No mam asi štěstí, že žiju hodně daleko!
Jinak by mne Vaše střely zasáhly.
Tím co se objevuje pod vašim komentářem, střílíte i do vlastních lidí. Těžko někdo pochopí a ani já ne, proč střílení do loga CENDURO.
Podle toho co jsem zde četl, nejste nespokojeni s CENDUREM a jeho členy, ale s majitelem.
Tak to beru jako srandu a doufám, že ostatní na CENDURU také. Bylo by velice smutné, aby se tyto dvě fora proti sobě stavěla nepřátelsky. Myslím, že mají mnohé společné, ale i rozdílné a proto je dobře že tu fungují obě fora. Teď bude zaležet jak? To nechám na těch dvou, doufám, že se domluví ke spokojenosti nás všech a nikterak svým rozhodnutím nepoškodí jak BMW GS tak CENDURO.
To je pouze můj nazor.
profesor přiložený následující obrázek:
Dekuji vsem za dosavadni podporu (ktera se diky signature krasne ukazuje i v ostatnich diskusich) i za to, jaky kladete duraz na ferove fungovani tohoto fora a to bez ohledu na Vas postoj k deklaraci samotne.
Diky!
Upravil morabo dne 05.03.2012 05:25
Maiali nel Fango!
profesor napsal:
No mam asi štěstí, že žiju hodně daleko!
Jinak by mne Vaše střely zasáhly.
Tím co se objevuje pod vašim komentářem, střílíte i do vlastních lidí. Těžko někdo pochopí a ani já ne, proč střílení do loga CENDURO.
Podle toho co jsem zde četl, nejste nespokojeni s CENDUREM a jeho členy, ale s majitelem.
Tak to beru jako srandu a doufám, že ostatní na CENDURU také. Bylo by velice smutné, aby se tyto dvě fora proti sobě stavěla nepřátelsky. Myslím, že mají mnohé společné, ale i rozdílné a proto je dobře že tu fungují obě fora. Teď bude zaležet jak? To nechám na těch dvou, doufám, že se domluví ke spokojenosti nás všech a nikterak svým rozhodnutím nepoškodí jak BMW GS tak CENDURO.
To je pouze můj nazor.
strileni do loga je urcite ohleduplnejsi, nez do fotky majitele...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
swat napsal:
To Vevis a ostatní. Redaktoři nevymreli, jsem tu pořád, akorát na to není už tolik času. Ale i tak tomu dám hodinku dvě za den. Takže upravim linky co dáváte špatně, zamykam diskuse v inzercí kde je zboží již prodáno, přesunuji vlákna tam kde mají být a koukám jestli tu dodržuje pravidla webu ;-) .
Něco někdy možná upraví i Miloš. Na moderatorske diskusi si píšu jen s Milošem. Prezi na dotazy zasadne neodpovídá. Takže nevidím důvod proč by měl moderovat tyto stránky.
Co se týče plateb za reklamu. Věděl jsem že Prezi má na starosti veškerou reklamu a že za to má určitý obnos peněz. Myslím že ani já nemám ve firmě takový prachy za měsíc ;-) co on.
Jo udělal si z toho kšeft se souhlasem Miloše.
Takže pokud se nic nezmění a budu mít čas, budu spravovat fórum nadále jak doteď zcela zdarma . Nikdy jsem za to nic nechtěl, dělal jsem to proto že mě to bavilo a hlavně pro Vás chuligáni :-P Navrhnu Milošovi jak bych si představoval aby to fungovalo hlavně ceny inzerce apod. Hodně komunikujeme přes skype. Chceme aby tohle všechno nemělo žádný vliv na chod webu a vyhrocená situace se co nejdříve dala do pořádku.
Pokud chce Prezi zůstat na tomto fóru, za mě říkám jen jako člen. NE moderátor!!!
Hele pane, necituji rád, a kdyby to šlo doporučoval bych citaci zakázat, většinou napomáhá k vytváření bordelu. Možná bych ji nechal jen v případě že se jedná o předešlou stranu- ber to jako návrh pro svou práci.
