Tady... Sice jsem v tom jezdil cely vikend, ale je to porad moc ciste. Na srazu jsem si pripadal jako exot
Upravil JohnyT dne 05.11.2007 15:36
BMW R1150GS MY02
Filip napsal:
hmm a nebyla ti zima na ruce ?? BO už bylo celkem chladno
Jezdim jenom v lehkej rukavicich spis do terenu. Problem je, ze mam i tlusty a nepromokavy, ale kdyz jsem si zvyknul na tyhle tenke, tak se mi v tech tlustych blbe ridi :-( V sobotu pohoda, bylo tepleji nez v nedeli, kdy jsem uz zapnul hefty na plno... Coz jak rika muj kamarada nezachrani, ale povzbudi.
BMW R1150GS MY02
Aha, no ja jsem si pod to koupil jeste windstopperovou mikinu. To asi udela hodne. Konec koncu vic jak 5Cnebylo... Pak mam na tech zakladnich krytech na riditkach jeste ty nastavce od TT, takze ro rukavu nefouka. nevim, mozna je to taky tim, ze v te predchozi bunde foukalo vic. Clovek vzdy kdyz jde do lepsiho tak neni moc objektivni... Taky je pravda, ze R2P je spis do Afriky nez na Sibir
BMW R1150GS MY02
A že by něco napsal teda?Jak je spokojenej a tak?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
spokojenej sem, ale koupit to je martýrium, už sem vo tom tady psal, v čr ani někde poblíž to nekoupíš, musíš věřit že ti to bude pasovat, zkusit jinej model (dovozce revitu je v trebici) a vybrat velikost a vobjednat z germánska třeba fcmoto nebo jak se to menuje
říkám si hurikán
No jako spoléhat se na to že mi to bude,asi nepřipadá v úvahu.Asi si z jara udělám nějakej "ride nach germania adventure globeride tour" (dneska musí bejt všechno adventure nebo globeride aby to mělo šmrnc a punc opravdovéno dobrodružství,žejo TomasTT ) ale to jsem odbočil, no a tam se po něčem podívám a když se jo naseru tak kópím rally2 a bude po p***i.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hele Swate ja jsem o Revitu dost uvazoval. Na dovozce do CR zapomen, protoze je cca o 30% drazsi nez officialni ceny. Dokonce me primo z Revitu rekli, ze je jim uplne fuk, co dela jejich zastoupeni v CR a at si ma ceny jake chce. Naopak www.fc-moto.de ma ceny ok a kdyz si to od nich nechas poslat a nebude ti to pasovat neni problem to vymenit. Mam to od nich potvrzene mailem. Jsou vcelku ochotni, takze kdyz jsem jim poslal svoji velikost, tak mi doporucili i velikost obleceni. Pokud chces nejdrive zkouset, tak tady mas kontakt na firmy, ktere Revit prodavaji blizko nasich hranic opras nemcinu a dohodni se s nima. Je to z officialnich stranek Revitu a podle zip kodu jsem vybral ty kteri jsou nejblize CR. Lovu zdar