zahorak napsal:
Vevis už nic neslubujem lebo ked si neco planujem tak sa mi nic nedari.Ak maš kontak na seba tak ti zavolam až ked budem sedat na mašinu 8.7 abi si vedel že dojdem a počital somnou
Vubec si s tim nelam hlavu.Ted jsem pocital pocet lidi a po secteni komentaru,prihlasek ve vlakne,v PM,plus par lidi mi to jen reklo ustne,tak to vychazi k 60 lidem.Takze jsem to tak nahlasil a kdyz to nekomu nevyjde a nekdo naopak prijede navic,tak to uz se nezblazni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hej pankáčové,v kolik se kde sejde Pardubická sekce a kdo všechno se s náma sklouzne?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj.
Byl jsem pár měsíců mimo net, bo bylo nějaké lítání....
Koukám,že se udála hromada nových věcí, stalo moře zážitků.
Zatím reálně hrozí má účast,tak si připravte játra.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Prave jsem dodelal itinerar na vyjizdku!Vyjizdka ma 131km po silnicich 2. a 3.tridy.Na trati je 9 ukolu.Pote jeste v cili vyplnite 5 jednoduchych otazek.Ja to pak mozna vyhodnotim a rozdam nejake ceny.
Itinerar je na papiru velikosti A4.Tankvak vyhodou.Nebo alespon plastove pouzdro a tuzka.Izolepa tam bude.Km jsou podle navigace.Takze navigace bude vyhodou.Tachometry vetsinou neco pridavaj.
Kdo by nechtel jet podle itinerare,tak bude moct jet mimo soutez se mnou.Asi budu pujcovat 1100gs Ivo Bohuslavovi,takze pojedu na dvouventilu.To znamena,ze pojedu kochacim tempem!
Cena za ubytovani v chalupe je 150kc os./noc ve vlastnim spacaku.200kc vcetne povleceni.Snidane budou formou svedskeho stolu.Cena asi 70kc vcetne nejakeho piti.
Kubrt napsal:
Hej pankáčové,v kolik se kde sejde Pardubická sekce a kdo všechno se s náma sklouzne?
Nám je to jedno mužem kdykoliv asi bude záležet na Kašákoj a zbytku!
U nás to zatim vypadá na volnej pátek,tak je mi to jedno v kolik vyrazíme.Jedeme spolu s Paldou,ale nejspíš pojedem od nás směrem na Trutnov a Upici.Ještě si dáme vědět.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kubrt napsal:
U nás to zatim vypadá na volnej pátek,tak je mi to jedno v kolik vyrazíme.Jedeme spolu s Paldou,ale nejspíš pojedem od nás směrem na Trutnov a Upici.Ještě si dáme vědět.
O.K. já mám pátek taky celej volnej... Asi pojedem kolem 15hod. z Lukoilu z Pardubic...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jestli stihnu během čtvrtka zajitit 5let propadlou technickou na tátovo R1100R (a jestli ho ještě dokážu uřídit ), posadila bych syna za sebe a přijeli bychom na kus řeči v pátek večer a zůstali bychom do soboty Silnice druhé a třetí třídy by snad Rko mohlo zvládnout
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Klasika napsal:
Jestli stihnu během čtvrtka zajitit 5let propadlou technickou na tátovo R1100R (a jestli ho ještě dokážu uřídit ), posadila bych syna za sebe a přijeli bychom na kus řeči v pátek večer a zůstali bychom do soboty Silnice druhé a třetí třídy by snad Rko mohlo zvládnout
Kvuli me tu technickou nedelej,ja takovy veci na srazu nekontroluju.
Na R to pujde projet bez problemu.Jsou tam useky,kde je silnice hodne uzka,tak je spis potreba davat pozor,kdyby se v zatacce objevilo auto!Stav silnic je uchazejici,pouze asi na 50m chybi asfalt.
Upravil vevis dne 06.07.2011 22:39
jeza napsal:
Vidím to tak na 90%. Jedna motka a jeden abstinent.
Jo a taky stan.
Neboj nebudes tam jedinej unikat!Bude tam i par dvouventilů,nejaci vegetariani a mozna ze i nejakej dalsi abstinent se najde!
Je pravda ze vetsinu budou tvorit ctyrventily a prilezitostní alkoholici!
A jestě tam budu já,spořádanej,zodpovednej a chodící včas spát.
vevis napsal:Jsou tam useky,kde je silnice hodne uzka,tak je spis potreba davat pozor,kdyby se v zatacce objevilo auto!
No pravda pravda, budu si muset zase hlídat válce Budu doufat, že nám to vyjde (kvůli synovi budu muset vzít v potaz i počasí), protože se na ten zátah a zvuk a vůbec chování boxera moc těším :-).
Jen už teď dumám, kam nabalím stan a spacáky, když zadní sicna bude obsazená.... asi mladej dostane na záda krosnu, aby byl taky užitečnej
Prosím další dva abstinenti se hlásí Já proto, že mi alkohol prostě nechutná a syn proto, že mu ještě nebylo ani 15 . Tak né že mi ho tam zkazíte
Upravil Klasika dne 06.07.2011 19:46
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Kubrt napsal:
O.K. já mám pátek taky celej volnej... Asi pojedem kolem 15hod. z Lukoilu z Pardubic...
To mě mrzí,já mám z pátka na sobotu službu v Pardubicich. Tak to tam pořádně rozezvučte ať můžu zamáčknout slzu.
Chci jet na Machov v sobotu,jelikož jsem si dnes přivezl prvorozeného syna a ženu domů tak nevím v kolik a jestli vůbec pojedu. No každopádně bych byl rád kdyby mě to vyšlo
Jedu? Tedy žiju!
Kubrt napsal:
To mě mrzí,já mám z pátka na sobotu službu v Pardubicich. Tak to tam pořádně rozezvučte ať můžu zamáčknout slzu.
Chci jet na Machov v sobotu,jelikož jsem si dnes přivezl prvorozeného syna a ženu domů tak nevím v kolik a jestli vůbec pojedu. No každopádně bych byl rád kdyby mě to vyšlo
si piš,že to tam rozjedem
No přijeď kdykoliv,rád s Tebou dám řeč a k prckoi gratulujuuuu
Hlavně ať je zdravej jak řípa
Upravil Kubrt dne 06.07.2011 22:11
Kdyby byl zájem možu vzít do Machova dvě sady dálkových světel Hella FF50 cena za sadu 1300kč. Někdo jsi je objednal a pak už jse neozval a leží mě to doma.
Ostravar?Co to je?
MikiberG mustek uz je skoro rozebranej!Ale pokud na GS sjedes alespon doskok,tak ti udelim nejakou cenu!