K věci- Co jsi dělal do teď? Byl jsi v hybernaci? Nebo jsi díky Marabovi teď prozřel?
Upřímně, myslím že se o tom zmínil i Marabo, na mě jsi na moderátora píliš emotivní, a pokud se nemýlím taky jsi tady měl nějaké Khicksy, a sklidil veřejnou kritiku.
Chyby dělá každý, a jestli je Prezi Budha nebo fašista by nemělo hrát roli na reakci diskutujících. Nejprve je třeba ukočírovat sebe a pak začít ostatní.
Každý by tady řídil ale upřímně myslím že méně je tady více.
Nechme už ty žvásty, je to komedie. Jak říká má žena tohle umí jen chlapi.
Tady už zdaleka nejde o řešení, ale o vlastní prezentaci.
Nepomůžu tomu tady, a nikdo.
Zbývá věřit že Miloš najde nejlepší možné řešení, a pokud požádá o tipy, rád se podělím o názor. Tady přenechám prostor pro další přínosné příspěvky.
Waltr napsal:
Hele pane, necituji rád, a kdyby to šlo doporučoval bych citaci zakázat, většinou napomáhá k vytváření bordelu. Možná bych ji nechal jen v případě že se jedná o předešlou stranu- ber to jako návrh pro svou práci.
Co takhle prestat kecat ostatnim do odpovidani na prispevky?
Ne, ze bych se nejak extra divil, ze se zastavas Preziho... ale presne tohle NEUSTALE usmernovani uzivatelu je presne to, co leze krkem mne.
K věci- Co jsi dělal do teď? Byl jsi v hybernaci? Nebo jsi díky Marabovi teď prozřel?
Upřímně, myslím že se o tom zmínil i Marabo, na mě jsi na moderátora
komolis Borisovi nick schvalne?
Tady už zdaleka nejde o řešení, ale o vlastní prezentaci.
Nepomůžu tomu tady, a nikdo.
Status Quo, kdy tvuj kamarad Prezi pilne debužíruje na mistnim foru je pro tebe vyhodny... takze snaha a umlceni kritickych hlasu je -- zda se -- soucasti tve agendy.
Upravil hicks dne 05.03.2012 08:21
17 cm
Waltr napsal:
.....Upřímně, myslím že se o tom zmínil i Marabo, na mě jsi na moderátora píliš emotivní....
Vzhledem k neexistenci clena "Marabo" si toto s dovolenim vztahnu na sebe.
Na zadne me upozornovani na swatovu praci si nepamatuju a to rozhodne ne v posledni dobe. Pamatuju si nejakou vymenu nazoru, kdysi davno, ale jsem presvedcen, ze se to netykalo chodu fora a vse bylo naprosto korektni.
To jen pro uvedeni na pravou miru.
Maiali nel Fango!
Waltr napsal:
.....Upřímně, myslím že se o tom zmínil i Marabo, na mě jsi na moderátora píliš emotivní....
Vzhledem k neexistenci clena "Marabo" si toto s dovolenim vztahnu na sebe.
Na zadne me upozornovani na swatovu praci si nepamatuju a to rozhodne ne v posledni dobe. Pamatuju si nejakou vymenu nazoru, kdysi davno, ale jsem presvedcen, ze se to netykalo chodu fora a vse bylo naprosto korektni.
To jen pro uvedeni na pravou miru.
Do swata jsem se kdysi oprel ja. http://www.bmwgs....ost_113924
Vymenili jsme si tusim nejakou PM.Lidi me podporili a swat se skripenim zubu zamcene vlakno odemknul.Komunikace se swatem byla korektni,bez urazek atd.A rekl bych,ze od te doby se jeho pristup zlepsil a misto prehnane iniciativy v zamykani spatne vytvorenych vlaken je zacal opravovat,delat trochu poradek atd.A Milos do toho tenkrat vubec nemusel zasahovat.
