začal jsem pro vás vyrábět nový rozměr kufru,pár lidí mi říkalo,že ty kufry jsou vysoké,že se jim to nelíbí,proto jsem rozměry upravil,kufr jsem snížil o 4 cm a udělal jsem ho širší o 3 cm,upravil jsem zkosené hrany aby se na kufr dala bez problémů přidělat originální montážní sada od bmw,nebo klasicky puky,pokud je to s výřezem na výfuk u 1150 a 1200 je to pořád +- stejně široký jako řidítka,takže se vám stím bude dobře protahovat v kolonách a klopit v zatáčkách,samozřejmě budu i nadále vyrábět staré,pro mě klasické rozměry,bude na vás co si vyberete.
spousta zvás jsou více OFF a ten zbytek je silnice,nebojte se barevných kombinací,lakované kufry,pokud stím někde nepraštíte,vydrží hodně dlouhou dobu a jsou pořád pěkné
bystricke přiložený následující obrázek:
to je asi naposled,co mám na kufru tu vámi neoblíbenou vlnku bude nahrazena něčím jiným,otázka je co tam dát aby to ladilo se zbytkem,máte nějaké návrhy?
kufry v tomto barevném provedení byly postaveny,aby měl grafik na čem dělat a nemusel si to jen představovat,po dokončení budou k prodeji,jsou široké 28 cm a levý je s výřezem na výfuk
skus ten polep urobit do tvaru bočných plastov množno by sa to ksebe nejako napojilo
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
vždycky se to dá opravit ale bohužel to už bude vidět,dá se vyřezat i část poškozeného kufru ven a vevařit nový díl,sváry zabrousit,otázkou je jestli by to nepraskalo
teď tu vyrábím kufr na kolo,je ze slabšího materiálu kvůli váze a všechny sváry z pohledové strany brousím,tak jsem zvědav,co to bude dělat,jestli to nebude drnčet nebo nedej bože praskat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
vždycky se to dá opravit ale bohužel to už bude vidět,dá se vyřezat i část poškozeného kufru ven a vevařit nový díl,sváry zabrousit,otázkou je jestli by to nepraskalo
teď tu vyrábím kufr na kolo,je ze slabšího materiálu kvůli váze a všechny sváry z pohledové strany brousím,tak jsem zvědav,co to bude dělat,jestli to nebude drnčet nebo nedej bože praskat
LoveckýP včera ve vláknu Chráničová vesta napsal tohle: Mám bicykl,značky Eska.
Neděláš ten kufr pro něj?
Upravil 3axap dne 19.10.2012 11:40
se přiznám,že jsem to nestihl zvážit,je to velikostně jak topcase a ten ty 4 kila má,toto je ze slabšího materiálu,není potřeba to drtit z 2mm plechu
kufr nepotřebuje nosič,drží to na 4 pásovinách,je to pevnější než ten nosič co jsem tam měl předtím,kupovanej