Zdravím , mám Husku TE 450 r.v.2007 , před tím jsem jezdil na BMW F650 r.v.94 , je to moooc velkej rozdíl .Pokud mužu poratit , ted bych začal na 250 4T , 450 je na mě dost silná , ale nenechal jsem si poradit , vždyt mám 650 , ta 450 nebude tak tahat , někdy to je pěkný maso a po hodině ježdění mám ruce jak vopičák .Určitě někde u kámošu půjčit a zkusit a pak se až rozhodnout , je to nejlepší , než pročtení kupy článku , články ti udaj směr.Tod muj názor.L
fireboy napsal:
Takže chlapi, fakt co člověk, to názor, ale na KTM vzácná shoda. Trošku raketa, ale což, hlavně ať mě to baví a ne hned nasere. Doporučujete raději 4T, takže mi z toho vylejzá 350 F. Ještě to nechám uležet a pak začnu shánět. Díky!
Co se týká rozhodování mezi 2T a 4T rozhodně Ti doporučuji se projet- tady poznáš rozdíl ihned..
ideální je se svízt se na jednotlivých modelech co zvažuješ ale tuhle možnost nemá asi nikdo, ale svezení na 2T a 4T je o tolik jiný, že Ti to rozhodně řekně co je pro tebe lepší...
Jj, tak to i plánuji. Prakticky jsem rozhodnutý, že budu volit mezi 250-300-350 KTM, jen musím vybrat 4T nebo 2T :-) Každopádně spousta názorů, ale většina směřuje ke stejnému. Díky za ně!
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
fireboy napsal:....Prakticky jsem rozhodnutý, že budu volit mezi 250-300-350 KTM, jen musím vybrat 4T nebo 2T....
...dost nesmyslná věta....2T a 4T má zcela jiné způsoby chodu...navíc každé je vhodnější na jiný styl užívání...
Výkonově nejde porovnávat třeba 2T 300 se 4T 350...
Takže bych řešil, jestli dvou nebo čtyřtakt, kde a s kým se bude jezdit a na jaký výkon má a chce mít člověk ruce...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
fireboy napsal:....Prakticky jsem rozhodnutý, že budu volit mezi 250-300-350 KTM, jen musím vybrat 4T nebo 2T....
...dost nesmyslná věta....2T a 4T má zcela jiné způsoby chodu...navíc každé je vhodnější na jiný styl užívání...
Výkonově nejde porovnávat třeba 2T 300 se 4T 350...
Takže bych řešil, jestli dvou nebo čtyřtakt, kde a s kým se bude jezdit a na jaký výkon má a chce mít člověk ruce...
Vjetrnik má pravdu....rozhodně pokud uvažuješ mezi 2T a 4T bez předchozího svezení se nemůžeš rozhodnout...každý ten motor je úplně jiný a jiné ježdění.
Je pravda že na dnešních 2T 300 se dá jezdit i hobby a Enduro výlety - jsou uživatelsky velice příjemný, ale běda jak Ti dojdou síly....spotřeba vyšší se Ti vrátí na menších nákladech na motor...takže to je nula k nule zhruba...
Proč by to měla být nesmyslná věta? Myslíš ten rozptyl ode zdi ke zdi? Na to podle mě není jiná odpověď než "proč ne" a ne "nesmyslná věta". Co "plameňákovi" bude vyhovovat, od klávesnice nezjistí, a když je to prvňák, tak ani po nějaké chvilce testování. A nikdo z nás už to teprve neví. Klidně ať je naháže do klobouku a jednu vytáhne. Pravděpodobnost omylu je totiž úplně stejná, jako když o tom bude sebevíc přemýšlet nebo poslouchat naše učené rady. Chce to jezdit, jezdit, jezdit a pak taky ještě trochu jezdit. A je regál na čem. Třeba na vyjeb.nym freeride nebo G450X
Proč by to měla být nesmyslná věta? Myslíš ten rozptyl ode zdi ke zdi? Na to podle mě není jiná odpověď než "proč ne" a ne "nesmyslná věta". Co "plameňákovi" bude vyhovovat, od klávesnice nezjistí, a když je to prvňák, tak ani po nějaké chvilce testování. A nikdo z nás už to teprve neví. Klidně ať je naháže do klobouku a jednu vytáhne. Pravděpodobnost omylu je totiž úplně stejná, jako když o tom bude sebevíc přemýšlet nebo poslouchat naše učené rady. Chce to jezdit, jezdit, jezdit a pak taky ještě trochu jezdit. A je regál na čem. Třeba na vyjeb.nym freeride nebo G450X
Akorát bych nesouhlasil, že nepozná rozdíl mezi 2T a 4T i když je začátečník...to enní pravda rozhodně pozná a rozhodně řekne, že na 4T se jede líp... teda pokud je opravdu začátečník
Jinak jak píšeš jezdit a jezdit a pak může být všechno jinak...