tak mě bylo 20 a kosek když sem si advika dovezl dom...pak se čekal na srpen až mě bude 21 a udělám si papíry a bylo vymalovany.... v tomto okažiku spolu máme nahopenech asi 35tis. km za sezonu a kosek a už ho nedám z ruky !
Tak hoši většině bych mohl být táta a některým děda . Nevím zda je zde někdo starší. Mně je 65 a ženě 63 a pořád cestujeme. GS je asi moje poslední motorka. Vystřídal jsem toho hodně. Od svých 18 let do 30 jsem jezdil MRČS a několik závodů MS u nás v motocrossu a to na tehdy hvězdné ČZ. Pak již jen cesťáky a endura na pohodu.
Upravil Olin dne 19.08.2011 15:53
Olin napsal:
Tak hoši většině bych mohl být táta a některým děda . Nevím zda je zde někdo starší. Mně je 65 a ženě 63 a pořád cestujeme. GS je asi moje poslední motorka. Vystřídal jsem toho hodně. Od svých 18 let do 30 jsem jezdil MČS a několik závodů MS u nás v motocrossu a to na tehdy hvězdné ČZ. Pak již jen cesťáky a endura na pohodu.
Troufl bych tipnout : Oldřich Hamršmíd?
Jezdíval jsem koncem 70. let před vojnou taky motokros....
Od 14ti Yamaha Tri-Moto 125.. cca 40 tisic najeto, ve 21 Praga ED 250... pak udelali z jezdeni bez ridicaku trestnej cin a udelal jsem si ho az na osmikilo ve 28
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak ja letos uspesne dožitych 35.(Ale uz me to starnuti fakt stve!)
A muzes tam zapocitat i myho tatu s GS at to trochu zdvyhne.Ten ma 58.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Olin napsal:
Tak hoši většině bych mohl být táta a některým děda . Nevím zda je zde někdo starší. Mně je 65 a ženě 63 a pořád cestujeme. GS je asi moje poslední motorka. Vystřídal jsem toho hodně. Od svých 18 let do 30 jsem jezdil MČS a několik závodů MS u nás v motocrossu a to na tehdy hvězdné ČZ. Pak již jen cesťáky a endura na pohodu.
Troufl bych tipnout : Oldřich Hamršmíd?
Jezdíval jsem koncem 70. let před vojnou taky motokros....