už to pomalu přestává bejt motosraz. Spousta lidí vyloží motorky 5km před Sollou z dodávky, oblečou se jako ortodoxní motorkáři a machrujou z jaký přijeli dálky...Stejně tak nějaký doprovodný auta a dodávky. To rovnou můžou zůstat doma na dvoře, aby měli všechen blahobyt po ruce
Nevim kam to povede, za deset let co jezdim se to hodně mění
hlavně, že je pivo ftlamě
Jo je to tak a loni sem se tam bavil s nějakym ultra ortodoxnim motorkářem němcem s vedlejší vesnice co má nějakýho 30let starýho skůtra a nezná motorky bmw
Upravil toli dne 24.01.2012 17:04
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
becka napsal:
už to pomalu přestává bejt motosraz. Spousta lidí vyloží motorky 5km před Sollou z dodávky, oblečou se jako ortodoxní motorkáři a machrujou z jaký přijeli dálky...Stejně tak nějaký doprovodný auta a dodávky. To rovnou můžou zůstat doma na dvoře, aby měli všechen blahobyt po ruce
Tomi neřikaj,že se najde někdo kdo tam vykládá motorky 5km od Elefantů a pak to jen dojede...to je fakt ubohý....
becka napsal:
Tomi neřikaj,že se najde někdo kdo tam vykládá motorky 5km od Elefantů a pak to jen dojede...to je fakt ubohý....
Tom
Věř tomu nebo ne ale je jich dost.
becka napsal:
Tom
...no s babbetou by to šlo vyrazil jen 30km néééé
všude dobře.....doma GSA
260km by asi dala...ale to už abych vyrazil zítra , takže zůstávám ve skupině měkoňů a pokud z toho udělát tradici, tak tu držím. A s GSA tam prostě nepojedu...neboť ho miluju
Upravil pepanek1150 dne 24.01.2012 18:40
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
260km by asi dala...ale to už abych vyrazil zítra , takže zůstávám ve skupině měkoňů a pokud z toho udělát tradici, tak tu držím. A s GSA tam prostě nepojedu...neboť ho miluju
Hele Pepo, 3-4 roky, než dodělám tu naší haluznu a pak buď zprovozním Stadiona a nebo pořídím něco jiného a potom bychom mohli vyrazit v nějakém chumlu ne? Klidně na mopedu. Holt se to pojede o den déle Ale víc by se mě líbila rikša. Utekla mě 3 místná. Přeci jenom, na sníh a led jsou 3 kola více
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bunda NASRAN Igelitex a kalhoty na snowboard(jezdim na lyžích ale tyhle nepromoknou ani když sedíš v louži) pod tim nějaký vrstvy 3xfleece 1xsoftshell
Rockway mi pri -3 fungoval naprosto v pohode.A nijak jsem pod nim nabalenej nebyl.Tak by to snad mohlo zvladnout i Relíííí.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bIuesbery napsal:
Kurvoa,kdybych si na toho čerepetku pardála vzpomenul,tak jsem si koupil na cestu nějakou bundu od něj - čtyři iX,jen tak na muj mundur.....
Já furt nevím,jestli mám jet v moto munduru nebo mám na lyže takovej spešl hábit,ale ten bych nerad zničil.....