdit.
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
kepkin napsal:
Čistě ze zvědavosti. Má někdo nějakou zkušenost s touto helmou ? http://www.motosp...ibrna.html Na léto by nemusela být špatná.
Jestli se nepletu, tak tuhle maji na prodejne v Honde Smucler, tak ji tam okoukni. Na fotkach bohuzel vypada lip, nez v realu.
EDIT: Prispevek 251 http://www.bmwgs....wstart=240
Upravil xHackerM dne 24.09.2014 06:38
morabo napsal:
Pamatuju si, že si tady kdysi několik lidí přálo enduro helmu se sluneční clonou. Tahle sice není tak úplně hodně moc enduro, ale štítek to má a místa na bradu a na dýchání snad taky trochu víc
Narazil jsem na ní u louise, ale TADY jí maji u nás a ještě levnějc.