A o tohle podle mne jde.At ma urcite sekce na starost kdokoli kdo na to ma trochu casu,je trochu v obraze,je nekonfliktni,nestranny a hlavne musi umet prijmout kritiku!A na jejim zaklade svuj postoj pripadne trochu zmenit nebo tak neco.Vzdyt snad jde hlavne o to,aby to tu fungovalo,bylo to prehledne,vlakna byla dohledatelna a bulvar(i kdyz se nekomu nelibi)aby byl pouze ve volne diskuzi,kam patri.Z odbornych vlaken jakekoli prispevky mimo misu okamzite mazat,pokud mozno driv,nez se tam rozjede nejaka drbarna a to vlakno ztrati smysl jako celek.Tot muj nazor na vec.
A celkove by se tahle diskuze mela stocit spise smerem co zde vylepsit,zprehlednit,jak usetrit Milosovi praci atd.
Dale rozebirat Preziho,komerci atd.nema smysl.Milos slibil,ze se vyjadri a jestli neco zmeni nebo ne asi vice ovlivnit nemuzeme!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Morabo- omlouvám se. Nebyl v tom ůmysl.
Ke swatovi- nemám s ním problém, jen jsem chtěl obrátit k němu zrcadlo.
Hicksi, jo Preziho znám, myslím že můžu říci že jsme kamarádi- a doufám že i potom co jsem vyjádřil podporu věcí fakticky směřující proti jeho působení.
A to jsem dělal i když ostatní mlčeli, já řeším věci když mě štvou, né když se mám o koho opřít. Nemám problém říci komukoli příteli, kamarádovi, co si myslím-možná proto jich nemám tolik, ale taky nemám problém uznat něčí výsledky. Nemám rád takové hrr akce, takoé v historii najdeš a často po nich zůstává více škody než užitku.
A tak opět říkám ano prezi udělal chyby, a něco se musí změnit. Ale keci typu tyran, a pod posouvají toto téma do sraček. A autora do kategorie nedorostlý emotivně nevyspělý jedinec.
Upravil Waltr dne 05.03.2012 09:07
Neznám osobně Preziho a je mi v podstatě lhostejný. Znám Miloše jako bezvadného kluka. Neznám majetkové vztahy k tomuto fóru, pokud jsou morabo, Hicks a Miloš spolumajiteli, ať to vyřeší mezi sebou, pokud je majitelem Miloš, beru anketu jako jakousi petici lidí, kteří chtějí zachovat původního ducha stránek, s čímž souhlasím.
S čím nesouhlasím je rozstřílené logo Cendura, na které moc nechodím ale považuji ho za užitečný a spojení ankety s vyhrožováním odchodem z webu, takže anketu nepodepisuji.
OK, tomu rozumím... Taky jsem tam viděl (naivně?) spíše nadšení a pokud tam je víc ten kalkul, tak to zamrzí...
když to shrnu, tak je to totéž, jako když tě kamarád - přítel požádá, abys mu pomohl s realizací skvělé myšlenky, věnoval mu čas a ochotu a rady s tím, že tvoje práce jde stranou, když potřebuje, protože to děláme přece všichni pro všechny a nezištně. a najednou zjistíš, že mu celou dobu pomáháš s podnikáním ...
už ať je duben a tradá za kopce ...
pokud je to tak jak píšeš,tak je to zhovadilost a dokonce bych řekl podlost,Má řici dělám to tak a tak, a prosím o pomoc a zaplatím co je třeba..ale takhle zneužil pomoc kamarádů,jak říkaš k podnikatelskému záměru,který by skryt v přátelství
http://czunici.ra...
Waltr napsal:
Hele já si nemohu pomoci, možná máte pravdu, ale co cenduro srazy, nějaké oblečení, doplňky atd. Nemáte pocit že taky děla Prezi něco pro lidi. Připadá mi to že je pijavice a o nic jiného než prachy nejde.
Byla tady možnost někdy vyhrát něco?......neslyším ano...neslyším taky nikoho kdo řekne- ano udělal i pár dobrých věcí. Ano Hicks řekne, no jo ale jen pro své prachy- a na druhou stranu řekne že Milošovi by za snahu a práci kolem webu nějakou kačku přál.
