bluesbery napsal:
Bože, ať je už jaro - ať můžem jezdit a ne řešit vagínoviny..
Jaky jaro?Vcera jsem si super zalyzoval.Dnes rano chvili prselo,ale nastesti uz zase sype!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Je mi to v celku šumafuk ale v životě by mě nenapadlo se zaregistrovat na jakékoli forum ať už ktm nebo yamaha či cokoli jiného a navážet se tam do místních jak to dělají někdy majitelé ktm tady.
Možná ti uniklo že je spousta majitelů KTM,kteří toho na GS dost odjezdili a registrovaní tady byli o dost dřív než ty.
Nehledě k tomu,že tohle vlákno bylo založeno majitelem GS,pro účely navážení se do KTM.Nechápu to divení,když se majitelé KTM brání.
Možná ti uniklo že Higs založil toto vlákno až jako REAKCI na vysmívání se některých taky členů některým závadám na 800kách; snad nejde o to jak je tu kdo dlouho ale jak se chová,nemyslím tím vyjádření svého názoru ale připadal bych si opravdu jako ču.ák (jak už napsal higs) kdyby někdo měl potíž s motorkou a já bych měl se tam vysmívat jakou má mr.ku ať už je to myšleno třeba v legraci vypadá to přinejmenším podivně.
Hmm a že ti to nevadí,když se někdo posmívá majiteli KTM kterému se nedejbože něco vysere.Taková trošku selektivní slepota,nemyslíš?
Řekl bych to asi tahle:Boží mlýny domlely a došlo i na nafoukance od BMW.Je mi líto majitelů F800GS které to postihlo a slušelo by se značce tuhle fatální chybu omlátit o hlavu.
...a jen tak na okraj.Přečti si tohle vláknohttp://bmwgs.cz/f...ad_id=8680 (hlavně posledních pár stran a zkus se zamyslet nad tím,kdo se do koho více sere.
Vytahovat zrovna tohle vlákno,jako argument k čemukoliv,je jasná známka toho,že nečteš a nevíš
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To vlakno obcas ctu,ale ze by se tam nejak moc psalo o ktm si nevybavuju?(a cele to prolejzat nebudu).To uz se tam toho vic napsalo o hovnech!Ale podle mne to tenkrat nebylo mysleno jako narazky na ktm!
Nebo jsem to mozna jedinej nepochopil.
Upravil vevis dne 19.02.2012 13:42
Vjetrnik napsal:
P.S.: vosmikilo je mrdka...o tém žádná
tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu Gratuluji k vykopnuti z meho Skype
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
To vlakno obcas ctu,ale ze by se tam nejak moc psalo o ktm si nevybavuju?(a cele to prolejzat nebudu).To uz se tam toho vic napsalo o hovnech!Ale podle mne to tenkrat nebylo mysleno jako narazky na ktm!
To vlákno je "vlákno o ničem" takže o hov.nech,prostě jen plkání... Se divim,že na to muže vubec někdo odkazovat...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vytahovat zrovna tohle vlákno,jako argument k čemukoliv,je jasná známka toho,že nečteš a nevíš
Hlavně že ty víš.....
No,já docela jo,protože do toho vlákna píšu od jeho vzniku a drtivá většina lidí,co tam stabilně píše se znají a myslím,že můžu napsat,že se znají hodně dobře i osobně a taky jsou většina z nich mí kámoši a Kašáka nevyjímaje...naopak!Takže to,co si tam napíšem,si můžem k sobě dovolit a všichni víme,jak je to myšlený...narozdíl od tebe!-takže když tohle zrovna ty použiješ jako argument,tak je to dost mimo mísu,víme?
Upravil Mr GS dne 19.02.2012 14:02
vevis napsal:
prosimte vubec se nenech zatlacit do kouta... ve volnym chatu na BMW(!) foru aby nebyly lehci narazky na KTM?
to snad ne...
17 cm
vevis napsal:
Je to jednoduché.Jen srovnávám dvě vlákna kde si v jednom rýpne někdo do KTM a je to dle mínění místních OK.Fanoš si rýpne do F800GS a ejhle,tolerantnost jde do kopru a málem jim prdne cévka.Neřeším,nakolik je poznámka k jedné nebo k druhé značce humorná,nebo trapná,ale že někteří činí to,co nechtějí aby jiní činili jim.Klidně ať si tu kde kdo o KTM otírá hubu,ale ať potom nekňourá,že se téhož dočká v obráceném gardu.To je vše.
vevis napsal:
Je to jednoduché.Jen srovnávám dvě vlákna kde si v jednom rýpne někdo do KTM a je to dle mínění místních OK.Fanoš si rýpne do F800GS a ejhle,tolerantnost jde do kopru a málem jim prdne cévka.Neřeším,nakolik je poznámka k jedné nebo k druhé značce humorná,nebo trapná,ale že někteří činí to,co nechtějí aby jiní činili jim.Klidně ať si tu kde kdo o KTM otírá hubu,ale ať potom nekňourá,že se téhož dočká v obráceném gardu.To je vše.
