a já si byl tak jistý.. Nakousni alespoň, jak vypadá tvoje pracovní náplň, docela by mě zajímalo v jaké profesní sféře se nacházíš
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
jako divej na motorku sem setril 5 let , rozprodal jsem skoro uplne vsechno co sem mel za 15 let nashromazdeny za harampadi k motorkam JAWA a prodla svou krasku Jawinku coz dohromady hodilo peknej balik a to skoro celou polovinu, navic sem mel 30 let a seslo se dost penez a zbytek sem priodal to co sme nasporil za 5 let a zustalo i na dolnky.
Benzim do auta a masiny mam z 50% dotovany z prace jako ze svoje pouzivam jako sluzebni vozidlo. Pojistky na vozidla mam za hubicku jako ostatne vsechny jiny pojisteni
Jinak mam nasetreno samozrejme a skoncilo mi stavebni sporeni a kdyz nejsou love sahnu do rezerv, a jeste co 1/4 roku prijdou nejaky premyje kdyz se zadari jsou to i dva platy ale letos to bylo je jednou takze rekneme 80 klacku na premijich k vyplate.
Ale opravdu kazdej mesic mam +- 25000.
ja taky nejsem chudej, ale nastesti vetsina meho bohatstvi je bohatstvi dusevni :-)) - jestli mas kilo mesicne budiz ti to prano, jestli z toho nevyzijes - zivot je hold tvrdej :-))) , ja se za rozdil gum co kupujes ty a ja + oila s displejem a bez displeje vydal letos na dovolenou - a vis co ti reknu kdyz to ctu - sem i rad ze se mi ten elektronickej zda drahej
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
schrek napsal:
jako divej na motorku sem setril 5 let , rozprodal jsem skoro uplne vsechno co sem mel za 15 let nashromazdeny za harampadi k motorkam JAWA a prodla svou krasku Jawinku coz dohromady hodilo peknej balik a to skoro celou polovinu, navic sem mel 30 let a seslo se dost penez a zbytek sem priodal to co sme nasporil za 5 let a zustalo i na dolnky.
Benzim do auta a masiny mam z 50% dotovany z prace jako ze svoje pouzivam jako sluzebni vozidlo. Pojistky na vozidla mam za hubicku jako ostatne vsechny jiny pojisteni
Jinak mam nasetreno samozrejme a skoncilo mi stavebni sporeni a kdyz nejsou love sahnu do rezerv, a jeste co 1/4 roku prijdou nejaky premyje kdyz se zadari jsou to i dva platy ale letos to bylo je jednou takze rekneme 80 klacku na premijich k vyplate.
Ale opravdu kazdej mesic mam +- 25000.
Schreky, tech 25tis. vubec neobhajuj. Dyt sou to pekne penize, mozna tady na foru to tak nekomu nepripada ale vetsina normalne pracujicich to cistyho nema...Ostatne co by jsi moh jinyho na BMW foru cekat ze, ona nas ma vetsina lidi za smetanku jen proto ze jezdime na BMW. Staci kouknout na jiny fora
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
kamos co dela v nejmenovanym BMW rika ze hodne procet lidi co si jdou koupit masinu a novou jsou normalni delnasi co to do nesou v tasce v 1000 a 5000 bankovkach
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak uz si to konecne musime priznat - sednu na GSso jedu si pro davky ze socialky, pak na pracak se tam apson ukazat :-) , pak si zajedu vybrat neco z popelnic no a pak zajedu vratit stary flasky co tam najdu - no aproto se mi hold zda mazani s tremi jednotkami drahy - podle men to je popis typickyho GSaka , lidem z nas musi byt blbe jak se s tema motorkama povalujeme po lavickach na nadrazich
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
Tak uz si to konecne musime priznat - sednu na GSso jedu si pro davky ze socialky, pak na pracak se tam apson ukazat :-) , pak si zajedu vybrat neco z popelnic no a pak zajedu vratit stary flasky co tam najdu - no aproto se mi hold zda mazani s tremi jednotkami drahy - podle men to je popis typickyho GSaka , lidem z nas musi byt blbe jak se s tema motorkama povalujeme po lavickach na nadrazich
+1
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
milanek napsal:
-1
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
schrek napsal:
kamos co dela v nejmenovanym BMW rika ze hodne procet lidi co si jdou koupit masinu a novou jsou normalni delnasi co to do nesou v tasce v 1000 a 5000 bankovkach
On takovej normalni delnas kdyz dela na sebe, tak ma 40-100 tis. za mesic,takze bych se ani nedivil... joo mel jsem jit na zednika
Aktualne 1250 GSA HP
schrek napsal:
On takovej normalni delnas kdyz dela na sebe, tak ma 40-100 tis. za mesic,takze bych se ani nedivil... joo mel jsem jit na zednika
To nééé, to už by nás bylo kalfošů moc a měli by jsme se všichni až moc dobře
Pak si nemá každej myslet že zedníci sou placený zlatem když se plácne hrubá částka. *pissed*
A i tak bych s igelitkou plnou peněz moto platit nejel, dyť se ty love bez problémů vlezou do kapsy v monterkách
Upravil LukyGs dne 23.11.2012 15:47
schrek napsal:
To bych rád věděl kde a co by museli dělat Tolik má možná fakturaci i s matrošem; u nás jsou zedňáli soukromníci a počítají si 170 kč za hod (hrubýho za práci)
schrek napsal:
To bych rád věděl kde a co by museli dělat Tolik má možná fakturaci i s matrošem; u nás jsou zedňáli soukromníci a počítají si 170 kč za hod (hrubýho za práci)
Kime ale ty uvádíš hodinovku. Já platím kluky úkolem a obkladač má i 35tis. za měsíc a bez nákladů protože auto mu dám natankované a komplet vercajk je taky můj. Těch 100 se nechá vydělat v hrubém po odečtení matrošu úplně v pohodě, věř mi.
