bohumil napsal:
Tak sem se vrátil z LT párty tam bilo Pražáků,to sem si pošmákl...
Jsem slyšel od Jirky, že jsi byl nějakej alkoholově indisponovanej. Chtěl jsem se za váma zastavit v neděli po cestě z Jawáče, ale Jirka mi hned ráno volal, že už z Kletečné odjíždíte, tak jsem jel malejma oklikama domů. V Želivu jsem potkal Pepína a Gika, což mě jen utvrdilo, že už tam opravdu nikdo nebude.
Jinak Jawáč opět super - Visací zámek společně se smyčcovým kvartetem české filharmonie byli geniální a půlnoční koncert Vítkova kvarteta super luxusní.
Upravil Tonda dne 07.09.2008 20:45
Alkoholově indisponovanej je slabí slovo,bil sem ožralý jak kráva...
Otasku,máš písknůt a stavit se na koffi dyš jedeš kolem...
Kupredu spatki ni krok...
Tož Bohušu nesér a pěkně doval příští týden na sraz a ne,že mě sežereš nebo mou adventure,až na ní uvidíš pražskou spz to si dáme raději klobásek s okurkemTo Peacemaker:jo je to kamoš Milda-Ben z Kyjova u Hodonína,měl ode mě tu červenou GS1200.
Takže chlapci viděl bichto takle,sobota v 11.00 exkurze do sklárny a cca ve 12.00 odjezd na sraz bmw GS.Musím se tam ukázat abiste mě tady netvrdili že su fiktivní vímisl Milošův Takže Brňáci a vokolí bi se mohlo přidat có ?
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
Takže chlapci viděl bichto takle,sobota v 11.00 exkurze do sklárny a cca ve 12.00 odjezd na sraz bmw GS.Musím se tam ukázat abiste mě tady netvrdili že su fiktivní vímisl Milošův Takže Brňáci a vokolí bi se mohlo přidat có ?
A já že ze sklárny půjdem exkurzovat někam do sklepa.. odzkoušet jak se z těch flašek pije.. je to všechno od SKL.. no tak nic.. odpolední relax si zařídím podle svéha
bohumil napsal:
Bych se přidal,ale jedu na jeden komorní sraz do jeseníků.Už tam jezdím přes 10 let,tak nemůžu jinak.A navíc už mám zaplaceno.Třeba příště....a vožerem se se jak minulý víkend.
BMW R 1100GS vzor kačer