Musím se podělit o negativní zkušenost, 15.9, objednávám díly, 19.9. píše ježek že díly jsou v poště, 25.9. stále nic, volám tedy ježkovi na mobil, tvrdí že se to brzdí pošta protože balík odeslal, podací číslo mi nedá, protože je na dovolené...
Dnes je 30.9, objednávka je konečně tady, no a co nevidím, balík byl odeslán až 24.9 a ne z Prahy ale od Vimperka.
Chápu že se může lecos pokazit, ale nesnáším když mi takhle někdo kecá. Dost mi to nabouralo plány oprav. Ne že bych u něj již nic neobjednal ale příště se víc rozmyslím jestli nezajdu zas do renocaru..
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
To Pete1427:
já jsem ti ale bohužel nekecal.. 19.9. jsem objednávku zpracoval (přesto, že už jsem byl na dovolené - viz příspěvek přesně nad tím tvým) a připravil do pošty. Máme na to velkou krabici kam se dávají všechny balíky, dopisy a jiné zásilky které se pak vezou na poštu. Ten den jsem odjížděl a poštu měl vyřizovat kolega, nikoliv já. Ano i na dovolené jsem ti zvedl telefon a jistě pochopíš, že si na dovolenou neberu podací lístky - proto jsem ti nemohl dát podací čislo logicky.. Až budu v práci, zjistím co se stalo, a budu to řešit. Nicméně není na místě asi napadat přímo mě, že jsem ti kecal.. Prostě jsis objednal díly v den, kdy nám začala dovolená a i přesto jsme objednávku zpracovali - naše chyba..
Beru na vědomí, že napřístě budeš objednávat v Renocaru.
PS: jinak samozřejmně - pokud nemáme dovolenou - lze napsat prioritu na dodání - pak zasíláme "balíkem do ruky" kdy to tam máš druhý den, ale musíš zaplatit vyšší poštovné. Se standartním doručováním máme i zkušenost 9 dní Praha - Ostrava.. bohužel..
Upravil jezek dne 30.09.2013 16:24
Aha, problém byl v komunikaci jak to tak bývá, větu "máš to v poště" jsem pochopil že zásilka je v České poště a ona je to jen krabice u Vás být to na moji motorku tak to neřeším, ale když pak musím dalším lidem vysvětlovat že to co mělo být tento týden bude až další a i to není jisté jsem z toho pak takový nervní.
Píšu možná renocar, nic definitivního
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
krabice bývá obvykle ten den v poště.. jsou to zpracované objednávky, vypsané podací lístky, dobírkové poukázky, zabaleno a odpoledně to jede na poštu.. Jak jsem psal, nevím kde byla chyba, ode mne to takto bylo připraveno a nachystáno, zbytek zařizoval kolega (mimo jiné také v době své dovolené - jen aby jsme vyšli zákazníkům vstříc), ale zjistim a dám vědět. Samozřejmně se za to omlouváme.
trochu mne mrzí tvá věta: nesnáším když mi takhle někdo kecá. Já jsem ti nekecal, originální BMW díly v CZ nikde levněji neseženeš a vyšli jsme ti vstříc i v době dovolené..
Příště prostě zavřem úplně a budeme pracovat až po ..
Upravil jezek dne 30.09.2013 19:40
A jak jste mu vysli vstric, kdyz objednavka dorazila 15 dni od objednavky? To je proste az po dovolene nebo ne? Je to jedno stane se, ale kdyz uz se stane, je treba si priznat, ze se neco pokazilo a ne to okecavat, ze za to vlastne vubec nemuzete. Muj nazor a nezlob se na mne
EDIT: nez jsem to dopsal, tak jezek si to uz uprřavil a zni to ted uz rozume a i s omluvou.....
Upravil brtnik dne 30.09.2013 19:44
pro Brtnika: omlouváme se, že se snažíme zpracovat i objednávky, které dorazí v době dovolené, kterou máme do 2.10. (upozorňoval jsem na to přesně jeden příspěvek nad jak bylo již uvedeno. Všude jinde zavřou a je to.. My bohužel ne..
pro ty co neznají kalendář, tak to vyznělo strašně, ale z naší strany bylo zpoždění 2 pracovní dny..( zbytek byl víkend) Chapu, že to je hodně, bohužel v tuto chvíli pro to nic nemůžu udělat.. Nic jsem neupravil, jen dopsal omluvu.. Nicméně, špatná reklama, taky reklama.. a poučení pro příště. Příště prostě v době dovolené žádné díly nebudou..
fakt se nevymlouvám, k pochybení na naší straně v každém případě došlo, jsem si toho vědom, jen jsem chtěl zdůvodnit, proč se to asi stalo a napsat okolnosti. Samozřejmně zjistim podrobnosti a uvidíme. Snažíme se, aby těchto situací bylo co nejmíň a zákazník byl vždy spokojen, bohužel i my jsme lidi..
Upravil jezek dne 30.09.2013 20:04
Jezku neeee , ja sem vdecnej za to ze si mi to objednal i v dobe dovolenych a mezi nama zpozdeni par dni by mi vubec nevadilo , jelikoz u Renocaruse stava ze neco objednas a 14 dni nic a pak tam volas a oni ti reknou ze to jeste ani neobjednali .
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
.. Ježku, taky bych si být tebou, tolik nesypal popel na hlavu ... to že vůbec komunikujete v době Vaší dovolené je záslužná věc ...
Ps ... moje osobní zkušenosti jsou jen pozitivní všechny mé objednávky byly vyřízeny rychle a spolehlive a na všechny mé dotazy zdárně odpovězeno .... myslím si že v tý záplavě kladných referencí se musí vyskytnout i nějaká ta negativní .... vždyť i Ježek, ač k nevíře, je taky jen člověk a navíc v životě se často něco zamotá jinak než by bylo záhodno ..
prostě Ježku moc dík za vše ...
(ch)stepan
Jen pro upřesnění, než jsem mu volal tak jsem netušil že je ježek na dovolené, toto vědět tak se zařídím na to že díly dojdou pozděj a neřešil bych nic.
Jezecku (ADV one) moc moc diky za dodavky dalsi dilu atesimse jeste na jednu dodavecku. Opet plna spokojenost .
Čeština můj koníček
Jezek je prote KING ve stredu objednano a dneska uz to je v poste mazec. Jezku diky diky diky
Čeština můj koníček
ne jen sem ted pred koncem roku trochu investoval a jeste bral dily i pro kolegu
Čeština můj koníček
15.10.2013 jsem objednal díly u ADV one. 9.12. mi sdělili že jeden z dílů nemají tak jsem jej ten den objednal u Mot.Israel a 12.12. jsem ho měl domadnes jsem objednávku zrušil páč oni nevědí kdy to dodají...Nečekal jsem že u ADV one je tři měsíce málo na dodávku dílů.
Upravil 3axap dne 02.01.2014 12:04
Znám se dobře s majitelem jednoho BMW zastoupení a přesně jako bych mluvil s ním. Taky je z toho už na mrkev, trvá to roky a pozitivní změna zádná.
Hold se točej miliardy v autech a marketingu a na "drobnosti" jim nezbývá čas, nemají potřebu.