paja1 napsal:
Ostatní jsou zatím neznámí??????
Chudáci fotky zůstanou bezejmenné...
Tomu nerozumim.... U v poradi devate fotky jsme spolu komunikovali, takze nevim, proc by mela byt neznama... Navic jak jsem psal, v soucasne dobe nejsem schopen dodat velke rozliseni a nejsem si jisty, jestli ten maly nahled bude ok pro cca A3 tisk.
No asi jsem to napsal nejednoznačně.
Nemám autory fotek na těhle obrázcích.
Čísla ve žlutém poli....
Třeba č. 9 je F650GS
To Petrs:
Ta tvá Petře je devátá v pořadí v adresáři. https://picasaweb...7755653346
Jo v kalendáři bude Lednová ..
Autor foto: petrs / ON a RideAbout
Vím, že má malé rozlišení a už byla i vyřazená, ale kámošovi se taky moc líbí a říkal, že si poradí...???... uvidíme.
paja1 přiložený následující obrázek:
[134.56Kb]
Upravil paja1 dne 06.11.2011 21:46
Pája
Teda pánové a dámy ten dvoubarevnej kopec na obrázku č. 3 z Patagonie v Chile je mi povědomý. Byli jsme pod ním a kousek odtud je krásný jezero, kde jsme se koupali. Bylo to 2005 -2006. Jestli pamatujete, ten park Toress de la Paine pak nějaký Čech nedopatřením vypálil. ( Ale my jsme to fakt nebyli!!!!)
P.S. Nebyl jsem tam ale s motorkou....
Upravil stenlybmw dne 07.11.2011 14:19
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Na ty fotce 10 je vyfocenej Brnak Jim a jeho R 100 GS PD.Autorem je clen Joe(Ruda).A je to z Tuniska.
A tusi,ze foto 8 je od FunTomase.A je tam jeho r 80 gs Basic.Ale nevim to na 100%.
Upravil vevis dne 07.11.2011 14:22
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
JardaFGS napsal:
Pokud si dobře pamatuju z loňský diskuze, tak foto č. 1 je od Milana z TT - milan enduroskola
6 -- uz si nepametam
7 -- milan TT
8 -- funtomas
10 -- Brnak Jim
1 -- Milan TT
2 -- uz nevim
3 -- pritel te bejvalky Kubrta co ji odsud vystipali (jo ta hezka)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
3 -- pritel te bejvalky Kubrta co ji odsud vystipali (jo ta hezka)
Kubo koho myslíš ??[/quote]
ta z Chrudimi.. tmavy vlasy...
17 cm
servisak napsal:
Jo tahle , stím už snad nejni a on už nemá myslím ani ADV..
na te fotce z Jizni ameriky je hubeny GSo...
17 cm
JardaFGS napsal:
Pokud si dobře pamatuju z loňský diskuze, tak foto č. 1 je od Milana z TT - milan enduroskola
......
takže zatím jste dali dokupy toto.
Autor foto/název fotky
1 -- milan enduroskola / ...
2 --
3 --
4 --
5 --
6 -- jpbmw / Korzika
7 -- milan enduroskola / ...
8 -- Fun Tomas / ...
9 --
10 -- Joe / Brnak Jim
Upravil paja1 dne 08.11.2011 19:52
Pája
No za mě můžu říct otevřeně, že jsem výběrem fotek pěkně zklamaný bylo tam o mnoho hezčích fotek....např. vůbec nechápu jak jste mohli vybrat fotku té 11ky, co to jako je?! Na obyčejné cestě vyfocená motorka? No a zbytek raději nekomentuju...jsou tam pěkné fotky ale myslím že byl lepší výběr....
Scofield: No máš pravdu, já jsem si taky myslel že se tam dají fotky ze sezony 2011 tady od lidí z fora ne fotky které už viděl snad na internetu každý. Jinak co se Ti líbí na té jedenáctce? myslel jsem, že to mají být fotky z dovolených někde na cestách, v akci atd..ale tahle fotka? Co pod ní bude napsáno? "Franta, R1100GS na cestě za barákem?"
ja sam jsem psal, ze bych ji nevybral. ale to bych se musel podivat do historie, jak to vlastne vsechno vzniklo a to se mi nechce. ne rozhodne obhajovat nebo naopak. ale jenom takova zajimavost. u nas jsme planovali taky vydat kalendar. mistni motorky, mistni holky, peknej napad. realizace sice skripala, ale nejak pokracovala. pak se lidi trochu dohadali, zacala se v tom hledat nejaka slozitost, komerce a ja pomalu nevidel ani jednu "svou" fotku (byl jsem pomalu hlavni dodavatel motorek). z dobreho a vcelku jednoducheho napadu vzniklo az na par svetlych chvil ze zacatu velky nic.
takze diky Pajo a vsichni, kdo se podilite, kdyz nebudou fotky, tak nechce Emila neco namalovat, ja si ten kalendar koupim tak i tak.
Nedělám si iluze že neexistují lepší fotky.
Prostě jsme vybrali podle svého uvážení ty nejlepší kousky, které se mi letos sešly. Věřím, že pokud se kalendář aspoň trochu povede tak příští rok bude daleko větší nabídka fotek.
Loňský kalendář se nezrealizoval a proto si myslím, že i ty fotky z loňska jsou použitelné.
Teď je vybráno a připravují se data pro tisk. Musíme se držet časového plánu, aby jsme stihli vše vytisknout a rozeslat včas.
No a zrovna u té 11ky se mi líbí, že to vyhrála. Fotky jsou samá cizina a tahle je aspoň pěkně naše domácí. Navíc nikdy se nebudou všechny fotky líbit všem. To je jak s ženskýma. Každému se líbí jiná.
Pája