Upravil LukyGs dne 23.11.2012 19:27
U nas kousek od Prahy...joo s materialem,to ani nahodou. Ted jsem dodelal barak,tak moc dobre vim co si berou a levneji nikdo nedela. Je jedno jestli je to tesar,obkladac,nebo zednik a dela treba fasadu, vzdy to vyjde jak jsem psal...ale je to v hrubym to je fakt.
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
U nas kousek od Prahy...joo s materialem,to ani nahodou. Ted jsem dodelal barak,tak moc dobre vim co si berou a levneji nikdo nedela. Je jedno jestli je to tesar,obkladac,nebo zednik a dela treba fasadu, vzdy to vyjde jak jsem psal...ale je to v hrubym to je fakt.
Nemusíš ani do Prahy, tady na moravě se dají ty peníze vydělat taky.
Ono je to hodně i o slevách jak kde máš nastavené a když chytneš dobrej kšeft kde jsou značkové zařizováky a vůbec dost materiálu tak jen na tom máš třeba 40tis. na zakázce(samo že né na jednom bytovém jádru).
Nejak sa odbočilo od témy, ja mam CLS už 5 rokov a spokojnosť. Občas treba vyčistiť ihlu, občas som zistil že som ju v teréne stratil, ale to je stále v pohode, proti tomu aké som mal mindráky keď som to každé ráno na dovolenke striekal sprejom a po pár km to bolo preč (samo keď sme jazdili asfalt - verzus nespevnené cesty).
A k tým platom, to vám závidím kluci český. Ja som živnostník a mám 5 ečiek na hodinu, od poslednej krízi mi to v priemere nevychádza viac ako 850 eur mesačne
( z toho treba odrátať ešte odvody, to pomali u nás zarobia aj zamestnanci) a priateľka zarába do 350 eur. Tento rok nám chalan končil školu a už robí v Blave, tak je to finančne lepšie. Na moto som naškrabal a zadlžil sa, našťastie už je splatené. Každý rok som bol 2x vonku min. na 10 dní. A 2 x veľké expedície 2009 MNG a tento rok Ázia, dokonca aj s priateľkou. Takže našetriť sa dá.
vratil bych se k tematu, kluciiii, jak jste resili ukonceni hadicky u rozety? ja nad tim spekuloval snad hodinu nakonec jsem pouzil ten kus plechu (proc je tak mekej) co byl v kitu, ale moc nadcenej z toho nejsem. zapasil jsem ze sroubama na rozete, ktere porad prekazej.
bagr napsal:
vratil bych se k tematu, kluciiii, jak jste resili ukonceni hadicky u rozety? ja nad tim spekuloval snad hodinu nakonec jsem pouzil ten kus plechu (proc je tak mekej) co byl v kitu, ale moc nadcenej z toho nejsem. zapasil jsem ze sroubama na rozete, ktere porad prekazej.
je to uplne easy.. koukal jsi na to jejich video?
Plech staci.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
je to uplne easy.. koukal jsi na to jejich video?
Plech staci.
A kurna o videu jsem nevedel, no maj to lepe udelany asi budu predelavat. hehe dik za nakopnuti.
nz.. ja bych Ti to nafotil, ale mam moto stale u hamouze.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2