zetor napsal:
Tak zase udělám nějaký ten soupisek (kdyby byla nějaká změna tak se ozvěte):
To je zatím +- 61 lidí
Tak ja doufam,ze neprizen pocasi to trochu protridi!Pokud ne,tak Zetore pocitej s tim,ze ti v hospode budu sedet na kline!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
zetor napsal:
To je zatím +- 61 lidí
Tak ja doufam,ze neprizen pocasi to trochu protridi!Pokud ne,tak Zetore pocitej s tim,ze ti v hospode budu sedet na kline!
No...víš....Já vlastně ten termín jedu někam jinam,takže nevím jestli přijedu....
Stejně to máš blbě Příspěvek 36 tohoto vlákna Jedeme dva - já a manažerka mého volného času. Takže Vevisi, dva ty fleky v boudě - jenom se připomínám, jsi taky ženat, tak asi tušíš, že bych se z toho panákem nevyvlekl vystavit velitelku nepřízni počasí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
zetor napsal:
To je zatím +- 61 lidí
No...víš....Já vlastně ten termín jedu někam jinam,takže nevím jestli přijedu....
Stejně to máš blbě Příspěvek 36 tohoto vlákna Jedeme dva - já a manažerka mého volného času. Takže Vevisi, dva ty fleky v boudě - jenom se připomínám, jsi taky ženat, tak asi tušíš, že bych se z toho panákem nevyvlekl vystavit velitelku nepřízni počasí
No, ja bych se asi ukazal taky, ale kdyz na to tak koukam, tak budu muset parkovat v Machove na namesti a to je k Hanibalovi flak cesty.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Ivo Bohuslav napsal:
Jinak v Zetorově seznamu chybí samo Luboš, který jede, ale musí býti nejdříve uvolněn z péče o kojence, bo Luboš má čerstvou Barborku.
Chybi tam jeste Tomas 77+Káťa,Pedr,Jarda si zamluvil 2-3postele,tak je taky asi nechce jenom pro sebe.Pak vim jeste tak o 3-4lidech co prijedou.
Na druhou stranu vzdy nekdo nakonec neprijede,tak by tech 60lidi celkove mohlo +-sedet.A taky ne vsichni budou na oba dny,tak se snad nejak vejdem.Nejake zidle navic tam jsou.Ale,ze to bude hodne natlaceny,to asi bude!
Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, to jsi asi netušil, že říjnovej Machov bude takhle našláplej, co? Jestli to takhle půjde dál, tak Machov brzy zastíní Srazy Motoklubu BMW.
On to hlavne jeste netusi Hanibal!
Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, to jsi asi netušil, že říjnovej Machov bude takhle našláplej, co? Jestli to takhle půjde dál, tak Machov brzy zastíní Srazy Motoklubu BMW.