Kokpit ide do finale - dnes motka odvezena do laku
Dr. jasterica kokpit upravil podla poziadavok a vvyzera to teraz takto:
vlk přiložený následující obrázek:
Zajímalo by mě, jak jsi přidělal boky k nádrži.
Nádrž se hýbe v gumách docela hodně a 3M plastový "sucháče" nevydrží offroad ani jeden den.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Nádrž se hýbe v gumách docela hodně a 3M plastový "sucháče" nevydrží offroad ani jeden den.
prispevok 104 - na fotke vidis ako je to v hornej casti chytene k lemu nadrzi prostrednictvom duralovych - medzikusov/drziakov, ktore fixuju polohu
A to co nie je na fotkach vidiet - v mieste kde sa origo uchytuju origo smerovky je dalsi drzika na ktorom je kokpit uchyteny pekne zo spodu
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Paul napsal:
Asi bych to nejdřív zkusil s tím černým sedlem, ale jinak to vypadá moc hezky
ano najskor tam bude sedlo XL od TT ako vidis na foto v prispevku 110
Ale mam origo sedlo a to budem prerabat tak aby bolo vyssie - mne na mieru
a jeho dlzka bude vacsia aby som mal moznost sediet aj viac vzadu - proste menit polohu sedu.Koketujem s myslienkou ze bude rovnakej cervenej farby ako je pruh
a zostavajuca 1/3 tinova cast tam pojde ten nacrtnuty "batôztek" pre bezne veci
TomasTT napsal:
to TomasTT - vlastne, predsa sa dobre pytas - odpovedal som Ti vyssie, ALE:
... problem s upevnenim nemam, ale tie boky dotykajuce sa nadrze predsa robia "vrasky" kokpit ako tak jemne !mikro" vibruje a v niektorych miestach dochadza k poskodeniu laku
Rad by som sa tomu vyvaroval vhodnou ochrannou - vhodna gumova samolepiaca paska ktora by fungvala ako tlmitko ale zaroven by sa vplyvom hrany toho laminatoveho kokpitu nepredrala - coz je problem bo ten laminat je tvrdy a tym neustalim mini mikro vybrovanim to poddalo vsetko co som doteraz pouzival /rozne ochranne pasky, krycie pasky, hrubsie-hrube, penove, gumove - vse casom poddalo/
Nechce sa mi to furt sledovat a menit MAS NEJAKY TIP VYCHYTAVKU CIM TO PODLEPIT-OCHRANIT PROTI PREDIERANIU LAKU? hrubka pasky cca 2-4mm
... samo ze si necham poradit aj od ostatnych, ktory mate s uvedenym skusenosti
Upravil vlk dne 21.04.2014 21:54
TomasTT napsal:
to TomasTT - vlastne, predsa sa dobre pytas - odpovedal som Ti vyssie, ALE:
... problem s upevnenim nemam, ale tie boky dotykajuce sa nadrze predsa robia "vrasky" kokpit ako tak jemne !mikro" vibruje a v niektorych miestach dochadza k poskodeniu laku
Rad by som sa tomu vyvaroval vhodnou ochrannou - vhodna gumova samolepiaca paska ktora by fungvala ako tlmitko ale zaroven by sa vplyvom hrany toho laminatoveho kokpitu nepredrala - coz je problem bo ten laminat je tvrdy a tym neustalim mini mikro vybrovanim to poddalo vsetko co som doteraz pouzival /rozne ochranne pasky, krycie pasky, hrubsie-hrube, penove, gumove - vse casom poddalo/
Nechce sa mi to furt sledovat a menit MAS NEJAKY TIP VYCHYTAVKU CIM TO PODLEPIT-OCHRANIT PROTI PREDIERANIU LAKU? hrubka pasky cca 2-4mm
... samo ze si necham poradit aj od ostatnych, ktory mate s uvedenym skusenosti
to TomasTT: up nahoru, nech si to vsimnes
Já jsem sice spokojený s originálem, tohle mi přijde jako další TT-Desierto-KTM -ová variace, ale proč ne a ten barevný návrh je pěkný, to dělala "malá Jaštěrica" Filip? Je fakt, že když jsem byl u Janka, obdivuju na něm i po letech ten zápal pro věc:-).
Ivan: original a vse co som skusal mi nic nevyhovovalo v zmysle ochrany a pri mojej 194 cm vyske
a uz som to tu uvadzal ze naj to je ked tam nie je ziaden stit
u Teba je to TT-desierto-KTM ova variace, co je v podstate mozne definovat aj takto
Pre mna je to nieco moje vlastne co som si vymyslel a Jasterice to premenili do finalnej podoby a samozrejme je tam aj ich rukopis a nechal som si poradit aby to nebol len moj teoreticky produkt - a nazvali sme to Adventure-máličko-rallye kokpit
Pribudne tam hrazda pre velky roadbook a navi
Ano ten navrh robil Filip - jasterica junior, teda ze to bude farba alpine wite bolo jasne hned na zaciatku, biela moto je pre mna TOP
Filip si "musel" vypocut moju predstavu ( v podobe slohovej prace ) a z toho mnozstva info urobil to prevedenie troch pruhov - je to jednoduche ciste a pre mna: bohovsky sa mi to paci
jednodielne sedlo som si vymyslel tiez sam lebo si ho necham urobit na mieru takpovediac dvojtretinove aby som mohol zadkom cestovat vpre/vzad a menit polohy
Ked pribudne dopredu 21 kolo s ciernymi raafkami a ciernymi nabojmi bude to pecka (pre mna)
ANO Janko-senior "Jasterica" je skutocne zapaleny a stary skuseny harcovnik s ktorym je radost vytvarat taketo veci
Upravil vlk dne 23.04.2014 13:41