Doc napsal:
P.S. až mne přestane bavit medicína, třeba se dám na psaní ...
...to si nech na důchod (jestli tou dobou nějaký v Řecku budete mít)...já si na tu dobu připravuji štětce a plátno a budu malovat (my jej mít nebudeme určitě) ...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
to Doc: a včera jsme si na Tebe vzpoměli při degustaci vína....kousek od domu otevřeli nové Řecké speciality....majitel nás vzal do vinného sklípka, měl tam samé dobroty...k vínu nabídl naprosto luxusní kozí sýr....dokonalé
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Docu, přeji ti v brzku pevné zdraví. Doufám, že jako doktora Tě nikdy nebudu potřebovat, ale tvoje písemné projevy můžou být klidně obsáhlejší a častější Tak nějak je to od tebe čtivé a inspirativní.
S rakerm pošpásoval i brácha, a dalt to. Stálo ho to kus plic a rok života.
Sice je nepoučitelnej a tak kouří dál a travce se nevyhýbá, až z toho má poněkud sesmaženej obzor, ale je tu pořád a ještě vyloudil částečnej invaliďák. Se slzou v oku vzpomínám, jak už byl venku, bylo teplo, sluníčko a seděl před barákem na lavičce a prosil, aby jsme byli vážní, že se fakt nemůže smát, bo mu dolámali dochtóři nějaká žebra, když se v něm rejpali. O té doby jsem ze sebe tolik vtipů nevysypal a pořád se uchechtávám, když si vzpomenu, jak se gebí a zárověň kroutí jak had na uhlí. Inu, škodolibost je vlastnost lidská a měl to za to, že jsem si na jeho problém musel přijít sám, když se ukázal a byl lysej jako podsvinče. To že chodil oškubanej, to je normálka, ale bez obočí, to už jsem zavětřil a musel bobánek s pravdou ven. Ovšem šel do toho s podprůměrnou vahou a v rozvodu. Máš lepší startovní pozici, tak to by v tom byl čert, aby jsis nedoběhl pro vavřín. A ještě jsem si vzpomněl na jedno takové přísloví. Kdo má být oběšen, ten se neutopí.
Takže si myslím, že rak je jenom test tvé odolnosti a navíc na tebe prozrazuje, že prostě málo chlastáš. Co naložíš do lihu, to se nezkazí. Jenom kdyby ty benga pořád neprudili veselé řidiče a motorka měla alespoň přídavné kolečka
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
medik Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Ahoj,
Psal jsem ti o mém příteli a jeho návratu mezí živé - v 65ti letech. Popisoval mi první setkání po léčbě s vrstevníkami v hospodě. Začaly mu růst černé vousy a pochlubil se tam : " Kluci, neuvěřite, už mi zase stojí".
Oba zpozorněli a jeden povídá" To mi neříkej, já už 4roky žeru viagru"
Druhý zakroutil hlavu a říká:" O čem to tu mluvíte, já kvůli srdce a tlaku žeru tabletky, aby se mi nepostavil"
Tak ať jsi brzy v plné síle.
Ahoj v Čechách,
na pár dní jsem se odmlčel, byl jsem na druhé chemotherapii a měl s sebou v nemocnici laptop a začal psát report z letního Skotska. Tento pátek ráno nastupuji na třetí cyklus, zatím jsem super-Gándí. Vše je OK, co se týká mé nálady. Doufám, že během dneška dorazím tu fotoreportáž a pak ještě výbšr fotek. Milane, připrav se na 100MB co Ti zaberu na serveru!!!!! Víš, že píšu vždycky..... roztahaně. Doufám, že stihnu upload než půjdu v pátek do nemocnice...
Přeju Vám špatné počasí na víkend, studeno a s prudkým deštěm, abyste mohli nerušeně číst. protáhnu Vás Evropou odzdola až na severní cíp Skotska.
Zatím přemýšlím o názvu.
STAY TUNED!!!!!
Příští program : GR2SCO
Doc přiložený následující obrázek:
[146.4Kb]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
To je skoda, ze jsi to nevzal Pentalinou na Orkneje do St. Margaret's hope.. je to od John O'Groats jen asi 8 km
Jinak drzim palce!
hicks přiložený následující obrázek:
[90.83Kb]
Upravil hicks dne 27.03.2012 09:58
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Klídek kluci. Většinou je zabíjení živého organismu a jeho znovu vzkříšení tříkolové. Je to hnus, ale dá se to přežít. Nekteří vytrvalci do dávají jak Kličko v ringu a taky jich to dost dá vítězně. V takovejch 65% (odhaduji) když tě to nezlomí v hlavě, tak tě to nezabije A to je lepší skóre než při vstupu do manželství. A Doc má tuhej kořínek a ba co víc, ještě nedopsal a neodeslal co chtěl, motorka mu z baráku taky neutekla.......... a to že momentálně vypadá jako Fantomas, no co, je prostě starej a až z těch fekálií vyleze, bude víc naštvanej, že hrocha nedá ani na stojan, natož aby ho zvedl, tak to je taky slušná motivace na rychlou rekonvalescenci . Tak už pohni Docu s těma breberkama, ať máš zase o čem psát.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
asi to není normální (ale já taky nejsem normální, takže se není čemu divit), ale stejně se možná budete divit, ale od psaní mne trochu zdržuje plánování nové cesty. Na podzim, až se z toho vyhrabu a seberu, jakožto rekonvalescentní jízda. Veliká, převeliká.
[152.7Kb]
Upravil Doc dne 27.03.2012 13:10
Tak to jsi asi jediný motorkář co se těší až bude po létě co
I když u Vás je pěkně skoro celej rok. Myslím že jsi si naplánoval tu nejlěpší možnou rehabilitaci těla i duše
Splněný sen moje 1100GS
a pokud je to moc, mám připravenou zkrácenou verzi bez Pakistánu, Indie, Nepálu a Tibetu
[140.16Kb]