Fanoš je OK!Docela umi zachlastat!
Upravil vevis dne 19.02.2012 13:58
Hlavně že ty víš.....
No,já docela jo,protože do toho vlákna píšu od jeho vzniku a drtivá většina lidí,co tam stabilně píše se znají a myslím,že můžu napsat,že se znají hodně dobře i osobně a taky jsou většina z nich mý kámoši a Kašáka nevyjímaje...naopak!Takže to,co si tam napíšem,si můžem k sobě dovolit a všichni víme,jak je to myšlený...narozdíl od tebe!-takže když tohle zrovna ty použiješ jako argument,tak je to dost mimo mísu,víme?
No jenže tohle by platilo kdybys napsal že třeba Kašák je ****.Týká se to jen jeho.Totéž napsané obecně na majitele KTM už nedotýká jen jeho ,ale všech majitelů téhle značky.S těma se ovšem neznáš a tady by bylo na místě dávat si pozor na hubu,zvlášť když ti jede nezvisle na centrále.
vevis napsal:
vevis napsal:
Fanoš je OK!Docela umi zachlastat!
No tak proč tahle hysterie?
Nevim jak ostatni,ale ja mam teda k hysterii daleko!
to neni jen o Fanosovi.. ale i o Vjetrnikovi a dalsich.
co je spatnyho na prehledu co a kdy se na KTMkach s*ere?
Casto prezentujete 990ky jako etalon spolehlivosti tady u nas, ale vase forum je plny konzultaci nad pruserama.
To neni spravne...
Kdybyste byli sami dostatecne objektivni, tenhle thread by nebyl potreba.
17 cm
Hlavně že ty víš.....
No,já docela jo,protože do toho vlákna píšu od jeho vzniku a drtivá většina lidí,co tam stabilně píše se znají a myslím,že můžu napsat,že se znají hodně dobře i osobně a taky jsou většina z nich mý kámoši a Kašáka nevyjímaje...naopak!Takže to,co si tam napíšem,si můžem k sobě dovolit a všichni víme,jak je to myšlený...narozdíl od tebe!-takže když tohle zrovna ty použiješ jako argument,tak je to dost mimo mísu,víme?
No jenže tohle by platilo kdybys napsal že třeba Kašák je ****.Týká se to jen jeho.Totéž napsané obecně na majitele KTM už nedotýká jen jeho ,ale všech majitelů téhle značky.S těma se ovšem neznáš a tady by bylo na místě dávat si pozor na hubu,zvlášť když ti jede nezvisle na centrále.
Tak to bych prosil připomenout,co že jsem to napsal všeobecně na majitele ve vlákně o ničem?
...a ještě jedna drobnost.Asi bych šetřil výhrůžkama,to už tady bylo taky a koukám,že je to ze stejných řad akčních hrdinů ala VIN "brky" DIESEL atd.
Upravil Mr GS dne 19.02.2012 14:09
Casto prezentujete 990ky jako etalon spolehlivosti tady u nas, ale vase forum je plny konzultaci nad pruserama.
To neni spravne...
Ježiš co objektivní,jak objektivní? Fóra jsou pro čtení veřejně přístupná a každý si informace o tom co a jak se sere nebo nesere najde a udělá si obrázek sám.Co bys jako ještě chtěl?Aby weby LC8 speciálně pro tebe vydávaly věstník,nebo co jako?Fakt někdy nevycházím z údivu.
To neni spravne...
Ježiš co objektivní,jak objektivní? Fóra jsou pro čtení veřejně přístupná a každý si informace o tom co a jak se sere nebo nesere najde a udělá si obrázek sám.Co bys jako ještě chtěl?Aby weby LC8 speciálně pro tebe vydávaly věstník,nebo co jako?Fakt někdy nevycházím z údivu.
ale puso, fora jsou vyborna puda pro sireni vseruznych zvesti, polopravd, pomluv a tak
Google ti sam objektivni resersi neudela... a mnoho (zvlast tech neznalejsich uzivatelu) toho neni schopno.
Nechci se v tom rejpat donekonecna.. takze jen opakuji, ze bych ocenil trochu vetsi OBJEKTIVITU od nekterych oranzovych.
17 cm