Kruci a Prezimu ne? Seru na to že je mikina drahá, buď ji chci nebo ne. Ale je ta možnost, zprominutím na tomhle webu tahle možnost není, a nebýt Preziho není ani možnost něco vyhrát- kdo má listky na motosalon? Atd. Ano Prezi přestřelil, a dostal řádnou odpověď, ale tohle je na mě moc. Když řeknu A je třeba taky najít sílu říci B.
to je taky pravda...spíš přemýšlím na tím co napsala refi...jinak je fakt že udělal i spoustu dibrých věcí...ale o to tady asi nejde....no jsem zvědavej ka se tohle posune
http://czunici.ra...
Waltr napsal:
Morabo- omlouvám se. Nebyl v tom ůmysl.
Ke swatovi- nemám s ním problém, jen jsem chtěl obrátit k němu zrcadlo.
Hicksi, jo Preziho znám, myslím že můžu říci že jsme kamarádi- a doufám že i potom co jsem vyjádřil podporu věcí fakticky směřující proti jeho působení.
A to jsem dělal i když ostatní mlčeli, já řeším věci když mě štvou, né když se mám o koho opřít. Nemám problém říci komukoli příteli, kamarádovi, co si myslím-možná proto jich nemám tolik, ale taky nemám problém uznat něčí výsledky. Nemám rád takové hrr akce, takoé v historii najdeš a často po nich zůstává více škody než užitku.
A tak opět říkám ano prezi udělal chyby, a něco se musí změnit. Ale keci typu tyran, a pod posouvají toto téma do sraček. A autora do kategorie nedorostlý emotivně nevyspělý jedinec.
ale Prezi trochu tyran je.
Za tech 14 let co visim na forech to myslim bezpecne poznam...
Pozor.. nekomu to vyhovuje(!)
---
akorat kdyz mas forum plny hlasitych demokratu, tak to spolu jednoduse nejde dohromady.
Upravil hicks dne 05.03.2012 09:57
17 cm
Nejak se mi nechce ted cist tech 100+ prispevku, precetl jsem jen uvodni Morabuv..
1) souhlasim a dal jsem ANO
2) i pres to rozhodne nesouhlasim a nechapu, proc maji navstevnici fora resit neco, co se jich netyka. Ja myslel, ze Milos je uz velkej kluk a myslim, ze by si mel se svym webem nakladat dle vlastniho rozhodnuti. Od koho si necha nebo nenecha pomoct, komu prida praci, koho necha vydelat,... Neni to podle me VUBEC nase vec.
Nase vec je mit pripominky ke strukture fora, navrhnout adminovi vylepseni apod, ale vyhlasit stavku proti Prezimu? At souhlasim nebo ne - je to Milosova vec, Milosovo rozhodnuti.
czunik napsal:
to je taky pravda...spíš přemýšlím na tím co napsala refi...jinak je fakt že udělal i spoustu dibrých věcí...ale o to tady asi nejde....no jsem zvědavej ka se tohle posune
tady se ho musim trochu zastat.. kdyby to byl skutecnej drsnej byznysmen, tak nema starou 11ku od Boba.
17 cm
Alda napsal:
Nase vec je mit pripominky ke strukture fora, navrhnout adminovi vylepseni apod, ale vyhlasit stavku proti Prezimu? At souhlasim nebo ne - je to Milosova vec, Milosovo rozhodnuti.
hele a chodil bys na forum, kde bys silne pochyboval o vedeni... ktere by bylo zastoupeno nekym, s kym bytostne nesouhlasis a kdo by profitoval z kazdeho tveho prispevku?
Mne by to asi nebavilo.. je TOLIK jinych for...
17 cm
Obchodni vztahy majitelu, nemajitelu, adminu, poskytovatelu prostoru apod... se me netykaj a nezajimaj me.
Kdybych byl prodejce, platim nebo neplatim reklamu podle pravidel, tak jak si poverena osoba nastavi podminky. Podridim se, kdyz mi to prijde moc, nezaplatim a neinzeruju.
Jsem pouze clen fora, stejne tak jako 98% ostatnich.
Cim se me tahle situace dotyka? Vevis uz si se mnou neda panaka? Tonda mi neporadi s motorkou? Kubrt neprijede na kafe? Mara zrusi spolecnou dovolenou?